הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחטוב לשמן ובחזרה.

werewolf

משתמש פעיל
836
42
נק' מוניטין:
324
836
42
מאמן כושר אישי שהחליט לעלות במשקל ואז לחזור למצב ההתחלתי בשביל לנסות כביכול להבין את המתאמנים שלו ולהוכיח משהו לגבי השמנה.

משהו שתפס לי את העין בערוץ דוקו , היה מעניין מאוד , לא מצאתי צפייה ישירה וגם לא יודע אם מישהו פירסם את זה פה פעם , אבל שווה צפייה מאוד.

ראיתי ביס דוקו ממזמן
סרט נחמד,אבל היה איזה תקופה שהוא "נעלם" ליפן או משהו אם אני לא טועה

• פותח/ת השרשור
tאפשר לעלות מסה גם שעולים בשומן ....
אכילה כזאת הייתה מביא חיזוק מטורף עם אימונים נכונים ......
לא לפמפם בייס בשביל פרסומות....

הוא גם הפסיק לעשות אימונים בכלל לא נגע בזה רק אכל והשמין.

הוא גם הפסיק לעשות אימונים בכלל לא נגע בזה רק אכל והשמין.
זה היה הדבר המדהים בסרט. לסגנון החיים הזה יש השלכות שהם מעבר למאזן הקלורי.
לפעמים אתה שופט אנשים סביבך על איך שהם מזניחים את עצמם ולא מצליחים להזיז את עצמם לעשות שינוי אבל אפילו מישהו שהיה מכור ומחוייב לאימונים ותזונה בעקבות ההשמנה מוצא את עצמו באותה נקודה של חוסר שליטה וחוסר מוטיבציה לשינוי.

זה ממש טיפשי.. ברור שבן אדם שמראש הוא ספורטיבי והתאמן כמה שנים אחרי חצי שנה של הפסקה(שזה לא מעט אבל גם לא המון) ושכנראה אין לו נטייה להשמנה, יוכל לרדת הרבה יותר מהר במשקל מאדם ששמן פי שתיים שבחיים שלא לא ראה הליכון או משקולות.

למתאמנים המסורים מבנינו, אני לא מבין איך אפשר להפסיק להתאמו לגמרי חצי שנה, בייחוד אם זה מרכז החיים שלך.
נראה לי מאד קשה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית