הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכירה כלוב, מוט אולימפי, באמפר פלייט ועוד

מצב
השרשור נעול
????
מי ילך לקנות באמפר פלייטס וכלוב איזה מין שילוב זה בכלל?? קרוספיטר אמיתי צריך ציוד פי 10 יותר יקר ממה שנמכר פה שום קרוספיטר לא יכנס למיטה החולה של קנית ציוד אלא אם כן הוא טחון. המודעה הזאת מיועדת וכנראה תמכר למישהוא שהוא ליפטר ובתחום הזה ההבדל בין באמפר פלייטס לפלטות מצופות גומי הוא מינורי ואני רק יכול לחשוב על להמנע מרעש בדדליפט.

וגם אז, ב200 קילו אתה נדפק, אתה מוזמן להסתכל בסרטונים של רוזנר עם רצועות על המוט
אם אתה כזה סוס שעובר את ה-200 צפונה, אז זה לא מתאים לך, אז אל תקנה גם...
אבל למה אתה מתחיל להרוס את המכירה?
מה קשור איזה מין שילוב זה באמפרים וכלוב ומה קשור קרוספיטר אמיתי ומה לך ולמידע הזה שלא ברור מאיפה הבאת?

יש גם דדליפט, אתה יודע, כן?
בן אדם מתחיל, במשקלי עבודה לא גבוהים ממש, שלא רוצה לשבור את הרצפה בבית, בדיוק ירצה סט כזה...

אם אתה כזה סוס שעובר את ה-200 צפונה, אז זה לא מתאים לך, אז אל תקנה גם...
אבל למה אתה מתחיל להרוס את המכירה?
מה קשור איזה מין שילוב זה באמפרים וכלוב ומה קשור קרוספיטר אמיתי ומה לך ולמידע הזה שלא ברור מאיפה הבאת?
אני רק מקדם תהליכים..
כמו שאמרתי אין לי כוח לפרט.
המודעה הזאת הולכת להישאר פה עוד הרבה זמן.
בזה תם הדיון

כמישהן שמתאמן בבית לפלטות רגילות עם ציפוי גןמי וידיות אחיזה יש הרבה יותר יתרון א הם תופסות פחות מקום ואפשר לקנות להם סטנד ב יש להם ידיות אחיזה וקל להלביש אותם על המוט להלביש 20 קג באמפר אפשר רק מהרצפה זה לא לכלוב והם גם לא עושות רעש ברצפה והכי חשוב הם יותר זולות היו לי באמפר פלייטס ומכרתי אותם

• פותח/ת השרשור
לפני כמה זמן קנית והאם הציוד אוחסן בחוץ?

לפני שנה ושמונה חודשים.. הפלטות חוסו תמיד בשתי שכבות של בד לבן. הכלוב והמוט והספה לא אבל בגדול כל הציוד נמצא מתחת גגון אז גשם הוא כמעט ולא ספג ושמש רק בשעות הערב כשהיא מאוד מערבית ולא חזקה.

מקרנה יקר,
אני התאמנתי במכון עם הסטנדרטים של ציוד מהגבוהים בעולם (PL), תתפלא - רוב האנשים מתאמנים עם באמפר פלייטס. אחד היתרונות של הפלטות הנ"ל שהן מאוזנות (אין ידיות שגורמות למוט להסתובב לכיוון מסויים) והן באמפר- משמע חוץ מהרעש לא נגרם נזק לרצפה (חשוב למי שמתאמן בבית). לא יודע כמה נסיון עם באמפר פלייטס יש לך לעומת פלטות "רגילות" אבל לי יש נסיון עם כל סוגי הפלטות החל מברזל, מצופות גומי, באמפרים במגוון איכויות ועד פלטות היי-אנד של איבנקו ואליקו. אני אגיד לך - יש הבדל גדול ויש סיבה שהן יותר יקרות. יש אכן מגבלה סביב ה200+ קילו אבל רכישת פלטות "רגילות" פותרת אותה (גם ככה הוא מוכר 170 קילו ככה שזה לא משנה איזה פלטות יהיו שם - לא תוכל להגיע ל200). אתה נשמע לי כמו הניהול הקודם של המכון שלי שקנה כל יומיים ציוד חדש כי הקודם נשבר, ועכשיו סוף סוף יש אצלינו ציוד רציני שלא מתעקם לא נשבר ולא דורש החלפה... ההבדלים מאוד רציניים. להתבכיין על אחיזה של באמפר לעומת פלטה עם ידיות, בשביל עצלנים כמוכם המציאו את הפלטות הגרועות שאתם ממליצים עליהן.

מי שלא עושה הנפות אולימפיות לא צריך מאוזנות וכו אין צורך בבאמפר פלייטס למי שמתאמן בכלוב נקודה

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין למה יאיא מתעקש כל כך להכפיש לי את הציוד, הוא מוכר ציוד מתחרה או משהו? 😳

מי שלא עושה הנפות אולימפיות לא צריך מאוזנות וכו אין צורך בבאמפר פלייטס למי שמתאמן בכלוב נקודה
בפרופיל שלך יש תמונה שלך בסקוואט. בכלוב. עם באמפר פלייטס.

טוב מבקש לא לסטות מהנושא, כל הודעה שלא תהיה קשורה למידע על הציוד תמחק.

זכותו של בנאדם למכור מה שבא לו בלי כאבי ראש

הכלוב והמשטח נמכרו. המשך יום נעים..
מאיפה קנית את הכלוב והמשטח?
כמה שקל לקילו את מוכר את המשקולות ?
האם אתה ממליץ להיתאמן בבית? יותר/פחות טוב ממכון?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מאיפה קנית את הכלוב והמשטח ?

מאיפה קנית את הכלוב והמשטח?
כמה שקל לקילו את מוכר את המשקולות ?
האם אתה ממליץ להיתאמן בבית? יותר/פחות טוב ממכון?

הכלוב מאביר ספורט, המשטח מסאל ספורט

יותר טוב להתאמן בבית

אני מוכר את המוט ו150 קילו ב2500, זה מוט איכותי לעד 600 קילו אז הפלטות נמכרות בערך ב13 שקל לקילו. הכל נמכר חארות, שולחן פינג פונג מישהו?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית