דיון חומרים קצרים

• פותח/ת השרשור Roi123
  • פורסם בתאריך

Roi123

משתמש מתחיל
105
5
נק' מוניטין:
5
105
5
שלום לכולם מעניין אותי לדעת לפי חוויתכם האישית עד כמה זה בלתי נסבל/ כואב או לא נוח להשתמש בחומרים קצרים ..
אשמח לשמוע מניסיונכם האישי ועד כמה זה שונה מבחינת הנוחות והכאב מחומרים ארוכים.

* יש לציין שעברתי כבר סייקל אחד של חומר ארוך (אננתת לצורך העניין)

תודה לעונים !!

שלום לכולם מעניין אותי לדעת לפי חוויתכם האישית עד כמה זה בלתי נסבל/ כואב או לא נוח להשתמש בחומרים קצרים ..

תודה לעונים !!
זה כ"כ אינדיבידואלי... יש כאלה שלא יכולים לשבת שבוע וכאלה שיכולים לתת 5cc ביום ולא מרגישים כאב גם בחדירת המחט.
על פניו ולרוב טסט פרופ יותר כואב מאננתת.

• פותח/ת השרשור
בחדירת המחט באננתת לא כאב לי כל עוד לא הייתי טיפה מהחומר על קצה המחט..
האם יש גם פרופיונט רפואי?

תודה לעונים !!
אני משתמש עם חומרים בכלל לא כואבים אפילו בקצרים , זה תלוי בשמן וכמות הממיסים
חבר שלי משתמש באותו חברה ומזריק 6 מיל במזרק , מערבב חומרים בשוט 1 ולא מרגיש כלום אין גושים ואין כאבים

אני מצטרף לליאור.
סוג החומר מבחינת הבראנד הוא 95 אחוז מהעניין.
הגורם העיקרי זה איכות השמן. אם השמן איכותי לא יהיו גושים / גירויים וגם ההחדרה תהיה חלקה ונעימה.
היום ששדרגתי את הבראנדים בהם אני משתמש אני יכול להגיד לך שאני מרגיש את זה ובגדול. מדי פעם אני עושה השלמה עם שאריות מסייקל קודם של חברה אחרת ומקבל תזכורת מיידית לכל מה שכתבתי לך פה...

• פותח/ת השרשור
אני מצטרף לליאור.
סוג החומר מבחינת הבראנד הוא 95 אחוז מהעניין.
הגורם העיקרי זה איכות השמן. אם השמן איכותי לא יהיו גושים / גירויים וגם ההחדרה תהיה חלקה ונעימה.
היום ששדרגתי את הבראנדים בהם אני משתמש אני יכול להגיד לך שאני מרגיש את זה ובגדול. מדי פעם אני עושה השלמה עם שאריות מסייקל קודם של חברה אחרת ומקבל תזכורת מיידית לכל מה שכתבתי לך פה...

אשמח לדעת אילו חומרים אתה משתמש ואיזה חברות תודה מראש!

וורמוז פעם ביומיים, באמת שלא מרגיש כלום, לא בזריקה ולא אחרי...
אגב שאלה לא קשורה כמה זמן בדרך כלל לוקח לכם שאתם מרגישים את השפעת החומר? מדבר על פרפיונט. אני לא מרגיש דבר ומפחד שנפלתי על חיכוי, עברו כמעט 80 שעות מזריקה ראשונה

וורמוז פעם ביומיים, באמת שלא מרגיש כלום, לא בזריקה ולא אחרי...
אגב שאלה לא קשורה כמה זמן בדרך כלל לוקח לכם שאתם מרגישים את השפעת החומר? מדבר על פרפיונט. אני לא מרגיש דבר ומפחד שנפלתי על חיכוי, עברו כמעט 80 שעות מזריקה ראשונה
אתה מדבר על טסט או npp , קודם כל אתה צריך לחכות שבוע כדי להרגיש משהו בכלל מדובר על אסטרים propionate אז תמתין אל תילחץ

אתה מדבר על טסט או npp , קודם כל אתה צריך לחכות שבוע כדי להרגיש משהו בכלל מדובר על אסטרים propionate אז תמתין אל תילחץ
אני מדבר על טסט פרפיונאט. קראתי בפרופיל שלו שהחומר מגיע לשיא בדם לאחר 36 שעות לכן התחלתי תזונת סייקל כבר מהזריקה השניה. הייתי בטוח שגם ארגיש לאחר גג 3 ימים.. אבל אם אתה אומר

אני מדבר על טסט פרפיונאט. קראתי בפרופיל שלו שהחומר מגיע לשיא בדם לאחר 36 שעות לכן התחלתי תזונת סייקל כבר מהזריקה השניה. הייתי בטוח שגם ארגיש לאחר גג 3 ימים.. אבל אם אתה אומר
מדובר על טסט אצטט מנסיוני האישי עם פרופ הוא לא מגיע לשיא אחרי 3 ימים אלא בערך שבוע + אצטט תוך 36 שעות מרגישים ממש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית