הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון התחלת סייקל בולדנון וסוסטנון

yariv.benel

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום לכולם , זו הפעם הראשונה שלי בפורום הזה ...

אני שוקל להתחיל סייקל 3 במספר ( השניים האחרים היו במהלך שנת 2013 , מאז אוגוסט 2013 לא נגעתי בשום חומר- רק אימונים ותזונה)
אני בן 34 , משקל בסביבות 80 ק"ג גובה 175. אחוז שומן כעת בסביבות 16 אחוז.
יש לציין לפני שנתיים שהתחלתי הייתי בסביבות 73 ק"ג - בשיא הגעתי ל- 80 ק"ג עם 9 אחוזי שומן.

הסייקל שאני רוצה להתחיל :
1-4 - דיאנאבול - 30 מג ליום.
1-15 - 2 מל דיאנבול 400 מג לשבוע .
1-15 - 2 מל סוסטאנול - 500 מג לשבוע
(יש לי 30 כדורים של פרווירון שאני אשתמש בהם בחודש הראשון- אלא אם תייעצו לי אחרת???)
מתכנון לקחת 1 טמוקסיפן ליום לאורך החודש הראשון ואחכ אחד פעם בשלושה ימים - אלא אם תייעצו אחרת?????)

PCT שבוע לאחר הזריקה האחרונה
- פרגניל זריקה כל חמישה ימים.
- קלומיד 30 כדורים - 2 טבליות ליום .
- טמוקסיפן 10 ימים כדור ביום. ועוד 10 ימים חצי כדור .

התהיות העיקריות שלי היא לגביי שימוש של הפרויורון , האם כדאי ואם כן מתי ואיך? ושימוש בטמקוסיפן במהלך הסייקל האם הכרחי ?האם באופן שרשמתי למעלה או שהייתם ממליצים בצורה אחרת ?

תודה רבה לכל העונים.....😃

סטרואידים זה ממש לא מיץ פטל אבל אינסולין זה משהו אחר לגמריי שבכלל לא דומה לסטרואידים ...אני לא מוכן לקחת סיכון על החיים שלי בשביל יותר פאמפ שלא משאיר תוצאות ולהסתכן במוות בטווח הקצר ובעיוורון ...אינסולין מסוכן!!!!

סטרואידים זה ממש לא מיץ פטל אבל אינסולין זה משהו אחר לגמריי שבכלל לא דומה לסטרואידים ...אני לא מוכן לקחת סיכון על החיים שלי בשביל יותר פאמפ שלא משאיר תוצאות ולהסתכן במוות בטווח הקצר ובעיוורון ...אינסולין מסוכן!!!!
אינסולין לא משאיר תוצאות?

שמע כמו שפיטבול אמר אינסולין מאוד מסוכן אתה צריך לדעת מתי לאכול פחמימות יש זמנים קצובים שצריך לדעת מתי לאכול עזוב הרמת סיכון היא מאוד גבוהה ולא שווה את זה
אינסולין לא משאיר תוצאות?
אם אתה מכיר את סהר קאזס אז הוא לוקח אינסולין , תראה איזה תוצאות יש לו

שמע כמו שפיטבול אמר אינסולין מאוד מסוכן אתה צריך לדעת מתי לאכול פחמימות יש זמנים קצובים שצריך לדעת מתי לאכול עזוב הרמת סיכון היא מאוד גבוהה ולא שווה את זה
אם אתה מכיר את סהר קאזס אז הוא לוקח אינסולין , תראה איזה תוצאות יש לו
מכיר, הבחור נראה פצצה- כנראה שאינסולין כן עוזר.
אבל כל מפתח גוף מוכר משתמש או השתמש באינסולין

לא נכון לא כולם השתמשו ויש גם הרבה שיצאו נגד אינסולין...בשבילך אחי אל תיגע בזה חסר חומרים אחרים?

לא נכון לא כולם השתמשו ויש גם הרבה שיצאו נגד אינסולין...בשבילך אחי אל תיגע בזה חסר חומרים אחרים?
נו ברור שאני לא ייגע בזה, אני לא אדם טיפש, סתם רציתי להתעניין קצת ולפתח דיון, אני יודע מה תפקיד האינסולין בגוף ומעדיף לא להתעסק איתו. וליאור הכתפיים שלך פשוט ענקיות, מזריק לכתף?

נו ברור שאני לא ייגע בזה, אני לא אדם טיפש, סתם רציתי להתעניין קצת ולפתח דיון, אני יודע מה תפקיד האינסולין בגוף ומעדיף לא להתעסק איתו. וליאור הכתפיים שלך פשוט ענקיות, מזריק לכתף?
חח האמת שלא נשארו לי שם שני סיליקון ולא רוצים לרדת

חח האמת שלא נשארו לי שם שני סיליקון ולא רוצים לרדת
חח האמת שאני רוצה להזריק לכתף שמעתי שזה נותן מראה טיפה מסונטל בגלל כל השמן שנאגר שם, גם זה יכול להוסיף לי קצת פרופורציה לטרפזים, הרי אם הכתפיים יגדלו ממש אז הטרפזים כבר לא ייראו גדולים בצורה חריגה.
הבעיה היא שאני קצת חושש לפגוע בכלי דם ומהכאב (גם ככה אני לא חובב מחטים).

חח האמת שאני רוצה להזריק לכתף שמעתי שזה נותן מראה טיפה מסונטל בגלל כל השמן שנאגר שם, גם זה יכול להוסיף לי קצת פרופורציה לטרפזים, הרי אם הכתפיים יגדלו ממש אז הטרפזים כבר לא ייראו גדולים בצורה חריגה.
הבעיה היא שאני קצת חושש לפגוע בכלי דם ומהכאב (גם ככה אני לא חובב מחטים).
אכן זה נראה מסונטל אבל לא הזרקתי לכתף אולי איזה שנה והזרקתי רק בישבן והכתפיים נשארו ככה כל הזמן מעירים לי שיש לי שני כדורי טניס חח

מה הבעייה תכניס סינטול בכתפיים עם מחט כתומה ...זה לא כואב בכלל וזה יתן לך בשימוש של חודש תוצאות לכל החיים ולא תצטרך להמשיך להזריק

מה הבעייה תכניס סינטול בכתפיים עם מחט כתומה ...זה לא כואב בכלל וזה יתן לך בשימוש של חודש תוצאות לכל החיים ולא תצטרך להמשיך להזריק
אני יותר עכשיו בכיוון של gh רפואי ...
ולא שטויות כאלה

אתה מסנטל? לפי דעתי זה ממש מיותר למי שלא מתחרה, סתם הרבה סיבוכים וצריך לדעת איך להזריק ולאיפה. בקיצור זה סיפור, אפשר לפתח מסת שריר טובה בכל מקום רק צריך סבלנות ואולי קצת תוספים (אבקת חלבון, קריאטין, ויטמינים, סטרואידים.. חח)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית