הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

חולצות LBS ב-20% הנחה + משלוח חינם לכל הארץ!

הוא טוען שזה 18... לך עם הטענה שלו. וזה גם מוט לא קצר... יש לי בבסיס מוט מתברג קצר ששוקל 8 אז אם הוא מוט של 1.80 הגיוני שהוא ישקול לפחות איזה 15...
15 גג, מוט נשים אולימפי שוקל ככה, אין מצב שמתברג שוקל יותר.

15 גג, מוט נשים אולימפי שוקל ככה, אין מצב שמתברג שוקל יותר.
הוא טוען שזה 18... לך עם הטענה שלו. וזה גם מוט לא קצר... יש לי בבסיס מוט מתברג קצר ששוקל 8 אז אם הוא מוט של 1.80 הגיוני שהוא ישקול לפחות איזה 15...
מוט 1.80 מתברג שוקל 13קילו.. יש לי כזה בחדר כושר עם הלבשות פלסטיק בשביל פלטות אולימפיות..
יש לו שם 62.5קילו בצד, זה 125קילו + 13 קילו זה אפילו לא 140..

• פותח/ת השרשור
אין גופיות נשים - יש חולצות נשים (עם שרוול) וגופיה אתלטית, שזה יותר לפרופורציות של גברים נראה לי (וגם בצילום מוצג על גבר).
הא כן, התכוונתי ל ״חולצת נשים V קלאסית״:
http://sfile.f-static.com/image/users/81680/departAlbum/81680/normal/2234313.png?p=

גופיות נשים אין שם, אבל תמיד אפשר להביא חולצה משלך והם ידפיסו לך מה שאת רוצה עליה (נראה לי שזה פחות 12-14 ש״ח).

לגבי הדיון פה על המשקלים ומה לא, מבקש להפסיק, זה לא קשור לדיון המקורי.

אנשים!

זה מוט של 18 קילו מה יש לי לשקר?!

טוב תשמעו הבנו שאתם אוהבים לתת לי מוניטין שלילי אתם יכולים להמשיך אני אסיים תדיון ואומר

הסרטון שהבאתי אמיתי כל מה שכתבתי שמה אמיתי. המשקלים שלי אמיתים. ואני לא משקר ולא עושה פה פוזות

יניב היחידי פה שהבין אותי ותודה גבר

תיכננתי להזמין היום אבל מכמה סיבות יתאפשר לי רק ביום שישי
המבצע יתקיים עד יום שישי כולל?

משה אני רוצה להזמין גופיה עם הסטרואידים: אפשר לשלם בדואר איכשהו? כרטיס אשראי זה התעסקות ואולי את אם תרצו והכאב זמני. כמה יצא לי שלוש גופיות כולל משלוח?

• פותח/ת השרשור
משה אני רוצה להזמין גופיה עם הסטרואידים: אפשר לשלם בדואר איכשהו? כרטיס אשראי זה התעסקות ואולי את אם תרצו והכאב זמני. כמה יצא לי שלוש גופיות כולל משלוח?
תצטרך לפנות לגבי התשלום ל TPRINT:
03-9033946

ואולי את אם תרצו והכאב זמני. כמה יצא לי שלוש גופיות כולל משלוח?
150 ש״ח. תצטרך לעשות 3 הזמנות נפרדות כדי לקבל את ההנחה.

אין איזה "סימבול" כלשהו של סקוואט על החולצה ?

משו מתחכם על התרגיל: כמו תמונה מסוימת של סקוואט וכיתוב: לא, זה לא "תרגיל רגליים".

הזמנתי שמן אבל יותר חזק ממך אז אם במקרה מישהו מתכנן לשלוח לי חולצה מתנה אני אשמח לאבולוציה מקדימה והמדריך מאחורה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית