תמונה Jennifer Witt

black356

משתמש משקיע
4,956
0
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
3,295
4,956
0
Jennifer היא נערה בת 19 מאילינוי, ארה"ב. היא צולמה לאחרונה על ידי הצלם דן ריי. ההכרה בה הגיעה בעקבות קליפים שפרסמה ביוטיוב, שם חשפה בטן שהדהימה רבים (משני המינים). בראיון איתה שפורסם bb.com היא ציינה שאת תוכנית התזונה ותוכנית האימונים שלה היא תכננה לבד. את הראיון ניתן למצוא כאן: http://www.teenbodybuilding.com/jennifer_fowler.htm

http://www.jennifersfitness.com/

jennifer_fowler1.jpg
jennifer_fowler2.jpg
jennifer_fowler3.jpg
jennifer_fowler4.jpg
jennifer_fowler5.jpg
jennifer_fowler6.jpg
jennifer_fowler7.jpg
jennifer_fowler9.jpg
jennifer_fowler11.jpg
jennifer_fowler12.jpg
jennifer_fowler13.jpg

לדעתי, לא שווה כלום. גם לא נראית טוב...

• פותח/ת השרשור
נחמד לראות את אחד ממנהלי שאר הפורומים מגיב כאן 😃

אני חובב מושבע של (פיטנס) נשים ✌️
האמת שאישה עם גוף יפה (לא מפתחות גוף, פיטנס) זה משהו שאני מעריך מאוד.

• פותח/ת השרשור
אני חובב מושבע של (פיטנס) נשים ✌️
האמת שאישה עם גוף יפה (לא מפתחות גוף, פיטנס) זה משהו שאני מעריך מאוד.

האמת שאשה עם גוף יפה זה משהו שכל אדם (תהייה נטיתו המינית אשר תהייה) יכול להעריך 😉.

ולעניין הפיטנס, אני חושב שזהו מראה שניתן להשיגו בקלות (יחסית). זה היה נכון גם לגבי התדמית שהציגו מתחרות הפיטנס, עד אמצע שנות התשעים.

אני לא מסכים איתך...
גבר אם הוא רוצה להשיג קצת שרירים וגוף חטוב עושה זאת באמת בלי בעיה.
נשים לא - עובדה לכך שאין הרבה הרבה נשים שיש להן גוף רזה שרירי וחטוב.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שזו מחשבה מוטעית. נשים בעלות גוף רזה וחטוב נמצאות על פני השטח. יותר קל לשאוף להגיע (פיזית, שכלית ונפשית) למראה של אצנית/ שחקנית כדור יד/ מדריכת אירובי מאשר למראה של משקולנית/ מפתחת גוף.

הרמה בתחום מוגדרת (בין היתר) על ידי החומרים שבהם משתמשים. ידוע שפיתוח הגוף מזמן אינו מוגדר כתחום ספורטיבי נקי מכימיקלים. זה ברור אצל הגברים, וקיים אצל הנשים. אז, אם בארזים נפלה שלהבת, מה יגידו אזובי הקיר?

מפתחות הגוף של שנות התשעים ושנות האלפיים גדולות יותר מאלו של שנות השמונים, ופופולריות פחות.

אני לא מתלהב מפיתוח גוף עם סטרואידים... זה לא מושך אותי ואני לא חושב שיש בזה משהו יפה.
נכון שלהיות בחורה שדומה לגבר זה דורש משהו מסויים מהרבה בחינות, אבל זה לא משהו שאני ספיצפית מוצא עניין בו (גם לגבי גברים אגב).

נשים אתלטיות הן עם הגוף הכי יפה בעיניי ואלו שמשקיעות באמת גם נראות בהתאם (אלנה דמנטייבה למשל, מדהימה).
הבחורה פה סתם נראית רזה מאוד, המבנה גוף שלה לא יפה בעיניי והיא רחוקה מלהיות דוגמנית :-P

נערך לאחרונה:
כמו שאומרים ברוסית,
doska i dva soska:jester:

אני לא מתלהב מפיתוח גוף עם סטרואידים... זה לא מושך אותי ואני לא חושב שיש בזה משהו יפה.
נכון שלהיות בחורה שדומה לגבר זה דורש משהו מסויים מהרבה בחינות, אבל זה לא משהו שאני ספיצפית מוצא עניין בו (גם לגבי גברים אגב).

נשים אתלטיות הן עם הגוף הכי יפה בעיניי ואלו שמשקיעות באמת גם נראות בהתאם (אלנה דמנטייבה למשל, מדהימה).
הבחורה פה סתם נראית רזה מאוד, המבנה גוף שלה לא יפה בעיניי והיא רחוקה מלהיות דוגמנית :-P

מה לגבי הכלל הראשון בפורום?:nono:

אגב, אני מסכים איתך, אין כמו המראה האתלטי לאישה.

מכוערת, הייתי שם עליה עוד איזה 5 קילו...אז לא היו רואים את הריבועים המגעילים האלה,
לאישה זה פשוט מגעיל, אישה צריכה להיות אישה(רכה ונעימה) וגבר צריך להיות גבר!!!(שרירי ומחוספס) ולא ההפך...

לא מזכירים שם של כוסית בלי שמעלים את התמונה שלה...
ד.א, כבר אין פורום פיטנס נשים?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
על טעם ועל ריח אין מה להתווכח .. 🙄

למען הגילוי הנאות אומר שג'ניפר רחוקה מהטעם שלי כמה רבבות קילומטרים, אבל זה לא אומר שחברות העוסקות בתחום לא יגלו בה עניין. בחורות רזות מאד לא מושכות את תשומת הלב של התעשייה, אלא אם יש בהן ייחוד. במקרה של נושא האשכול - הבטן.
לפני כמה שנים התפרסמה Jennifer Goodwin, בחורה רזה שהתפרסמה בגלל שהשתמשה שהחלימה במדה מסויימת מאנורקסיה. בתמונות שתראו היא במצב הרבה יותר טוב ממה שהיתה.

פורום נשים אוחד עם פורום זה.

לא יודע מה איתכם אבל אישה עם כתפיים בולטות או שרירי בטן זה מגעיל ממש..אני עם NOY184

• פותח/ת השרשור
לא יודע מה איתכם אבל אישה עם כתפיים בולטות או שרירי בטן זה מגעיל ממש..אני עם NOY184

דעתך, כבודך.

אתה יודע שלא היית חייב להיכנס לאשכול הזה, נכון? 😉

אישה חטובה עם שרירים זה ה-ד-ב-ר...

Back
למעלה תחתית