הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ HCG וPCT מבולבל

• פותח/ת השרשור magniv
  • פורסם בתאריך

magniv

משתמש מתחיל
54
3
נק' מוניטין:
4
54
3
אני באמצע הסייקל הראשון שלי, טסט אנטט 250 כל שלושה ימים + פרווירון 50 מ"ג כל יום
לא לוקח כוריגון, קראתי ואני מבין שכדאי לקחת חח
אז אני עוד מאט מתחיל את השבוע ה6 של הסייקל (מתוך 8), איך כדאי לי לקחת את הכוריגון?
ולגבי טומקסיפן וכלומיד, בשביל להיות בטוח, מתי להתחיל איתם? שבועיים אחרי הזריקה האחרונה?

ועוד משהו לגבי הכוריגון, יצא לי לקורא פה שהוא לא עוזר כל עוד יש אנדרוגנים בדם, אז למה לוקחים אותו במהלך הסייקל?

אני באמצע הסייקל הראשון שלי, טסט אנטט 250 כל שלושה ימים + פרווירון 50 מ"ג כל יום
לא לוקח כוריגון, קראתי ואני מבין שכדאי לקחת חח
אז אני עוד מאט מתחיל את השבוע ה6 של הסייקל (מתוך 8), איך כדאי לי לקחת את הכוריגון?
ולגבי טומקסיפן וכלומיד, בשביל להיות בטוח, מתי להתחיל איתם? שבועיים אחרי הזריקה האחרונה?

ועוד משהו לגבי הכוריגון, יצא לי לקורא פה שהוא לא עוזר כל עוד יש אנדרוגנים בדם, אז למה לוקחים אותו במהלך הסייקל?
את ה-hcg לוקחים בכדי להימנע מאטרופיה של האשך. היית אמור להשתמש ב-500iu/week החל מסוף השבוע השני. אתה יכול להתחיל כעת להשתמש אלא שבמינונים גבוהים יותר ולסיים כ-5 ימים טרם תחילת ה-pct.
אני לא יודע איפה יצא לך לקרא על האנדרוגנים ואפקטיביות ה-hcg, בכל אופן זה כמובן לא נכון
את ה-pct תתחיל 18 יום לאחר הזריקה האחרונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית