תמונה רמי הגדול ממשיך לגדול

וואו! חינגה!

נראה מבטיח.

אז קוראים לו רמי או ממדוך? לא הבנתי עדיין(בגלל הכותרת)

הוא מפלצת מאסה! ענק אין דברים כאלה. תראו את התמונות פרונט הרגליים.... זה מתחיל להסכיר את המפלצתיות שאייתה לקולמן בזמנו.
אין לי מילים פשוט תראו את העומק שיש לו בגב..

מקווה שזה יגמר בטוב הרמי הזה
פשוט גדול ברמה לא נתפסת.
משקל האוף סיזן שלו עכשיו גדול מהאוף סיזן של קולמן בשיאו (עד כמה שאני יודע פורסם שרמי עכשיו 154 קילו).
הוא היה מאושפז לפני תקופה בגלל "דלקת ריאות" או משהו כזה
נח קצת וחזר ענק יותר
כנראה שלפרעונים יש גנטיקה טובה אחרי הכל (הוא ממוצא מצרי)

נכון הוא גדול, אבל חוץ מזה אין לו כלום, להבדיל מקאי שהוא גם ענק וגם אסטטי וגם סימטרי ויש לו שרירים עגולים ויפים.
אני חושב שאפילו השדרן אמר כשרמי עלה שהוא גדול ואז קאי עלה והוא אמר שקאי פשוט מדהים ושרמי לא משתווה לו.

נכון הוא גדול, אבל חוץ מזה אין לו כלום, להבדיל מקאי שהוא גם ענק וגם אסטטי וגם סימטרי ויש לו שרירים עגולים ויפים.
אני חושב שאפילו השדרן אמר כשרמי עלה שהוא גדול ואז קאי עלה והוא אמר שקאי פשוט מדהים ושרמי לא משתווה לו.
אין מה לומר רמי הוא גוש ולא מעבר לכך.
פרופורציות טעונות שיפור.
הוא מעלה מאסה בצורה פסיכית אבל לא משפר פרופורציות....חבל

אף פעם לא אהבתי את הענק חסר האסטטיקה הזה

אז קוראים לו רמי או ממדוך? לא הבנתי עדיין(בגלל הכותרת)
ביג רמי זה הכינוי שלו, לא השם הפרטי. קוראים לו ממדו או ממדוח, לא ברור לי איך מבטאים את זה. מוצא מצרי.

לנושא:
הוא ההוכחה שגודל זה לא הפרמטר היחיד באולימפיה. מקווה מאוד שהוא לא יזכה בשנים הקרובות, לפחות. עד שיצליח לשנות משהו בגוף שלו. אני מאמין שהוא משקיע המון בתיקון פרופורציות ואסתטיקה, אבל זה פשוט לא נראה טוב. בהופעת אורח הזו הוא גם לא חטוב בכלל, אז אין כל כך מה לשפוט.

@Daniel Barack חשוב לקחת בחשבון את. המראה שלהם ואת אחוז השומן הממוצע ב-off season. אני בפלאפון, אז זה בעייתי לבדוק, אבל אם קולמן נשאר חטוב (לא מיובש וחטוב ברמה תחרותית, אלא חטוב יחסית) כל השנה, בעוד שרמי מגיע לאחוזי שומן גבוהים יחסית לתחום, אין מקום להשוואה הזו. יש לקחת. בחשבון גם גובה.

ביג רמי זה הכינוי שלו, לא השם הפרטי. קוראים לו ממדו או ממדוח, לא ברור לי איך מבטאים את זה. מוצא מצרי.
כן, יש לי בכיתה בחור ממוצא ערבי שבמקרה מעריץ את ביג רמי והוא הסביר לי ששמו הפרטי ממדוח.

לנושא:
הוא ההוכחה שגודל זה לא הפרמטר היחיד באולימפיה. מקווה מאוד שהוא לא יזכה בשנים הקרובות, לפחות. עד שיצליח לשנות משהו בגוף שלו. אני מאמין שהוא משקיע המון בתיקון פרופורציות ואסתטיקה, אבל זה פשוט לא נראה טוב. בהופעת אורח הזו הוא גם לא חטוב בכלל, אז אין כל כך מה לשפוט.

@Daniel Barack חשוב לקחת בחשבון את. המראה שלהם ואת אחוז השומן הממוצע ב-off season. אני בפלאפון, אז זה בעייתי לבדוק, אבל אם קולמן נשאר חטוב (לא מיובש וחטוב ברמה תחרותית, אלא חטוב יחסית) כל השנה, בעוד שרמי מגיע לאחוזי שומן גבוהים יחסית לתחום, אין מקום להשוואה הזו. יש לקחת. בחשבון גם גובה.
מסכים.
הוא גוש ענק אחרי הכל.
רמת הליטוש והפרופורצייה רחוקה מלהיות ברמה גבוהה.
אגב, הוא לא באחוז שומן ממש גבוה יחסית, זה פשוט שהוא מפוצץ בנוזלים + כרס GH

Back
למעלה תחתית