הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר הזרקות, מקומות הזרקה והשפעה על הגוף

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
שלום לכולם
משהו שעניין אותי בזמן האחרון, למה מזריקים סטרואידים לתוך שריר ולא לתוך וריד ?
איך זה מגיע משם לכל שאר הגוף ?
ההשפעה של החומר באיזור הזריקה תהייה גדולה יותר (יותר שריר או משהו) מאשר שאר הגוף ?
הבנתי שיש חומרים שצריך להזריק לתחת ואחרים לבטן למשל, למה זה ככה ?

תודה על העזרה

https://www.lbs.co.il/threads/49184/
באשכול הזה אביעד מפרט למה אסור להזריק לווריד.
ובנוגע לשאלות האחרות שלך- המקום שאליו אתה מזריק לא יתפתח יותר בגלל שהזרקת אליו, מה שכן יכול לקרות זה התנפחות של האיזור בגלל כל השמן שמצטבר שם וגורם למראה קצת מסונטל..

את החומרים מזריקים אך ורק לשריר (לא משנה איזה, אתה יכול בישבן ואתה יכול בבייספס או בתאומים או בחזה או בכל מקום אחר שיש בו שריר)
כשאתה אומר ״להזריק לבטן״ אתה בטח מתכוון לפרגניל (שהוא לא סטרואיד אלא תרופה שלוקחים במהלך הסייקל) שאותו באמת אפשר להזריק גם תת עורי..

• פותח/ת השרשור
https://www.lbs.co.il/threads/49184/
באשכול הזה אביעד מפרט למה אסור להזריק לווריד.
ובנוגע לשאלות האחרות שלך- המקום שאליו אתה מזריק לא יתפתח יותר בגלל שהזרקת אליו, מה שכן יכול לקרות זה התנפחות של האיזור בגלל כל השמן שמצטבר שם וגורם למראה קצת מסונטל..

את החומרים מזריקים אך ורק לשריר (לא משנה איזה, אתה יכול בישבן ואתה יכול בבייספס או בתאומים או בחזה או בכל מקום אחר שיש בו שריר)
כשאתה אומר ״להזריק לבטן״ אתה בטח מתכוון לפרגניל (שהוא לא סטרואיד אלא תרופה שלוקחים במהלך הסייקל) שאותו באמת אפשר להזריק גם תת עורי..
איך זה מגיע מהשריר לשאר הגוף ?

איך זה מגיע מהשריר לשאר הגוף ?
האמת שעל זה אני לא כל כך קראתי, אבל תן לי 5-10 דקות אני אחזור עם תשובה אחרי חיפוש קצר בגוגל על כל איבר בגוף פרוסה מערכת של נימים אז אני מניח שככה זה פועלפועל כמעט בטוח

שלום לכולם
משהו שעניין אותי בזמן האחרון, למה מזריקים סטרואידים לתוך שריר ולא לתוך וריד ?

תודה על העזרה
סטרואידים כמו למשל טסטוסטרון סאפיונט או פרופיונט הם מבוססי תמיסת שמן הכוללת ממסים וחומרים שונים ומיועדת להזרקה שרירית (IM). אם בטעות תוזרק התמיסה ישירות לכלי דם היא תעבור ישירות ממחזור הדם לריאות ותיגרום לשיעול עז ולמצוקה נשימתית. במקרים חמורים וכאשר מוזרק גם אויר בנפח מספק ישירות לכלי דם קיימת גם סכנת מוות.
איך זה מגיע משם לכל שאר הגוף ?

השריר ישחרר את החומר בצורה איטית יותר מהזרקה ורידית דרך הרבה מאוד מעברים קפילריים לתוך מחזור הדם אך אקטיביות המולקולה של הסטרואיד תיקבע עפ"י האסטר המוצמד בד"כ לפחמן ה-17 בשרשרת:

upload_2014-5-23_23-45-6.png

שלום לכולם
ההשפעה של החומר באיזור הזריקה תהייה גדולה יותר (יותר שריר או משהו) מאשר שאר הגוף ?
בוודאי שלא. שריר הוא שריר. יתכנו הבדלים בקצב הספיגה של החומר כתלות באתר ההזרקה (גם הם אינם משמעותיים שכן בסופו של יום האסטר הוא שיקבע את הזמן בעל סדר הגודל המשמעותי) אך לא בזמינות הביולוגית של החומר.
מאידך בעת שימוש בסטרואידים יושפעו איזורים מסויימים יותר מאחרים למשל כתלות בצפיפות הרצפטורים האנדרוגניים באותו החלק (לא שזה קשור לשאלה...).

שלום לכולם
הבנתי שיש חומרים שצריך להזריק לתחת ואחרים לבטן למשל, למה זה ככה ?

תודה על העזרה
אין חומרים שצריך להזריק לתחת או לבטן אלא ישנם חומרים המתאימים יותר להזרקה תוך שרירית (IM) וכאלה המתאימים יותר להזרקה לרקמת שומן (SubQ). הספיגה למחזור הדם איטית יותר באחרון.

• פותח/ת השרשור
סטרואידים כמו למשל טסטוסטרון סאפיונט או פרופיונט הם מבוססי תמיסת שמן הכוללת ממסים וחומרים שונים ומיועדת להזרקה שרירית (IM). אם בטעות תוזרק התמיסה ישירות לכלי דם היא תעבור ישירות ממחזור הדם לריאות ותיגרום לשיעול עז ולמצוקה נשימתית. במקרים חמורים וכאשר מוזרק גם אויר בנפח מספק ישירות לכלי דם קיימת גם סכנת מוות.

השריר ישחרר את החומר בצורה איטית יותר מהזרקה ורידית דרך הרבה מאוד מעברים קפילריים לתוך מחזור הדם אך אקטיביות המולקולה של הסטרואיד תיקבע עפ"י האסטר המוצמד בד"כ לפחמן ה-17 בשרשרת:

צפה בקובץ המצורף 17327

בוודאי שלא. שריר הוא שריר. יתכנו הבדלים בקצב הספיגה של החומר כתלות באתר ההזרקה (גם הם אינם משמעותיים שכן בסופו של יום האסטר הוא שיקבע את הזמן בעל סדר הגודל המשמעותי) אך לא בזמינות הביולוגית של החומר.
מאידך בעת שימוש בסטרואידים יושפעו איזורים מסויימים יותר מאחרים למשל כתלות בצפיפות הרצפטורים האנדרוגניים באותו החלק (לא שזה קשור לשאלה...).

אין חומרים שצריך להזריק לתחת או לבטן אלא ישנם חומרים המתאימים יותר להזרקה תוך שרירית (IM) וכאלה המתאימים יותר להזרקה לרקמת שומן (SubQ). הספיגה למחזור הדם איטית יותר באחרון.
תודה רבה !

[QUOTE="Tom, post: 681865, member: 9852

.[/QUOTE]

טוב זה כבר מתחיל להיות יותר מעניין 😃

תום - אתה אומר שעל ידי שימוש בחומר ספציפי אני יכול לגרום לשריר מסויים בגוף לגדול יותר, או לתת עליו דגש יותר?

יש מצב לדוגמאות ?

.

תום - אתה אומר שעל ידי שימוש בחומר ספציפי אני יכול לגרום לשריר מסויים בגוף לגדול יותר, או לתת עליו דגש יותר?

יש מצב לדוגמאות ?[/QUOTE]
אני חושב שהוא התכוון לזה שיש חלקים בגוף שיש בהם יותר רצפטורים אנדרוגניים ולכן הם יגדלו יותר בסייקל..

.

יש מצב לדוגמאות ?[/QUOTE]
זה לא מה שרשמתי. רשמתי שישנם איזורים בגוף המושפעים יותר בעת שימוש בסטרואידים כשלדוגמא צפיפות הרצפטורים האנדרוגניים הוא אחד הפרמטרים המשפיעים.
מבחינת דגש באמצעות חומר זה יקרה רק עם סינטול.

• עוד משהו תום בגלל חוסר הידע שלי הומלץ לי להזריק את הפרגניל מחור הטבור לכיוון רקמת השומן האם אני עושה נכון? האם אני יכול לפספס את רקמת השומן ולתת את זה לעור בטעות??

שימעון,האם יש אפשרות שעד עכשיו הזרקתי לתוך העור ולא לרקמת השומן? ואם כן האם זה נכנס עדיין לגוף?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית