הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המבקר: "חומרים רעילים ומסוכנים בביצים בישראל"

• פותח/ת השרשור TMW
  • פורסם בתאריך

TMW

משתמש פעיל
447
91
נק' מוניטין:
142
447
91
ממצאים חמורים שחושף דו"ח מבקר המדינה מגלים כי בביצי תרנגולות נמצאו עקבות דיאוקסינים, חומרים רעילים ביותר לאדם העלולים לגרום לפגיעה בכבד, במערכת העצבים ובפוריות. הבדיקות גילו גם עקבות תרופות שלא אמורות היו להימצא בביצים - ולא נעשה מאמץ מיוחד לאתר אותן באופן שוטף

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4519504,00.html

אם כבר מדברים על חיידקים באוכל, עכשיו רפי גינת חוזר עם עונה חדשה של כלבוטק בתכנית שחושפת כתבה יותר גרועה מהקוליפורמים בחומוס.

מדובר על הבשר שאני אוכלים יום יום. עם כמה שאני רוצה לדעת דברים כאלה לפעמים זה מבאס לדעת, ככה אי אפשר לאכול כלום במדינה הזאת.

ככה אי אפשר לאכול כלום במדינה הזאת

אין קשר למדינה ובכול מדינה בעולם שתגיע תמצא את אותן הבעיות ,שנובעות בעיקר מהצורך לייצר כמות גדולה יותר בפרק זמן קצר יותר ועדיין לא לפגוע בחזות החיצונית שאמורה להישמר אסטתית וטרייה.

מרבית המאכלים שאנחנו אוכלים מהונדסים גנטית (עיקור בצים , תוספות של חומרים מרכים בבשר , הרבה מאוד הורמונים :גדילה, השרשה וכדומה) .
החומרים "המאושרים" ע"י משרד החקלאות ידועים כחומרים מסוכנים (חלקם מסרטנים) אם כי מותרים לשימוש בכמויות קטנות .
חלק מהמגדלים חורגים מהמינון המומלץ ובכך מסכנים את בריאותנו.הסיבה לחריגה במינון נובעת מהרצון להקנות למוצר חזות חיצונית מרשימה יותר ובכך מתעלמים מההגדרות המפורשות של משרד החקלאות. הפיקוח עדיין לא מצליח לאכוף להגיע לכול הנוגעים לדבר אם כי יש השתדלות רבה.
הפתרון היחיד שנותר לנו הוא לברור בקפדנות את סוגי המזון אותם אנו רוכשים ( בשר טרי לא מוכשר , בצי משק , ירקות אורגנים ).

אם תתחיל לקחת ברצינות כל מחקר וכל בדיקה, בסוף לא תאכל כלום...
😕

ברגע שיתחילו לקרות דברים בגלל כל המפגעים התברואתיים האלה שמוצאים באוכל שלנו, אני אתחיל להביע אכפתיות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית