הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ תסמונת המעי הרגיש

• פותח/ת השרשור PomFect
  • פורסם בתאריך

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
אני כבר כמה שנים סביר לוודאי שסובל מתסמונת המעי הרגיז. אני גם יכול להיות שרגיש ללקטוז. אז ככה..
זה בא בתקופות, אני מרגיש שאני בולע המון אוויר, ואז 3-4 ימים אני מרגיש כמו עצירות כזאת בכל הגוף, אני לא מצליח להוציא גזים גם מהפה וגם מהישבן אלא אם זה בכוח ואז אחרי הימים האלו בא בדרך כלל שלשול. זה בא הכי לידי ביטוי באימונים. בדרך כלל החגורה עושה לחץ תוך בטני מטורף שזה גורם לשחרור אבל זה לא מונע ממני להרגיש ממש חלש באימון. מה גם שהלחץ לפני האימון מוסיף לי המון למצב, קפאין (וגם כמה פרי-ווארקהאוטים שניסיתי) אפילו עושה לי יותר לחץ ופשוט גומר לי את האימון. הקטע שזה לחץ לגיטימי לפני אימון, לחץ שכיף בדרך כלל להיות בו, הבעיה שבתקופה האחרונה זה רק הורס לי. זה הכל בא בחבילה אחת, יש לי אוויר בבטן שלא יוצא, אני בא לחוץ לאימון ואז אני מרגיש מאוד חלש באימון אפילו שאני בא עירני ואכלתי מספיק, פשוט כל תרגיל שאני מתחיל לעשות אני מרגיש שהוא פתאום קשה לי. היום שחקתי כדורגל בשכונה והיה מצב כלשהוא שהיה לי כמו קוצר נשימה, היה לי קשה לנשום, ואני בדרך כלל בן אדם ממש בריא ובלי בעיות מהסוג הזה.
בכל מקרה עשיתי כמה בדיקות ולא מצאו כלום אז כנראה שזה אכן התסמונת המעי הרגיש. למישהו יודע איך לטפל בזה, אולי תוספי תזונה שיקלו על המצב?

http://he.wikipedia.org/wiki/תסמונת...9E.D7.A2.D7.99_.D7.94.D7.A8.D7.92.D7.99.D7.96

"הטיפול בתסמונת המעי הרגיז כולל ראשית שינוי בהרגלי התזונה- הפחתת ממתיקים מלאכותיים, קפה, הפחתת פרוקטוז וכדומה. בחלק מהמקרים נמצא שיפור משמעותי לאחר דיאטת דלת פחמימות. טיפול בדיאטה עתירת סיבים הינו טיפול שכיח אצל הסובלים מתסמונת המעי הרגיז. "

הרבה זמן שהיו לי גם בעיות דומות ונראה שכשאני מפחית בפחמימה המצב משתפר אם לא עובר לגמרי, שווה לנסות.

בדיוק כמוני , שאני בחיטוב אין לי כמאט גזים וכאבי בטן אבל במסה עש לי מלא גזים וכאבי בטן נוראים הפחמימה בכמות גבוהה כניראה עושה לי לא טוב . שאני בדל פחמימה אני לא מרגיש ביכלל את הבטן והיא גם לא נפוחה , אבל שאני מתחיל לאכול פחמימות פתאום הבטן גם מקבלת סוג של נפיחות כזו מעצבנת

בדיוק כמוני , שאני בחיטוב אין לי כמאט גזים וכאבי בטן אבל במסה עש לי מלא גזים וכאבי בטן נוראים הפחמימה בכמות גבוהה כניראה עושה לי לא טוב . שאני בדל פחמימה אני לא מרגיש ביכלל את הבטן והיא גם לא נפוחה , אבל שאני מתחיל לאכול פחמימות פתאום הבטן גם מקבלת סוג של נפיחות כזו מעצבנת
יש המון כאלו.
לדעתי זה הרבה משחק של נוזלים וכ'ו ולא בהכרח תסמונת המעי

יש המון כאלו.
לדעתי זה הרבה משחק של נוזלים וכ'ו ולא בהכרח תסמונת המעי
הנפיחות באה ויורדת במהלך היום ואני מלא בגזים זה לא נוזלים לדעתי , אני בחיטוב הגוף יותר משוחרר בלי גזים . הדבר מביא לי לשקול לעשות מסה קוטגנית וזהו . למרות שאני הולך להתחיל סייקל בקרוב ולא יודע איך מסה כזו תיסתדר

הנפיחות באה ויורדת במהלך היום ואני מלא בגזים זה לא נוזלים לדעתי , אני בחיטוב הגוף יותר משוחרר בלי גזים . הדבר מביא לי לשקול לעשות מסה קוטגנית וזהו . למרות שאני הולך להתחיל סייקל בקרוב ולא יודע איך מסה כזו תיסתדר
בדיוק מה שאתה מתאר היה לי בהעמסות הראשונות ועם השנים זה הפסיק כששיניתי אותן.
מה אכלת לדוג' בהעמסה אחרונה שזה קרה?

בדיוק מה שאתה מתאר היה לי בהעמסות הראשונות ועם השנים זה הפסיק כששיניתי אותן.
מה אכלת לדוג' בהעמסה אחרונה שזה קרה?
הבעיה שזה לא בהעמסה זה בתקופת המסה בכללי וזה יומיומי הפחמימות שאני מכניס באות בדרך כלל מלחם שחור בכמות מועטה וכל השאר זה אורז,בטטה ולפעמים ברנקפלס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית