הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע קרוספיט - תכל'ס

crossfit 360

משתמש מתחיל
270
0
נק' מוניטין:
113
270
0
כאן לא מתווכחים - כאן תורמים רעיונות ,רק רעיונות ,כאן גורמים לדברים לזוז ,לאנשים להצטרף ,לפרוייקטים משותפים לקרום עור וגידים.

כל מה שעולה לך בראש שיכול לעשות כאן שינוי אמיתי - בלי סלקציה!

3-2-1
go!

תעשו משו ברמת גן או תל אביב ואני בא בריצה D:

סירטוני הסברים לקהילה ההישראלית (בעיברית)

הסברים בכללי הפנתי כמה אנשים לאתר לקרוא על קרוספיט ואף אחד לא הבין מה זה בדיוק, לא הבין אילו תרגילים צריך לעשות ואיך לעשות אותם.

שימו איזה כמה מאמרים בעברית על קרוספיט בקילוגרם !!

זכויות יוצרים. המאמרים של CrossFit הם בתשלום, ואי אפשר סתם לתרגם ולפרסם אותם. צריך אישור שלהם.

• פותח/ת השרשור
זכויות יוצרים. המאמרים של CrossFit הם בתשלום, ואי אפשר סתם לתרגם ולפרסם אותם. צריך אישור שלהם.

נכון מאוד!!!
אני רוצה גם להסכים עם דעאל מבלוג קרוספיט ישראל,שהסיבה שקהילת הקרוספיט בארץ גדלה לאט היא כי "שפת הקרוספיט" לא פשוטה,לוקח זמן להבין מה רוצים ממך ולא להרבה אנשים יש סבלנות לשבת ולקרוא את החומר המצויין שיש שם, באנגלית כמובן.

תבקשו אישור תשלמו כסף 😃 או שתשאלו כמה יעלה לתרגם ואולי נמצא משהו.

• פותח/ת השרשור
תבקשו אישור תשלמו כסף 😃 או שתשאלו כמה יעלה לתרגם ואולי נמצא משהו.

אני בקשר עם העורך של הקרוספיט ג'ורנל ,ומקווה שבקרוב אקבל אישור לתרגום כל מאמרי היסוד.

בזמנו תירגמתי מספר מאמרים מאנגלית לעיברית (ישנם גם מאמרים שדעאל תרגם) שווה הצצה (בלוג).

פנייה לקהל היעד שיותר יתעניין בזה- בני נוער לפני גיבושים ומבדקים לצה"ל. בתור תוכנית כושר קרוספיט מהווה פיתרון מעולה לפלח האוכלוסיה הזה.

• פותח/ת השרשור
פנייה לקהל היעד שיותר יתעניין בזה- בני נוער לפני גיבושים ומבדקים לצה"ל. בתור תוכנית כושר קרוספיט מהווה פיתרון מעולה לפלח האוכלוסיה הזה.

אני מסכים לחלוטין שגם חבר'ה לפני צבא יכולים מאוד להפיק תועלת מקרוספיט.

Back
למעלה תחתית