הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ pct לאחר סייקל

CrazyWolf

משתמש מתחיל
46
0
נק' מוניטין:
-8
46
0
בולדנון 10 וחצי שבועות
דיבול 10 וחצי שבועות
פרוויורון וארמידקס בנוסף
PCT
נולבה דקס 20 20 20 20
כלומיד 50 50 50 50
איך זה?
בהתחשב בעובדה שזה לא משביט את הציר כמו טסטוסטרון , אז הPCT יכול להיות גם חלש יותר
יש אפשרות להוסיף פרגניל בPCT למרות שהביצים לא מכווצות ?

בולדנון 10 וחצי שבועות
דיבול 10 וחצי שבועות
פרוויורון וארמידקס בנוסף
PCT
נולבה דקס 20 20 20 20
כלומיד 50 50 50 50
איך זה?
בהתחשב בעובדה שזה לא משביט את הציר כמו טסטוסטרון , אז הPCT יכול להיות גם חלש יותר
יש אפשרות להוסיף פרגניל בPCT למרות שהביצים לא מכווצות ?
פרגניל לא בפיסיטי רק במהלך הסייקל או בסוף, ונולבה קח 20 20 40 40
כלומיד 50 50 100 150
ולמה בלי טסט כבסיס? ובולדנון צריך סייקל ארוך יותר בשביל לראות תוצאות, בנוסף להכל גם לא מריצים דיבול מעבר לשישה שבועות בגלל הרעילות לכבד.
אם אתה רוצה מסה אז תעשה אולי
Testosterone enanthate 500mg/ EW 1-10
Danabol 40mg/ ED 1-6
HCG 500iu/ EW 2-10
או שתשלב דקה

• פותח/ת השרשור
פרגניל לא בפיסיטי רק במהלך הסייקל או בסוף, ונולבה קח 20 20 40 40
כלומיד 50 50 100 150
ולמה בלי טסט כבסיס? ובולדנון צריך סייקל ארוך יותר בשביל לראות תוצאות, בנוסף להכל גם לא מריצים דיבול מעבר לשישה שבועות בגלל הרעילות לכבד.
אם אתה רוצה מסה אז תעשה אולי
Testosterone enanthate 500mg/ EW 1-10
Danabol 40mg/ ED 1-6
HCG 500iu/ EW 2-10
או שתשלב דקה
לא רציתי להכניס טסט על ההתחלה החומר הזה מאוד חזק ומאוד אנדרוגני ואני עדיין נער בן 18 וחצי סך הכל,
את הדיאנבול שילבתי עם ליב 52 ופעם הבאה גם הוא יהיה רק עם זריקות

לא רציתי להכניס טסט על ההתחלה החומר הזה מאוד חזק ומאוד אנדרוגני ואני עדיין נער בן 18 וחצי סך הכל,
את הדיאנבול שילבתי עם ליב 52 ופעם הבאה גם הוא יהיה רק עם זריקות
זה לא קשור, טסטוסטרון הוא החומר בסיס, אם אתה מפחד מתופעות הלוואי אז אל תכנס לעסק. וגם סייקל של טסטוסטרון, אפילו לבד בלי שום סטרואיד נוסף יביא לך הרבה תוצאות וגם שימור תוצאות, צריך לדעת לעשות דברים בחוכמה ולא סתם לדחוף דברים כי זה נשמע טוב.

• פותח/ת השרשור
זה לא קשור, טסטוסטרון הוא החומר בסיס, אם אתה מפחד מתופעות הלוואי אז אל תכנס לעסק. וגם סייקל של טסטוסטרון, אפילו לבד בלי שום סטרואיד נוסף יביא לך הרבה תוצאות וגם שימור תוצאות, צריך לדעת לעשות דברים בחוכמה ולא סתם לדחוף דברים כי זה נשמע טוב.
הקטע זה לא שאני מפחד מהתופעות לוואי , זה שאני רוצה לעשות בצורה הכי בריאה, למזער תופעות לוואי ככל היותר.
בסייקלים ללא טסט לוקחים פרווירון
בכל מקרה פרגניל גם יכול לגרום לגוף לייצר טסט בצורה טובה

הקטע זה לא שאני מפחד מהתופעות לוואי , זה שאני רוצה לעשות בצורה הכי בריאה, למזער תופעות לוואי ככל היותר.
בסייקלים ללא טסט לוקחים פרווירון
בכל מקרה פרגניל גם יכול לגרום לגוף לייצר טסט בצורה טובה
אם עדיין לא התחלת אני מאוד מציע לך לוותר. כמעט כל מה שתארת כאן זה שטויות.
פרגניל לא יגרום לגוף לייצר טסט. מעבר לכך טסטוסטרון הוא אחד הסטרואידים הבטוחים והאפקטיביים ביותר. הוא תומך בכל הפעולות הכלליות המתאימות לצבירת מסה, הוא מחזיק באיזון אנאבולי ואנדרוגני, אנטי קטאבולי במידה מתאימה ואסטרוגני במידה נכונה- כל התכונות הנדרשות לצבירת מסה.
בולדנון ישבית את ייצור הטסט הטבעי כמו כל סטרואיד ותוספת פרווירון אינה תחליף לטסט. הוא מאוד אנדרוגני ואינו משפיע ישירות כסטרואיד על צבירת שריר. שימוש ב-AI עלול להוריד את רמות האסטרוגן בצורה קשה כך שמעבר לפגיעה בתוצאות הסייקל תסבול מליבידו נמוך.
ברמת העיקרון יצרת סייקל הרבה פחות בטוח שיחייב אותך להיות מאוד מדוייק במינונים של חלק מהמרכיבים, דבר שאינך יודע כיצד להיערך לו בסייקל ראשון.

• פותח/ת השרשור
אם עדיין לא התחלת אני מאוד מציע לך לוותר. כמעט כל מה שתארת כאן זה שטויות.
פרגניל לא יגרום לגוף לייצר טסט. מעבר לכך טסטוסטרון הוא אחד הסטרואידים הבטוחים והאפקטיביים ביותר. הוא תומך בכל הפעולות הכלליות המתאימות לצבירת מסה, הוא מחזיק באיזון אנאבולי ואנדרוגני, אנטי קטאבולי במידה מתאימה ואסטרוגני במידה נכונה- כל התכונות הנדרשות לצבירת מסה.
בולדנון ישבית את ייצור הטסט הטבעי כמו כל סטרואיד ותוספת פרווירון אינה תחליף לטסט. הוא מאוד אנדרוגני ואינו משפיע ישירות כסטרואיד על צבירת שריר. שימוש ב-AI עלול להוריד את רמות האסטרוגן בצורה קשה כך שמעבר לפגיעה בתוצאות הסייקל תסבול מליבידו נמוך.
ברמת העיקרון יצרת סייקל הרבה פחות בטוח שיחייב אותך להיות מאוד מדוייק במינונים של חלק מהמרכיבים, דבר שאינך יודע כיצד להיערך לו בסייקל
ראשון.
אני מבין את הטעויות שלי אבל רמות האסטרוגן בגוף יהיו מאוד גבוהות עקב הדיבול והבולדנון, שימוש בפרווירון וAL להורדת רמות אלו לא תהיה תקינה ?

אני מבין את הטעויות שלי אבל רמות האסטרוגן בגוף יהיו מאוד גבוהות עקב הדיבול והבולדנון, שימוש בפרווירון וAL להורדת רמות אלו לא תהיה תקינה ?
אתה בכלל לא מתייחס לעיקר, רמות האסטרוגן זה משהו שעלול להוות בעיה ויכול להיות גם שבכלל לא, בגלל זה עושים בדיקות דם במהלך הסייקל.
העיקר זה שאתה צריך להכניס טסטוסטרון לסייקל, לשלב פרגניל כמו שצריך ולוותר על חלק מהסלט ירקות הזה שעשית (לפי דעתי להוריד את הבולדנון).
תקנה גם שיהיה לך Al בצד למקרה הצורך, אם אתה מרגיש שרמות האסטרוגן שלך עולות מעבר לנורמה, לך לעשות בדיקת דם בשביל לוודאות את זה, בהתאם לתוצאות של בדיקת הדם תחליט אם להשתמש במשהו שיכול להוריד לך את האסטרוגן או לא.

• פותח/ת השרשור
אתה בכלל לא מתייחס לעיקר, רמות האסטרוגן זה משהו שעלול להוות בעיה ויכול להיות גם שבכלל לא, בגלל זה עושים בדיקות דם במהלך הסייקל.
העיקר זה שאתה צריך להכניס טסטוסטרון לסייקל, לשלב פרגניל כמו שצריך ולוותר על חלק מהסלט ירקות הזה שעשית (לפי דעתי להוריד את הבולדנון).
תקנה גם שיהיה לך Al בצד למקרה הצורך, אם אתה מרגיש שרמות האסטרוגן שלך עולות מעבר לנורמה, לך לעשות בדיקת דם בשביל לוודאות את זה, בהתאם לתוצאות של בדיקת הדם תחליט אם להשתמש במשהו שיכול להוריד לך את האסטרוגן או לא.
ידוע שרמות האסטרוגן עולות וזהו דבר נורמלי בשימוש עם טסטוסטרון , אפשרי להשתמש בארמידקס 1 מג פעם ביומיים זה גם ימנע ספיחת נוזלים ,במיוחד הדיבול מעלה את האסטרוגן וגם טסט אנטט יעשה את זה למה לא לשמור על רמות אסטרוגן פחות או יותר נורמליות

רמות אסטרוגן גבוהות בסייקל זה לווא דווקא רע , אסטרוגן גבוה משמע הוא ספיחת נוזלים גבוהה , מה שאומר שאתה יכול להרים משקלים כבדים ובכך להימנע מפציעות , ננדרולון ארוך עושה את זה טוב . לאחר הסייקל חייב להוריד רמות אסטרוגן וכאן נכנס לתמונה נולבדקס , שהוא אנטי אסטרוגן חזק וכלומיד עובד באופן שונה מנולבה בגלל זה חייב את שניהם

• פותח/ת השרשור
רמות אסטרוגן גבוהות בסייקל זה לווא דווקא רע , אסטרוגן גבוה משמע הוא ספיחת נוזלים גבוהה , מה שאומר שאתה יכול להרים משקלים כבדים ובכך להימנע מפציעות , ננדרולון ארוך עושה את זה טוב . לאחר הסייקל חייב להוריד רמות אסטרוגן וכאן נכנס לתמונה נולבדקס , שהוא אנטי אסטרוגן חזק וכלומיד עובד באופן שונה מנולבה בגלל זה חייב את שניהם
אני עובד למטרת פיתוח גוף והיפרטרופיה פחות להרים משקלים סופר כבדים וגם אז אני מתחמם טוב בכללי אסטרוגן גם משנה את מאזן הנוזלים והשומן המטרה שלי לעלות כמה שיותר נקי במסת שריר ולשמור על מראה יבש וחטוב
אני מעוניין גם להתחרות בפיתוח גוף בנוסף לכך

ליאור - אני כרגע על דקה וסוס... לא מרגיש בכלל ספיחת נוזלים. לא מוזר ? (למרות שבעיות המפרקים מתחילות להשתפר)

* יש לי דלקת באחת הברכיים, אם יש לך איזה טיפ לזה.... (הוספתי לדקה גם דקה פיניל ~ 300 מ"ג שבועי)

• פותח/ת השרשור
ליאור - אני כרגע על דקה וסוס... לא מרגיש בכלל ספיחת נוזלים. לא מוזר ? (למרות שבעיות המפרקים מתחילות להשתפר)

* יש לי דלקת באחת הברכיים, אם יש לך איזה טיפ לזה.... (הוספתי לדקה גם דקה פיניל ~ 300 מ"ג שבועי)
יש משחה שעוזרת למקום להתחמם כשאיזור מסויים הוא חם השרירים יותר אלסטיים פחות סיכוי להיפצע השם שלה רדיאן B 😃 רפואה שלמה

יש משחה שעוזרת למקום להתחמם כשאיזור מסויים הוא חם השרירים יותר אלסטיים פחות סיכוי להיפצע השם שלה רדיאן B 😃 רפואה שלמה

אני אנסה - תודה !

למרות שזה נשמע יותר כמו טשטוש הבעיה מאשר פתרון הבעיה.

אני עובד למטרת פיתוח גוף והיפרטרופיה פחות להרים משקלים סופר כבדים וגם אז אני מתחמם טוב בכללי אסטרוגן גם משנה את מאזן הנוזלים והשומן המטרה שלי לעלות כמה שיותר נקי במסת שריר ולשמור על מראה יבש וחטוב
אני מעוניין גם להתחרות בפיתוח גוף בנוסף לכך
אתה בסייקל, אתה צריך להעלות משקלים במסגרת תחום החזרות שלך ( בדרך כלל 8-12 ) אל תקשיב לחכמולוגים שאומרים שצריך להרים משקלים קלים להמון חזרות בשביל היפרטרופיה, צריך להעלות כל הזמן משקל ולעבוד בתחום חזרות בינוני, כמובן שטכניקה טובה חייבת להיות (וכנראה גם קיימת אצלך אם אתה כבר בשלב שאתה מבצע סייקל), כשאתה בסייקל דבר זה אמור לבוא עוד יותר לידי ביטוי כי אתה רוצה להוציא ממנו כמה שיותר ולכן גם תצטרך להעלות משקלים והרבה.
אם אתה רוצה להשאר יבש וחטוב יכול להיות שדיבול הוא לא הסטרואיד בשבילך, כנראה גם שתרצה לקחת את הטסטוסטרון באסטר קצר יותר מהאננטט (פרופ לדוגמא)

זה מוזר כי הדקה אמור לנפח אותך בנוזלים אני לקחתי במינון של 500מג והייתי בלון זה אומר שזה דקה אמיתי מה שיש לך נראה לי זה במינון נמוך מאוד של 50מג או שבכלל חומר אחר

זה מוזר כי הדקה אמור לנפח אותך בנוזלים אני לקחתי במינון של 500מג והייתי בלון זה אומר שזה דקה אמיתי מה שיש לך נראה לי זה במינון נמוך מאוד של 50מג או שבכלל חומר אחר

תראה מבחינת החומר והמינון - אמינות הכי גבוהה שיש. אני משתמש בוורמוז ומהמקור. מבחינת תוצאות - קפצתי מ 113 קילו ל 121 כבר בשבוע השלישי... אז כנראה שהכל טוב. העניין הוא שאני נראה דיי ייבש. מלא והשריר וורוד כזה... אבל לא צובר נוזלים...
בנוסף גם מוסיף דקה פיניל...
לא יודע, כל אחד מגיב אחרת אולי. הכוח עלה משמעותית, ומרגיש אחרת מלהיות רק על סוס לדוגמא.
* לא ציינתי שאני גם על דיבול 50 מ''ג ליום.

בקיצור הייתי אמור להיות בלון, אבל אני לא

תראה מבחינת החומר והמינון - אמינות הכי גבוהה שיש. אני משתמש בוורמוז ומהמקור. מבחינת תוצאות - קפצתי מ 113 קילו ל 121 כבר בשבוע השלישי... אז כנראה שהכל טוב. העניין הוא שאני נראה דיי ייבש. מלא והשריר וורוד כזה... אבל לא צובר נוזלים...
בנוסף גם מוסיף דקה פיניל...
לא יודע, כל אחד מגיב אחרת אולי. הכוח עלה משמעותית, ומרגיש אחרת מלהיות רק על סוס לדוגמא.
* לא ציינתי שאני גם על דיבול 50 מ''ג ליום.

בקיצור הייתי אמור להיות בלון, אבל אני לא
לפי מה שאני קורא, החומרים עובדים עלייך טוב, לא נראה לי שיש בעיה ובטח אתה עוד תעלה בנוזלים ותתגעגע לתקופה הזאת שהייתה חטוב וייבש.

משהו מוזר , 50מג דיבול ודקה ארוך נראה לי הזוי היית צריך לעלות בחודש הראשון כבר 8 קילו בשקט מנוזלים
יכול להיות שאתה עושה הרבה אירובי/ריצות , לא ?

משהו מוזר , 50מג דיבול ודקה ארוך נראה לי הזוי היית צריך לעלות בחודש הראשון כבר 8 קילו בשקט מנוזלים
יכול להיות שאתה עושה הרבה אירובי/ריצות , לא ?

לא נוגע באירובי בכלל.
מתאמן די קשה - אימונים כבדים ובווליום די גבוהה (חמש אימונים בשבוע).
לוקח אפדרין פעם או פעמים בשבוע לפני אימונים ארוכים.

אוכל נקי יחסית....

אולי במשקל שלי המינונים האלו לא מספיקים ( 1000 סוס + 800 דקה + 400 דקה פיניל) ....
* רק לרשום את המינונים האלה גרם לי לחשוב שהם גבוהים מאוד 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית