עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם עם זה היה פרופיונט ההזזה ביום לא היתה קריטית...אהלן חברים, אני הייתי אמור להזריק ביום שני בצהריים אבל בגלל כמה סיבות זה לא יתאפשר לי, הזזתי ליום שלישי בצהריים ושישי בערב, במקום שני בצהריים וחמישי בערב.
זה משנה משהו? הבנתי שבגלל שזה אסטר ארוך (אננטט) אז זה לא כל כך משנה.. תקנו אותי אם אני טועה.
אוקיי, רק רציתי לוודאות.גם עם זה היה פרופיונט ההזזה ביום לא היתה קריטית...
היא לא תיזרק לפח. בשביל זה עושים pct. בגיל 30 קיימת הבגרות המנטלית לרובנו לעשות דברים בצורה יותר שקולה.אוקיי, רק רציתי לוודאות.
וטום אני עדיין במחשבות על דיון שהיה פה היום בבוקר ואתמול בנוגע לשימור תוצאות לאחר פיסיטי, אני כל היום לא מפסיק לחשוב על זה שכל העבודה הקשה שעשיתי תזרק לפח הזבל אחרי הפיסיטי, מה דעתך בנושא? איך אפשר לצמצם כמה שיותר את איבוד מסת השריר?
תודה טום, אין עליך! אתה לא מתחיל גם סייקל בזמן הקרוב?היא לא תיזרק לפח. בשביל זה עושים pct. תהיה רגוע, סיים את הסייקל, תהנה ממנו.
אני טבעי...🙄תודה טום, אין עליך! אתה לא מתחיל גם סייקל בזמן הקרוב?
טבעי, לא משתמש. רק מוסר מידע לבני 21+ בנוגע לשימוש שיצמצם ככל שניתן את הפגיעה בהם.די….. אני לא מאמין…….?
מה טבעי?
אוקיי, רק רציתי לוודאות.
וטום אני עדיין במחשבות על דיון שהיה פה היום בבוקר ואתמול בנוגע לשימור תוצאות לאחר פיסיטי, אני כל היום לא מפסיק לחשוב על זה שכל העבודה הקשה שעשיתי תזרק לפח הזבל אחרי הפיסיטי, מה דעתך בנושא? איך אפשר לצמצם כמה שיותר את איבוד מסת השריר?
חח ברור שיש סייקל הבא, אבל בכל זאת זה קצת מבאס שחושבים על זה שכל הכאבים בטוסיק והאימונים והאוכל, הרוב ייעלם לו עם סיום השימוש בחומרים, אני לא רוצה להיות תלוי בחומרים, גם ככה המשפחה יושבת לי על הראש שזה לא טוב..אסי, למדת לעשות סייקל כמו שצריך. תלמד לעשות פיסיטי כמו שצריך. גם אם תאבד אז מה? העיקר תלמד ותפיק לקחים לסייקל הבא.
עם הרעל שלך בטוח שיש סייקל הבא... 😃
כמה זה כואב?לא מתרגלים לזה?חחחח ברור שיש סייקל הבא, אבל בכל זאת זה קצת מבאס שחושבים על זה שכל הכאבים בטוסיק והאימונים והאוכל, הרוב ייעלם לו עם סיום השימוש בחומרים, אני לא רוצה להיות תלוי בחומרים, גם ככה המשפחה יושבת לי על הראש שזה לא טוב..
אבל באמת מקווה להיעזר בפורום הזה ולעשות סייקל הבא מוצלח יותר
חח ברור שיש סייקל הבא, אבל בכל זאת זה קצת מבאס שחושבים על זה שכל הכאבים בטוסיק והאימונים והאוכל, הרוב ייעלם לו עם סיום השימוש בחומרים, אני לא רוצה להיות תלוי בחומרים, גם ככה המשפחה יושבת לי על הראש שזה לא טוב..
אבל באמת מקווה להיעזר בפורום הזה ולעשות סייקל הבא מוצלח יותר
אז אתה אומר שברגע שאתה נכנס לזה אז אתה לא יכול להפסיק אחרי סייקל או שניים ולשמר את המסה? חייבים להפוך ל״סייקליסטים״ שמריצים 2-3 סייקלים בשנה? אני לא רוצה את זה, לא מתאים לי כל כך לסגנון חיים לעשות הרבה סייקלים ואני רוצה גם ילדים חח..זה הכל טוב ויפה. קח בחשבון שרוב הסיכויים שבכדי להגיע למשהו ייתכן שיידרשו כמה שנים על סייקל.
קצת מצחיק כשחושבים על זה... זה מתחיל מ "לקצר את הדרך" ולעשות סייקל. ואז מגלים שגם פה אין קיצורי דרך ולהגיע למה שאתה חולם להגיע עדיין יידרוש שנים של עבודה...
בקיצור המים פה עמוקים. צריך להבין לאן נכנסים.
מתרגלים מתרגלים זה היה סתם בשביל הדרמה חחכמה זה כואב?לא מתרגלים לזה?חח
נראה לך זה פוגע בפוריות?אז אתה אומר שברגע שאתה נכנס לזה אז אתה לא יכול להפסיק אחרי סייקל או שניים ולשמר את המסה? חייבים להפוך ל״סייקליסטים״ שמריצים 2-3 סייקלים בשנה? אני לא רוצה את זה, לא מתאים לי כל כך לסגנון חיים לעשות הרבה סייקלים ואני רוצה גם ילדים חח..
מתרגלים מתרגלים זה היה סתם בשביל הדרמה חח
מן הסתם שאחרי שתסיים סייקל לא יהיה דבר שיתחזק את מה שהרווחת באמצעותו, אני לא אומר שתפסיד מה שהרווחת, אבל תפסיד אחוזים מסויימים, תלוי ברמה אליה הגעת, ואם לא תחזור לסייקל תוך חודשים ספורים - הגוף לאט לאט יהפוך להיות יותר 'רך' כי זרימת הדם לא מתבצעת אותו דבר.. לפחות ככה אני רואה מניסיון אישי ומבט באנשים שוניםאז אתה אומר שברגע שאתה נכנס לזה אז אתה לא יכול להפסיק אחרי סייקל או שניים ולשמר את המסה? חייבים להפוך ל״סייקליסטים״ שמריצים 2-3 סייקלים בשנה? אני לא רוצה את זה, לא מתאים לי כל כך לסגנון חיים לעשות הרבה סייקלים ואני רוצה גם ילדים חח..
צריך להיות טמבל, אנס חומרים או סתם חסר מזל כדי לפגוע בפוריות, גם בלי PCT הגוף חוזר לעצמו לאט לאט .. הסיכונים לא כאלו גבוהים לפחות לדעתי.נראה לך זה פוגע בפוריות?
קראתי לא במעט מקומות שאם עושים את זה בשכל, כמו שדוגלים פה בפורום, אז הסיכון קיים אך הוא מצטמצם משמעותית...
האמת היא שמרבית המתאמנים נכנסים לסייקל מאחר והם שואפים להיות מאוד גדולים, מאוד חזקים , מאוד אסטטיים ביחד או לחוד. אף אחד מאלה לא תוכל לשמר עם סייקל בשנתיים.אז אתה אומר שברגע שאתה נכנס לזה אז אתה לא יכול להפסיק אחרי סייקל או שניים ולשמר את המסה? חייבים להפוך ל״סייקליסטים״ שמריצים 2-3 סייקלים בשנה? אני לא רוצה את זה, לא מתאים לי כל כך לסגנון חיים לעשות הרבה סייקלים ואני רוצה גם ילדים חח..
כמו איזה בחור שראיתי סרטון שלו ביוטיוב מדבר על זה שהיה מזריק למשך תקופות ארוכות 200 מ"ג טרן כל יום, או שזה נחשב לבסדר?האמת היא שמרבית המתאמנים נכנסים לסייקל מאחר והם שואפים להיות מאוד גדולים, מאוד חזקים , מאוד אסטטיים ביחד או לחוד. אף אחד מאלה לא תוכל לשמר עם סייקל בשנתיים.
מעטים האנשים שנכנסים לסייקל בכדי לקבל בוסט קטן, דו-שנתי לרצף האימונים (אם תשאל אותי זה גם טפשי ומיותר).
חלק גדול מהמשתמשים נמצאים בסבבים של b&c, סבבים של סייקל-pct ללא הומאוסטאזיס או פשוט מפציצים בחומרים ללא היכר.
לא, זה המון, וסייקל מאוד מטופש..כמו איזה בחור שראיתי סרטון שלו ביוטיוב מדבר על זה שהיה מזריק למשך תקופות ארוכות 200 מ"ג טרן כל יום, או שזה נחשב לבסדר?
זה בדיוק העניין, אין בסדר. זו החלטה של המתאמן האם להשתמש באופן כזה או אחר. רוב ספורטאי הכח ומפתחי הגוף לא יורדים מחומרים כמעט אף-פעם. מורידים מינונים לתקופות ביניים אך מאידך מפציצים ללא היכר ברגעי שיא. המעניין הוא שגם מתאמנים חובבנים נוטים ללכת בדרך כזאת ודי הרבה. למעשה הדבר לא כ"כ מפתיע שכן אין צורך בהגדרת איגוד או בפרס כספי בהכרח בכדי לקיים שאיפות סובייקטיביות קיצוניות.כמו איזה בחור שראיתי סרטון שלו ביוטיוב מדבר על זה שהיה מזריק למשך תקופות ארוכות 200 מ"ג טרן כל יום, או שזה נחשב לבסדר?
ובתמצות , TOM מתכוון שישנם אנשים המוכנים לחיות בשייפ תחרותי או קרוב אל כזה, להרים מאות קילוגרמים, ללא שום השתתפות בתחרות, וזו אך ורק על מנת לממש את שאיפותיהם או לאונן מול המראה.זה בדיוק העניין, אין בסדר. זו החלטה של המתאמן האם להשתמש באופן כזה או אחר. רוב ספורטאי הכח ומפתחי הגוף לא יורדים מחומרים כמעט אף-פעם. מורידים מינונים לתקופות ביניים אך מאידך מפציצים ללא היכר ברגעי שיא. המעניין הוא שגם מתאמנים חובבנים נוטים ללכת בדרך כזאת ודי הרבה. למעשה הדבר לא כ"כ מפתיע שכן אין צורך בהגדרת איגוד או בפרס כספי בהכרח בכדי לקיים שאיפות סובייקטיביות קיצוניות.