15 גג, מוט נשים אולימפי שוקל ככה, אין מצב שמתברג שוקל יותר.הוא טוען שזה 18... לך עם הטענה שלו. וזה גם מוט לא קצר... יש לי בבסיס מוט מתברג קצר ששוקל 8 אז אם הוא מוט של 1.80 הגיוני שהוא ישקול לפחות איזה 15...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
15 גג, מוט נשים אולימפי שוקל ככה, אין מצב שמתברג שוקל יותר.הוא טוען שזה 18... לך עם הטענה שלו. וזה גם מוט לא קצר... יש לי בבסיס מוט מתברג קצר ששוקל 8 אז אם הוא מוט של 1.80 הגיוני שהוא ישקול לפחות איזה 15...
15 גג, מוט נשים אולימפי שוקל ככה, אין מצב שמתברג שוקל יותר.
מוט 1.80 מתברג שוקל 13קילו.. יש לי כזה בחדר כושר עם הלבשות פלסטיק בשביל פלטות אולימפיות..הוא טוען שזה 18... לך עם הטענה שלו. וזה גם מוט לא קצר... יש לי בבסיס מוט מתברג קצר ששוקל 8 אז אם הוא מוט של 1.80 הגיוני שהוא ישקול לפחות איזה 15...
עם ההלבשות הוא 13?מוט 1.80 מתברג שוקל 13קילו.. יש לי כזה בחדר כושר עם הלבשות פלסטיק בשביל פלטות אולימפיות..
יש לו שם 62.5קילו בצד, זה 125קילו + 13 קילו זה אפילו לא 140..
כן, אבל זה הלבשות פלסטיק לא מאמין שהם שוקלות הרבהעם ההלבשות הוא 13?
לא כי אם ביחד זה היה 16 זה היה מסביר לי דברים על מוט במכון שהתאמנתי בו.כן, אבל זה הלבשות פלסטיק לא מאמין שהם שוקלות הרבה
הא כן, התכוונתי ל ״חולצת נשים V קלאסית״:אין גופיות נשים - יש חולצות נשים (עם שרוול) וגופיה אתלטית, שזה יותר לפרופורציות של גברים נראה לי (וגם בצילום מוצג על גבר).
תצטרך לפנות לגבי התשלום ל TPRINT:משה אני רוצה להזמין גופיה עם הסטרואידים: אפשר לשלם בדואר איכשהו? כרטיס אשראי זה התעסקות ואולי את אם תרצו והכאב זמני. כמה יצא לי שלוש גופיות כולל משלוח?
150 ש״ח. תצטרך לעשות 3 הזמנות נפרדות כדי לקבל את ההנחה.ואולי את אם תרצו והכאב זמני. כמה יצא לי שלוש גופיות כולל משלוח?
עד 10 ימי עסקיםתוך כמה זמן החולצה אמורה להגיע ?