הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון PCT, מי קבע?

UnKnOwN

משתמש מתחיל
195
50
נק' מוניטין:
57
195
50
אהלן חברים, שאלה קצת שונה.

אז בעצם מאיפה מגיע המידע על PCT? מי קבע שלאחר סייקל ממוצע הPCT נראה בגדול "כלומיד 100/100/50/50 ונולבה 40/40/20/20"?

יצא לי לדבר עם כמה אנשים שהם מעבר לדילר הממוצע, מתחרים בחול ושיאנים שגרמו לי לערער במידע שאני קורא פה, כשאמרתי להם שאני מתכוון לקחת פרנגיל הם היו מופתעים ואמרו שממש אין צורך ואם כבר אז לקחת בסוף, כמו כן שלא בהכרח צריך נולבה + כלומיד , אחד מהם יספיק ושהרעילות שלהם גבוהה מאוד, כמו כן גם שהמינונים גבוהים מידי כפיסיטי לסייקל ראשון (500MG אנתת ל10 שבועות).

מדובר באנשים עם שנים של נסיון ותארים על הבמה.

אני תמיד נוטה ללכת על מה שאני קורא ולומד וזה מה שעשיתי על אף המלצותיהם. (היו מופתעים שלסייקל ראשון צריך 5 קופסאות כלומיד ו2 קופסאות טמוקסיפן)

בנוסף יש גם את החבר הזה והסרטונים שלו באינטרנט, אבל ממנו אני פחות מתרגש.
Rich Piana

אשמח לתובותיכם

אז בעצם מאיפה מגיע המידע על PCT? מי קבע שלאחר סייקל ממוצע הPCT נראה בגדול "כלומיד 100/100/50/50 ונולבה 40/40/20/20"?

יצא לי לדבר עם כמה אנשים שהם מעבר לדילר הממוצע, מתחרים בחול ושיאנים שגרמו לי לערער במידע שאני קורא פה, כשאמרתי להם שאני מתכוון לקחת פרנגיל הם היו מופתעים ואמרו שממש אין צורך ואם כבר אז לקחת בסוף, כמו כן שלא בהכרח צריך נולבה + כלומיד , אחד מהם יספיק ושהרעילות שלהם גבוהה מאוד, כמו כן גם שהמינונים גבוהים מידי כפיסיטי לסייקל ראשון (500MG אנתת ל10 שבועות).

אני תמיד נוטה ללכת על מה שאני קורא ולומד וזה מה שעשיתי על אף המלצותיהם. (היו מופתעים שלסייקל ראשון צריך 5 קופסאות כלומיד ו2 קופסאות טמוקסיפן)

Rich Piana

אשמח לתובותיכם
איך אדם "שמתחרה על הבמה" יכול לתת עצות על pct? הוא עושה pct?
מה הנימוק של אותם אנשים עם ניסיון לכך ש-pct אינו דרוש להתאוששות מהירה?
אני יכול להעיד על מספר אנשים שהצליחו להגיע להתאוששות מלאה ואפילו תוך שבועיים לאחר שימוש של מספר חודשים בחומרים המשביתים בצורה ניכרת באמצעות פרוטוקול pct אגרסיבי (מגובה בבדיקות דם מיד לאחר הסייקל ומיד לאחר התאוששות).
כל מה שאתה מציג זה טענת "יוסי יד 50" שמייתר את הצורך ב-pct ע"י נשיקה לבייספס.

Rich Piana

אשמח לתובותיכם
אותם האנשים שדיברת איתם לא עושים PCT וסביר להניח שלעולם לא עשו אחד כזה. הם מזריקים שנים ברצף ונשארים על מינוני TRT (או קצת מעל לכך) בזמנים שהם כביכול "off״. ככה שלקחת מהם המלצות על PCT זה כמו לקחת אבחנה רפואית ממוסכניק.

אותם האנשים שדיברת איתם לא עושים PCT וסביר להניח שלעולם לא עשו אחד כזה. הם מזריקים שנים ברצף ונשארים על מינוני TRT (או קצת מעל לכך) בזמנים שהם כביכול "off״. ככה שלקחת מהם המלצות על PCT זה כמו לקחת אבחנה רפואית ממוסכניק.
אתה חושב שיש להם ילדים ?

• פותח/ת השרשור
יש להם ילדים, כמה למען האמת.
הם כן מפסיקים ועושים PCT, אבל פחות חומרים ובמינון נמוך יותר.

ועדיין לא עניתם לי מאיפה נשאב המידע על PCT ואיך הגיעו למינונים הללו.

ואני איתכם, הסייקל שלי הוא קלאסי ומורכב ממה שקראתי וייעצתם לי פה, פשוט כבודם במקומם של האנשים האלו וזה מעורר ספקות, מן הסתם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית