כמה שאלות לפני רכישת ייעוץ

Genya1994

משתמש מתחיל
2
0
אז רציתי לנסות את התכניות של הייעוץ היומי אבל יש לי כמה שאלות לפני.
1.אם אין לי ידע מוקדם לגבי האימונים והתזונה ואני מתכוון שבכלל שכול החיים לא התאמנתי ולא שמרתי על תזונה מסודרת עדיין התוכנית רלוונטית אליי?
2.האם בייעוץ מסבירים לך כול דבר או שרק אומרים לך מה לעשות בלי הסבר?
3.אם בתוכנית אימונים יהיה תרגיל שאני לא אדע איך לבצע אותו איזו דרך תיהיה למעייץ להראות לי ולהסביר עליו שאני יעשה אותו נכון?

תודה מראש

1.אם אין לי ידע מוקדם לגבי האימונים והתזונה ואני מתכוון שבכלל שכול החיים לא התאמנתי ולא שמרתי על תזונה מסודרת עדיין התוכנית רלוונטית אליי?
כן, אנחנו בונים לך תפריט תזונה ואימונים מותאם באופן אישי ומדריכים אותך כיצד לעשות את התרגילים השונים מ-0.
אין צורך להיות עם ניסיון בחד״כ או אימונים כלל כדי להירשם לתוכנית שלנו.

2.האם בייעוץ מסבירים לך כול דבר או שרק אומרים לך מה לעשות בלי הסבר?
נותנים לכל דבר הסבר, אם זה בתוכנית התזונה או בתוכנית האימונים. מסבירים מדוע אנו עושים כך וגם לא אחרת, מה שסביר להניח לא תקבל במקומות אחרים 😃

3.אם בתוכנית אימונים יהיה תרגיל שאני לא אדע איך לבצע אותו איזו דרך תיהיה למעייץ להראות לי ולהסביר עליו שאני יעשה אותו נכון?
יש מגוון רחב של אופציות בייעוץ אישי. אם אתה מתכוון לעשות תרגילים מורכבים, כגון סקוואט, דדליפט ופרס - אתה תצטרך להעלות סרטונים שלך מבצע את התרגילים הללו בחד״כ ואנו נעביר עליהם ביקורת. אם אתה לא מעוניין לבצע את התריגלים הללו (ובייעוץ אישי נסביר את היעילות שלהם כנגד אחרים), אז אנחנו נספק לך סרטון לגבי כל תרגיל ותראה בדיוק כיצד יש לבצע את אותו התרגיל. אתה גם תמיד יכול לשאול שאלות בייעוץ אישי לגבי ביצוע התרגילים וניתן את הדגשים הרלוונטים בהתאם.

• פותח/ת השרשור
כן, אנחנו בונים לך תפריט תזונה ואימונים מותאם באופן אישי ומדריכים אותך כיצד לעשות את התרגילים השונים מ-0.
אין צורך להיות עם ניסיון בחד״כ או אימונים כלל כדי להירשם לתוכנית שלנו.

נותנים לכל דבר הסבר, אם זה בתוכנית התזונה או בתוכנית האימונים. מסבירים מדוע אנו עושים כך וגם לא אחרת, מה שסביר להניח לא תקבל במקומות אחרים 😃

יש מגוון רחב של אופציות בייעוץ אישי. אם אתה מתכוון לעשות תרגילים מורכבים, כגון סקוואט, דדליפט ופרס - אתה תצטרך להעלות סרטונים שלך מבצע את התרגילים הללו בחד״כ ואנו נעביר עליהם ביקורת. אם אתה לא מעוניין לבצע את התריגלים הללו (ובייעוץ אישי נסביר את היעילות שלהם כנגד אחרים), אז אנחנו נספק לך סרטון לגבי כל תרגיל ותראה בדיוק כיצד יש לבצע את אותו התרגיל. אתה גם תמיד יכול לשאול שאלות בייעוץ אישי לגבי ביצוע התרגילים וניתן את הדגשים הרלוונטים בהתאם.

תודה רבה עזרת לי מאוד רק עוד שאלה קטנה,באישור מהרופא מה בדיוק צריך להיות שם רק אישור ללכת לחדר כושר או עוד משהו?

מנסיון אישי נותנים הסבר ויחס נהדר לכל שאלה שתשאל גם בלי קשר לתוכנית \ תפריט שלך ספציפי.
למדתי המון! ממליץ בחום.

כדי להקל את המחשבה שלך אני גם בייעוץ אישי בהתחלה פיקפקתי בזה אבל אני מאמין בזה יותר מיום ליום.
סתם לדוגמא לפני שבועיים לחיצת כתפיים עם דאמבלים לא הצלחתי אפילו לעשות חזרה אחת עם 15 ק"ג בכל יד אפילו להרים בקושי הצלחתי ובאימון האחרון עשיתי עם המשקל הזה בלי בעיה כמעט (כמובן שהמטרה שלי זה מסה ויכול להיות שיש לך כוונת אחרות אבל זה רק כדי להדגיש שמדובר בעל מקצוע מהשורה הראשונה שיעזור לך להשיג מקסימום תוצאות במינימום זמן) וכאות אמון במשה חידשתי את הייעוץ היום ל 4 חודשים מראש.

ממליץ בחום 😃

Back
למעלה תחתית