עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא נראה לי, אני חושב כל אלה שמשחקים אותה גברים עם אולר היו בורחים תוך כדי שהם מחרבנים על עצמם במצב כזה (אני לא אומר שאני הייתי מגיב אחרת 😅) והמתיחה מוגזמת לדעתי, תכלס מישהו חופשי יכול לקבל התקף לב או טראומה נפשית ממשהו כזהבארצנו הקטנה כבר יוציאו עליו אולרים
מוגזם כן אבל מעניין לנסות את זה פה -חתיכת פרוייקט להרים עם חברים חחחלא נראה לי, אני חושב כל אלה שמשחקים אותה גברים עם אולר היו בורחים תוך כדי שהם מחרבנים על עצמם במצב כזה (אני לא אומר שאני הייתי מגיב אחרת 😅) והמתיחה מוגזמת לדעתי, תכלס מישהו חופשי יכול לקבל התקף לב או טראומה נפשית ממשהו כזה
ישר יצעקו "מחבל, פיגוע" או משהו כזהמוגזם כן אבל מעניין לנסות את זה פה -חתיכת פרוייקט להרים עם חברים חחח
חח המחבלים של היום מתחפשים לליצנים ?ישר יצעקו "מחבל, פיגוע" או משהו כזה
בינתיים לא, אבל מי יודע אולי מנסים משהו חדש חחחח המחבלים של היום מתחפשים לליצנים ?
נתת רעיון למחבלים אנחנו עוד נישמע על זה בחדשות ביגללך 😃בינתיים לא, אבל מי יודע אולי מנסים משהו חדש חח
שיט איך מוחקים תגובות כאן 😱נתת רעיון למחבלים אנחנו עוד נישמע על זה בחדשות ביגללך
איך לא ידעת שמחבלים מסתובבים ב LBS ? זה האנשים שממליצים לך לאכול אורו וחלב וגורמים לנו היהודים להשמין 🥷שיט איך מוחקים תגובות כאן 😱