הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוצאות בדיקת דם

מצב
השרשור נעול

DubbleBiceps

משתמש מתחיל
187
10
נק' מוניטין:
48
187
10
תום או אייל עזרה בבקשה אני מפרסם לכם רק מה שיצא גבוה כי אני לא מבין בזה תודה
WBC - מינימום4.8 מקסימום 10.8 ולי יצא 12.9
LYM% - מינימום 20.0 מקסימום 50.0. ולי יצא 16.7
EOS-מינימום 0.0 מקסימום 7.0 ולי יצא 8.6
NEUT .abs מינימום 1.9 מקסימום 8.0 ולי יצא 8.2
MONO .abs- מינימום 0.2 מקסימום 1.0 ולי יצא 1.4
EOS .abs מינימום 0.0 מקסימום 0.6 ולי יצא 1.1
בדיקות כבד
GOT ast -מינימום 0.0 מקסימום 35 ולי יצא 29
GPT alt- מינימום 0 מקסימום 45 לי יצא 14
GGT- מינימום 0 מקסימום 55 לי יצא 14
ALK PHOSPHATASE מינימום 40 מקסימום 130 לי יצא 67
הכולסטרול שלי בסדר גמורלא גבוה יש לי בעיה רק בכולסטרול הטוב יש בעיה שהמינימום זה 40 ואני עומד כל 27 עד כמה זה גרוע.??
ומחר יהיה לי את הבדיקה של הפרולקטין ושל הטסט .???

• פותח/ת השרשור
כן יש לי אני יעלה היום בערב שיהיה על המחשב אייל קראתי עכשיו שבבדיקה של הפרולקטין צריך להיות ער שעתיים ועכשיו שאני זוכר היית ער רק שעה יכול להיות שבגלל זה הבדיקה יצא גבוה ממש או שאין קשר.?? פשוט ליפני שאני מתחיל לשתות את הכדורים

כן יש לי אני יעלה היום בערב שיהיה על המחשב אייל קראתי עכשיו שבבדיקה של הפרולקטין צריך להיות ער שעתיים ועכשיו שאני זוכר היית ער רק שעה יכול להיות שבגלל זה הבדיקה יצא גבוה ממש או שאין קשר.?? פשוט ליפני שאני מתחיל לשתות את הכדורים

ההמלצה היא בגדול לא להתאמן כיומיים לפני הבדיקה, אם היה לך אימון אינטנסיבי ערב לפני, הבדיקה לא תקפה.

• פותח/ת השרשור
וואוו אני לא זוכר אבל לא נראה לי אייל לא התאמנתי.
מה שחשוב זה שהיית ער רק שעה אחת ליפני הבדיקה השאלה אם זה קריטי ? ובגלל זה התוצאה היית גבוהה כי היא לא היית גבוה סתם אלה גבוה מאוד 650 משהו כזה

וואוו אני לא זוכר אבל לא נראה לי אייל לא התאמנתי.
מה שחשוב זה שהיית ער רק שעה אחת ליפני הבדיקה השאלה אם זה קריטי ? ובגלל זה התוצאה היית גבוהה כי היא לא היית גבוה סתם אלה גבוה מאוד 650 משהו כזה

זה לא תירוץ, התחל לקחת את התרופה על מנת לבצע מניעה לתופעות הלוואי שמביא איתו הפרולקטין.

אגב, מריח לי שאתה קטין - הייתכן?

• פותח/ת השרשור
לא אייל אני בן 26 לא קשור לקטין אני מתייעץ איתך כי אתה בעל ניסיון ואני לא רוצה לעשות טעויות שיעשו לי נזק

לא אייל אני בן 26 לא קשור לקטין אני מתייעץ איתך כי אתה בעל ניסיון ואני לא רוצה לעשות טעויות שיעשו לי נזק

זה שאתה מתייעץ זה בסדר גמור וכל הכבוד לך על כך שאינך עושה דברים שאינם ידועים וברורים לך על דעת עצמך.

• פותח/ת השרשור
אייל העלתי פוסט מקודם על הפרגניל ולא ענו לי אולי אתה תעזור לי כמה גרוע זה אם ערבבתי את הפרגניל עם מים סטרילים מיוחדים להזרקה ללא מלחים בלי בנזיל כי לא היה לי להשיג כמה זמן החומר יכול להחזיק בקירור?

אייל העלתי פוסט מקודם על הפרגניל ולא ענו לי אולי אתה תעזור לי כמה גרוע זה אם ערבבתי את הפרגניל עם מים סטרילים מיוחדים להזרקה ללא מלחים בלי בנזיל כי לא היה לי להשיג כמה זמן החומר יכול להחזיק בקירור?

יש הטוענים שלאחר כ-24 שעות אין טעם להזריק.

גש לקנות בנזיל אלכוהול ותכין לעצמך פרגניל עפ״י הפרוטוקול.

• פותח/ת השרשור
מאיפה משיגים או קונים בנזיל אלכוהול מוכרים את זה בבית מרקחת צריך לזה נירדם רופא?

מאיפה משיגים או קונים בנזיל אלכוהול מוכרים את זה בבית מרקחת צריך לזה נירדם רופא?

אני רכשתי מבית המרקחת.

לא צריך מרשם רופא.

האשכול הזה מיצא את עצמו, ממשיכים הלאה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית