עוד שבוע וחצי אני מסיימת בהד 1 ועוברת להשלמה שתהיה עוד חודשיים בערך. פה בבהד 1 די עלית במשקל- כנראה גם קצת במסת שריר אבל גם באחוזי שומן. זה כי התזונה פה לא הייתה לי מסודרת בכלל!
אחרי תקופה הגעתי למסקנה שזה לא תקין ובדיוק לפני החגים אחד החברים שלי לצוות שהיה מדריך בחדר כושר באזרחות שלו בנה לי תכנית ממש טובה. בהתחלה התמדתי בה והיה לי קל מממש להתמיד בה כי הייתי בבית אבל כשחזרתי לבסיס היה לי ממש קשה לשמר את התכנית.
מה גם שפירסמתי פה את התכנית ואמרו חי שהיא לא כל כך טובה...
ניסיתי גם לבנות תכנית משלי באמצעות חישוב כמות חלבונים ופחמימות כבל שוב נורא קשה לי עם האוכל שמקבלים בחדר אוכל. מה גם שאני יודעת שההשלמה האוכל הוא גרוע אף יותר חוץ מהבוקר ובערב.
מלבד זאת בנוגע לאימונים לא התאמנתי. שבועיים כיוון שהיה לי חשש לשבר מאמץ- אבל לדעתי זה עבר והיום התחלתי לרוץ שוב.
בעיקרון המטרות שלי זה לשפר את הריצת 3000 (כרגע אני רצה ב19:30) ולרדת באחוזי שומן. אני לא יודעת כמה אני עכשיו.
רציתילשאול:
1. האם ייעוץ אישי יכול לבנות תפריט מאוכל שמסופק בצבא?
2. האם ניתן גם לרדת באחוזי שומן וגם לשפר ריצה? או שזה נוגד אחד את השני?
3. האם חובה להעלות תמונה שלי בשביל הייעוץ?
4. האם חייב לעשות מעקב של יומיים על האוכל?
פשוט קצת לא נעים לי עם שני הסעיפים לעיל...
תודה מראש!
חן
אחרי תקופה הגעתי למסקנה שזה לא תקין ובדיוק לפני החגים אחד החברים שלי לצוות שהיה מדריך בחדר כושר באזרחות שלו בנה לי תכנית ממש טובה. בהתחלה התמדתי בה והיה לי קל מממש להתמיד בה כי הייתי בבית אבל כשחזרתי לבסיס היה לי ממש קשה לשמר את התכנית.
מה גם שפירסמתי פה את התכנית ואמרו חי שהיא לא כל כך טובה...
ניסיתי גם לבנות תכנית משלי באמצעות חישוב כמות חלבונים ופחמימות כבל שוב נורא קשה לי עם האוכל שמקבלים בחדר אוכל. מה גם שאני יודעת שההשלמה האוכל הוא גרוע אף יותר חוץ מהבוקר ובערב.
מלבד זאת בנוגע לאימונים לא התאמנתי. שבועיים כיוון שהיה לי חשש לשבר מאמץ- אבל לדעתי זה עבר והיום התחלתי לרוץ שוב.
בעיקרון המטרות שלי זה לשפר את הריצת 3000 (כרגע אני רצה ב19:30) ולרדת באחוזי שומן. אני לא יודעת כמה אני עכשיו.
רציתילשאול:
1. האם ייעוץ אישי יכול לבנות תפריט מאוכל שמסופק בצבא?
2. האם ניתן גם לרדת באחוזי שומן וגם לשפר ריצה? או שזה נוגד אחד את השני?
3. האם חובה להעלות תמונה שלי בשביל הייעוץ?
4. האם חייב לעשות מעקב של יומיים על האוכל?
פשוט קצת לא נעים לי עם שני הסעיפים לעיל...
תודה מראש!
חן