הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה במהלך סייקל

DubbleBiceps

משתמש מתחיל
187
10
נק' מוניטין:
48
187
10
יש לי כמה שאלות 1 אם אני משלב פרובירון בזמן הסייקל זב עוזר לאשכים שומר על הזרע מגדיל את בנפח.?
2 אם אני קונה פרגניל שאני מערבב את החומר עם המים ניהיה לי 1.3cc איך אני מזריק אז 500 יחידות בשבוע.?? ???????

1. לא. פרווירון הוא סטרואיד, נגזרת DHT. הוא לא שומר על תפקוד האשכים. זה פרגניל.
  2. הכן כך את הפרגניל:
  • קח 10ml של מים סטריליים וערבב עם 0.1ml של בנזיל אלכוהול.
  • קח את האמפולה ושאב עם מזרק (מחט פילטר).
  • ערבב 5000iu עם אותם 1ml.
  • החלף מחט והוסף לתוך הויאל.
  • יש לך כרגע 11ml של 5000iu פרגניל עם מים בקטריוסטטיים (ריכוז של 0,9% בדיוק, כמו שצריך).כל 1ml הוא 450iu.

• פותח/ת השרשור
טוב אז יש לי שאלה תום התחלתי סייקל אחרון עכשיו ליפני הקיץ סייקל קודם היה טסט פורפ ופיניל ל5 שבועות 1cc מכול חומר.!
עשיתי pct כמו שרצוי הזרקתי פרגניל 500iu בשבוע והאשכים שלי לא גדלו מי יודע מה הם נשארו קטנים ממש עדין.!
התחלתי עכשיו שוב סייקל עבר חודש וחצי מהסייקל האחרון שעשיתי. ועכשיו התחלתי 1 חדש עם אותם חומרים ואם אותם מינונים אני בשבוע הראשון והאשכים שלי נהיו ממש קטנים שוב אם לא יותר מפעם שעברה אני מתחיל מחר פרגניל זה ינפח לי אותם שוב.? עדיף אולי לקחת כמות יותר גדולה בהתחלה רק שם התנפחו ממש ואז להמשיך רגיל 500iu .? להפסיק עם הסייקל כי זה יכול לעשות אותי עקר.? אני מפחד מזה ??

• פותח/ת השרשור
את זה אני יודע אחי אבל זאת לא היית השאלה אם תיקרא שוב (-: תום עזרה בבקשה ? מאיפה אני משיג בנזיל אלכוהול מזה בכלל.?? ואם אני מערבב רק עם מים סטריליים כמה זה גרוע.?

רק חודש וחצי מאז הסייקל הקודם וכבר רץ לעוד אחד? תחכה קצת חבר.
תקנה מים בקטריוסטטיים מהאינטרנט ואל תסתבך (למרות שאני הזמנתי לפני ארבעה שבועות ועדיין לא הגיע וזה די דפק לי את הכל כי עכשיו אני משלב את הפרגניל בסוף במקום במהלך הסייקל).

רגע זה מסוכן..?? שאני עושה עכשיו עוד סייקל 1 כאילו זה לא מספיק זמן חושב וחצי .?
ההפסקה אינה נמדדת בזמן. התאוששות נבחנת באמצעות בדיקת דם.
מעבר לכך כבר רשמתי זאת בעבר, אין הרבה משמעות לויזואליות של האשכים. גם באטרופיה מלאה האשכים עדיין שומרים על 70% מגודלם.
יחד עם זאת, לפי השאלות שלך אני לא משוכנע שהזרקת מינוניי פרגניל נכונים ועשית PCT כראוי. יש כאלה המחליטים להישאר על חומרים אבל צריך לפחות להכיר בכך וגם את זה לבצע בצורה מתאימה.
תעצור, תקרא קצת ותעשה סדר באופן בו אתה משתמש בחומרים.

ההפסקה אינה נמדדת בזמן. התאוששות נבחנת באמצעות בדיקת דם.
מעבר לכך כבר רשמתי זאת בעבר, אין הרבה משמעות לויזואליות של האשכים. גם באטרופיה מלאה האשכים עדיין שומרים על 70% מגודלם.
יחד עם זאת, לפי השאלות שלך אני לא משוכנע שהזרקת מינוניי פרגניל נכונים ועשית PCT כראוי. יש כאלה המחליטים להישאר על חומרים אבל צריך לפחות להכיר בכך וגם את זה לבצע בצורה מתאימה.
תעצור, תקרא קצת ותעשה סדר באופן בו אתה משתמש בחומרים.
אם אתה אומר שגם באטרופיה מלאה האשכים עדיין שומרים על גודלם.. אז איך אפשר לדעת אם ישנה אטרופיה באשך,בדיקת טסטוסטרון בדם זאת הדרך היחידה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית