נק' מוניטין:
6,632
- 3,828
- 961
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין מה לומר רמי הוא גוש ולא מעבר לכך.נכון הוא גדול, אבל חוץ מזה אין לו כלום, להבדיל מקאי שהוא גם ענק וגם אסטטי וגם סימטרי ויש לו שרירים עגולים ויפים.
אני חושב שאפילו השדרן אמר כשרמי עלה שהוא גדול ואז קאי עלה והוא אמר שקאי פשוט מדהים ושרמי לא משתווה לו.
ביג רמי זה הכינוי שלו, לא השם הפרטי. קוראים לו ממדו או ממדוח, לא ברור לי איך מבטאים את זה. מוצא מצרי.אז קוראים לו רמי או ממדוך? לא הבנתי עדיין(בגלל הכותרת)
כן, יש לי בכיתה בחור ממוצא ערבי שבמקרה מעריץ את ביג רמי והוא הסביר לי ששמו הפרטי ממדוח.ביג רמי זה הכינוי שלו, לא השם הפרטי. קוראים לו ממדו או ממדוח, לא ברור לי איך מבטאים את זה. מוצא מצרי.
מסכים.ביג רמי זה הכינוי שלו, לא השם הפרטי. קוראים לו ממדו או ממדוח, לא ברור לי איך מבטאים את זה. מוצא מצרי.
לנושא:
הוא ההוכחה שגודל זה לא הפרמטר היחיד באולימפיה. מקווה מאוד שהוא לא יזכה בשנים הקרובות, לפחות. עד שיצליח לשנות משהו בגוף שלו. אני מאמין שהוא משקיע המון בתיקון פרופורציות ואסתטיקה, אבל זה פשוט לא נראה טוב. בהופעת אורח הזו הוא גם לא חטוב בכלל, אז אין כל כך מה לשפוט.
@Daniel Barack חשוב לקחת בחשבון את. המראה שלהם ואת אחוז השומן הממוצע ב-off season. אני בפלאפון, אז זה בעייתי לבדוק, אבל אם קולמן נשאר חטוב (לא מיובש וחטוב ברמה תחרותית, אלא חטוב יחסית) כל השנה, בעוד שרמי מגיע לאחוזי שומן גבוהים יחסית לתחום, אין מקום להשוואה הזו. יש לקחת. בחשבון גם גובה.