מידע חברת genetic labs

מצב
השרשור נעול

DubbleBiceps

משתמש מתחיל
187
10
נק' מוניטין:
48
187
10
טוב אז ככה חברים אין חברה כזאת גנטיק לאבס זה שקר אחד מצוץ אין חברה כזאת גם בפולין כמו שהם רושמים הכל זיוף קניתי כמה בקבוקים שלהם וכול הבקבוקים והקופסאות אם אם אותו בר קוד. ועל כול הבקבוקים שהם סוגים שונים יש את אותו מספר בקבוק שזה לא הגיוני.
מצד שני החומר כן עובד.!! וזה בדוק
אני לא בא ללכלך פשוט להגיד את זה פה שכולם ידעו. זה חומר שמכינים בארץ ואין על זה וויכוח

טוב אז ככה חברים אין חברה כזאת גנטיק לאבס זה שקר אחד מצוץ אין חברה כזאת גם בפולין כמו שהם רושמים הכל זיוף קניתי כמה בקבוקים שלהם וכול הבקבוקים והקופסאות אם אם אותו בר קוד. ועל כול הבקבוקים שהם סוגים שונים יש את אותו מספר בקבוק שזה לא הגיוני.
מצד שני החומר כן עובד.!! וזה בדוק
אני לא בא ללכלך פשוט להגיד את זה פה שכולם ידעו. זה חומר שמכינים בארץ ואין על זה וויכוח
זה שזה מיוצר בארץ לא אומר שום דבר על האיכות שלו, זיוף הוא לא בהכרח רע.

• פותח/ת השרשור
כל מה שמיוצר פה בארץ הרוב חרא וסביר להניח שזה לא עומד בשום סטנדרטים רגלים ומה שבטוח זה לא סטרילי

זה לא מיוצר בארץ.
כל מה שמיוצר פה בארץ הרוב חרא וסביר להניח שזה לא עומד בשום סטנדרטים רגלים ומה שבטוח זה לא סטרילי
אני באותה דעה כמוך בארץ כולם חאפרים ושום חברה פה בישראל לא מיוצרת בסטנדרטים סטרילים כמו שזה צריך להיות. בגלל זה אני לא נוגע בשום דבר שמיוצר בישראל.
לגבי הגינטיק על דאגה זה לא מיוצר בישראל.

• פותח/ת השרשור
זה כן מיוצר בישראל אחרת איך אתה מסביר את העובדה שכל הבקבוקים מסוגים שונים כולם בעלי אותו מספר ויאל וכל החפיסות בעלות אותו ברקוד אתה יכול לבדוק גם בעצמך אין ברשת אפילו זכר לג׳נטיק לאבס וגם לא בפורומים בחול שום חברה בעלת ניסיון או חברה טובה לא תייצר בקבוקים אם אותו מספרים זה לא ניראה לי .!!!!

זה כן מיוצר בישראל אחרת איך אתה מסביר את העובדה שכל הבקבוקים מסוגים שונים כולם בעלי אותו מספר ויאל וכל החפיסות בעלות אותו ברקוד אתה יכול לבדוק גם בעצמך אין ברשת אפילו זכר לג׳נטיק לאבס וגם לא בפורומים בחול שום חברה בעלת ניסיון או חברה טובה לא תייצר בקבוקים אם אותו מספרים זה לא ניראה לי .!!!!

אלוהים ברא את השמים ואת הארץ וכל השאר Made in China.

מסכים עם הבחור לגמרי גם אני משתמש בטסט פרופ שלהם וכל מילה שהוא אומר בסלע אותו ברקוד ...אבל אין מה להגיד עובדים...

די כבר לנדוש בדברים האלה 99% ממה שיש בישראל מיוצר בישראל!
עובד לא עובד זה סיפור אחר לגמריי ...נראה לכם שדילרים יזמינו מחו״ל מוצרים וימכרו אותם כאן...ונגיד וכן,גם שם החומרים מיוצרים באותו סטנדרט ולך תדע גם אם לא יותר גרוע מפה, אבל בישראל כמו בישראל להגיד שהבאת מחו״ל זה ״כבוד״ וזה בטוח ״יותר טוב כי זה מחו״ל

ידידי אני מבקש מימך ( ואת שאר החברה שקופצים פה ישר אם הכחול לבן שלהם העיקר לרשום תגובה בפורום חלס תפסיקו לזרוק שטויות לאוויר זה כבר לא פעם ראשונה וזה מעצבן ) אתם מטעים את אצמכם ואת הקוראים בפורום. ובמקום לתת מיידע מדוייק מדברים שטויות.
אם המנהל יתן פה אישור אני יכול לעלות 2 אתרים אינטרנט מרוסיה שזה נימכר בהם ומזמינים משם. ואחרי בירור שעשיתי זה ככל הנראה גם מיוצר באיזור רוסיה שם כי החברה רושמים ששם זה נימכר בכמויות גם. ואין כרגע ייצור בפולין עד כמה שהבנתי.
ואני לא יודע מה הקשר ביכלל לאותו מספר ואייל וברקוד וייצור בארץ ( לא בדקתי אפילו זה לא מעניין אותי האמת כי כמו שאמרת החומר עובד טוב גם עלי-אני אם הטרן שלהם כרגע.)

ידידי אני מבקש מימך ( ואת שאר החברה שקופצים פה ישר אם הכחול לבן שלהם העיקר לרשום תגובה בפורום חלס תפסיקו לזרוק שטויות לאוויר זה כבר לא פעם ראשונה וזה מעצבן ) אתם מטעים את אצמכם ואת הקוראים בפורום. ובמקום לתת מיידע מדוייק מדברים שטויות.
אם המנהל יתן פה אישור אני יכול לעלות 2 אתרים אינטרנט מרוסיה שזה נימכר בהם ומזמינים משם. ואחרי בירור שעשיתי זה ככל הנראה גם מיוצר באיזור רוסיה שם כי החברה רושמים ששם זה נימכר בכמויות גם. ואין כרגע ייצור בפולין עד כמה שהבנתי.
ואני לא יודע מה הקשר ביכלל לאותו מספר ואייל וברקוד וייצור בארץ ( לא בדקתי אפילו זה לא מעניין אותי האמת כי כמו שאמרת החומר עובד טוב גם עלי-אני אם הטרן שלהם כרגע.)
מציע לך להרגע מעט , מה אתה מתנפח

• פותח/ת השרשור
תקשיב אלכס אתה בחור חמוד זה שאתה מייחצן את החברה הזאת או שאתה מוכר אותה זה ברור כבר אתה מגן עלייה כאילו היא גור נמרים ואתה לביאה די אין דבר כזה תבדוק את הבקבוקים ותיראה שכולם אם אותם מספרים זהים. מתאריך ועד מספר ויאל.!! כל הקופסאות אם אותם מספרים.! עכשיו אם זאת היית חברה מסודרת או לא יודע כמו שאתה אומר אז היה לה מספרים מסודרים על הבקבוקים על קופסאות כדי לדעת מה הם מייצרים אבל הם חאפרים שעושים עבודה פה בארץ וזה לא פוסל אותם שוב החומר עובד.!!
אבל אין לדעת מה יש בפנים באיזה סטנדרטים הם עומדים ופכמה סטריליים הם.
נ.ב אני יעלה תמונות שלהם תכף ותיראה את זה גם

תקשיב אלכס אתה בחור חמוד זה שאתה מייחצן את החברה הזאת או שאתה מוכר אותה זה ברור כבר אתה מגן עלייה כאילו היא גור נמרים ואתה לביאה די אין דבר כזה תבדוק את הבקבוקים ותיראה שכולם אם אותם מספרים זהים. מתאריך ועד מספר ויאל.!! כל הקופסאות אם אותם מספרים.! עכשיו אם זאת היית חברה מסודרת או לא יודע כמו שאתה אומר אז היה לה מספרים מסודרים על הבקבוקים על קופסאות כדי לדעת מה הם מייצרים אבל הם חאפרים שעושים עבודה פה בארץ וזה לא פוסל אותם שוב החומר עובד.!!
אבל אין לדעת מה יש בפנים באיזה סטנדרטים הם עומדים ופכמה סטריליים הם.
נ.ב אני יעלה תמונות שלהם תכף ותיראה את זה גם
אני לא מייחצן תחברה תפסיקו לדבר שטויות חוץ מטרן מיקס 150 שלהם לא ניסיתי כלום אצלם לבנתיים. וחוץ ממנו אני לא משבח פה כלום.
אבל אני לא מבין איך הגעת למסכנה הזאת שהחברה מיוצרת בישראל ? ( והיא לא תרגע ) אמרתי לך זה נמכר בכמויות באיזור רוסיה ויש גם 2 אתרי אינטרנט גדולים שאם אני יקבל אישור אני יעלה אותם. שמזמינים משם. אז מין הסתם זה לא מיוצר בישראל. מה הקשר למספרים זהים על הבקבוקים וייצור בארץ עד עכשיו לא הבנתי.
מציע לך להרגע מעט , מה אתה מתנפח
אני רגוע למה תחושב שאני מתנפח ? פשוט זה כבר לא פעם ראשונה שאנשים פה סתם כך קופצים ורושמים על כל מיני חברות שהם ביכלל מאוקראינה/מולדובה/רוסיה ורושמים שזה מיוצר בישראל...לא מבין מה הקטע בלהגיב על משהו שאין לך מושג בזה.

וואלה חברה כמו שאמרתי מקודם גם אני משתמש בגנטיק לאבס והברקודים אותו ברקודים אבל משום מה עכשיו עשיתי בדיקה קטנה וכן מוכרים את זה באתרים רוסים אז אננ לא יודע מה להגיד כל כך רק שתדעו שאלכס ניראה לי צודק במה שהוא אומר...

האשכול ינעל בתוך 3 שניות.

תודה רבה לכולם על זמנכם.

@DubbleBiceps אני רק מזכיר לך, אתה לא רשאי לפתוח שום פוסט שמכיל ביקורת על מוצר כלשהו. שים לב שכל דיון שנוצר ע״י מגיע למצב/כמעט מצב שמתפרסמים בו דברים שנוגדים את מדיניות הפורום.

ראה הוזהרה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית