הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מבחן רמות טסט

Yalidan

משתמש פעיל
700
364
נק' מוניטין:
1,444
700
364
סייקל ראשון אני על פרימו 400 בשבוע עם trt במינון של 100 לשבוע , תחילת שבוע רביעי.
מרגיש טוב , יש שינוי במוצקות , כוח , שומן בטני , הכל בצורה סבירה לחלוטין ולא קיצונית , מרוצה למדי , הציפיות היו בהתאם, ויש לציין שאני על מאזן קלורי נטראלי פלוס 5 אחוז ומחפש חיטוב ומוצקות .
מצב הליבידו יותר מידי טוב ..
השאלה היא האם בגלל תחושת הליבידו שמזכירה גיל 20 ניתן להסיק שרמות הטסט הקודמות היו נמוכות מהממוצע?
יש לציין שאני ללא בדיקות הורמנאליות לפני תחילת השימוש .
תום אשמח אם תתיחס גם אתה
תודה.

סייקל ראשון אני על פרימו 400 בשבוע עם trt במינון של 100 לשבוע , תחילת שבוע רביעי.
מרגיש טוב , יש שינוי במוצקות , כוח , שומן בטני , הכל בצורה סבירה לחלוטין ולא קיצונית , מרוצה למדי , הציפיות היו בהתאם, ויש לציין שאני על מאזן קלורי נטראלי פלוס 5 אחוז ומחפש חיטוב ומוצקות .
השאלה היא האם בגלל תחושת הליבידו שמזכירה גיל 20 ניתן להסיק שרמות הטסט הקודמות היו נמוכות מהממוצע?
תום אשמח אם תתיחס גם אתה
תודה.
אכן הרמות הטסט שלך עלו במידה ואתה נותן 100מג לשבוע

תום אשמח אם תתיחס גם אתה
תודה.
כמו שליאור כאן למעלה כתב , הרמות של הטסט שלך עלו זו הסיבה לחרמנות יתר אתה לא יכול לדעתי להסיק מזה שום דבר לגבי רמות הטסט הקודמות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית