הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

2014 IFBB Dallas Europa

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך

ziv_r

משתמש משקיע
2,178
1,812
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,501
2,178
1,812
אתמול ננעלה התחרות 2014 IFBB Dallas Europa. למטה ניתן לראות את כל הזוכים על הבמה.
לרשימת הזוכים המלאה: http://www.flexonline.com/general-news/official-scorecards-2014-ifbb-dallas-europa

שימו לב לגביע האמצעי בקטגורית ה- Pro, משעשע.

התחרות הבאה בסדרת Europa Games תתקיים ב- 28 ליוני ב- Hartford.

2.jpg

חשבתי ששמות כמו באנץ' נכנסים ישר לאולמפיה.. כנראה שאין הנחות לאף אחד.
מחכה לראות אותו שם. ד"א מישהו יודע מתי מאור עולה לתחרות פרו השנה ואיזו?

• פותח/ת השרשור
מאור זרדז עולה ל- IFBB Wings of Strength IFBB Chicago Pro 2014 אשר תערך בין ה- 4 ל- 5 ליולי.
הנה תמונה עדכנית שלו במשקל 123Kg.

2.jpg

אף אחד לא הזכיר את עמית ספיר?
סיים מקום 10 בקטגוריית 212

• פותח/ת השרשור
בהחלט ראוי לאזכור.
הנה 3 תמונות של ספיר מהתחרות:

1.jpg
2.jpg
3.jpg

שימו לב לכמות ה- Goodies שהמנצחים לוקחים איתם הביתה:

4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg

עמית בשייפ חייו
זה רק מראה כמה הרמה בחו"ל גבוהה אם הוא סיים רק עשירי

• פותח/ת השרשור
קשה לתת הערכה. יש מתמודדים טובים מאוד כמו תמיד וכולנו יודעים כבר שהתמונות אשר מפורסמות טרם התחרות לא מנבאות מאומה לכיצד האדם יראה מעל הבמה בהשוואה לאחרים עם החיטוב הסופי. חוץ מזה, הנבואה ניתנה לשוטים 😃

נראה שהמודל של המנצח לפי הפרס צריך להיות כזה בעל רגלים קטנות 😃

3.jpg

• פותח/ת השרשור
@Fuck,
רשמתי "לפי הפרס", לא לפי מראה המנצח.

הבנתי את זה, רק התלוצצתי שהפרס ובראנץ' לא דומים במובן הזה.

קשה לתת הערכה. יש מתמודדים טובים מאוד כמו תמיד וכולנו יודעים כבר שהתמונות אשר מפורסמות טרם התחרות לא מנבאות מאומה לכיצד האדם יראה מעל הבמה בהשוואה לאחרים עם החיטוב הסופי. חוץ מזה, הנבואה ניתנה לשוטים 😃

נראה שהמודל של המנצח לפי הפרס צריך להיות כזה בעל רגלים קטנות 😃

הפסל נראה בול כמו גוני גקסון

עמית ספיר בשייפ משוגע. מה הגובה שלו שהוא מתחרה ב-212? לא מצליח למצוא את התשובה בשום מקום.

וורן לא ממש עונה להגדרה הזו. 😆
1.60
שקל בתחרות 92 נראה לי
פסיכי ברמות

אני לא מבין איך בראנץ זכה ובמיוחד איך הוא נכנס לטופ 10 באולימפיה האסתטיקה שלו פשוט צורמת לעיין ולדעתי גוני גקסון למרות הפיגור ברגליים לוקח אותו בשאר הבחינות ובגדול

כאשר אני רואה את הדבל בייספס של עמית אני מזועזע מחוסר האסטטיקה של הגוף שלו. אבל עדיין כל הכבוד לו לאן שהוא הגיע

ב
אני לא מבין איך בראנץ זכה ובמיוחד איך הוא נכנס לטופ 10 באולימפיה האסתטיקה שלו פשוט צורמת לעיין ולדעתי גוני גקסון למרות הפיגור ברגליים לוקח אותו בשאר הבחינות ובגדול
בתמונה עם הגביע הוא פשוט מכווץ את החזה, אז זה נראה ככה

כאשר אני רואה את הדבל בייספס של עמית אני מזועזע מחוסר האסטטיקה של הגוף שלו. אבל עדיין כל הכבוד לו לאן שהוא הגיע
לאיזה חוסר אסטטיקה אתה מתכוון בדיוק?

משהו בגב שלו בדבל בייספס ניראה חסר לדעתי
לא מסכים אתך. קודם כל, כמה גב אפשר לראות בפרונט דאבל בייספס? רק עובי של הלטיסימוס, ולדעתי ממש אין לו בעיה שם. אם אתה מתכוון למבנה המרובע בין הלטיסימוס לאגן, אז זה קצת בעייתי, אבל זה גנטיקה.
הרגליים שלו קצת קטנות בשבילו לטעמי, אבל נראות מצוין. תאומים חזקים מאוד, טרפזים בשפע ובספרד (פ' דגושה) בכלל נפלתי. רמה גבוהה מאוד לפי דעתי.

Back
למעלה תחתית