הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות על אפדרין

• פותח/ת השרשור -Ziv-
  • פורסם בתאריך

-Ziv-

משתמש פעיל
713
408
נק' מוניטין:
1,288
713
408
Holmes D. Center
שלום לכולם,
יש לי אפדרין של קייזן 8 מ"ג ואני מעוניין להתחיל להשתמש למטרות חיטוב.
לקחתי כדור אחד לבדוק שאני לא אלרגי או משהו... עבר בשלום.
קראתי את המדריך באתר והבנתי שיש לצרוך עם קפאין ביחס של 1:10.
יש לי כמה שאלות לפני שאני מתחיל:

1. האם זה בטוח לשימוש על בטן ריקה?
אני קם לרוץ בבוקר ולוקח כדור קפאין 200 מ"ג בלי לאכול כלום. האם יש סכנה לשלב אפדרין?
2. האם בטוח לשימוש במאמץ אירובי עצים? לדוגמה ריצת 10 ק"מ בקצב 48-50 דקות.
3. האם בטוח לשימוש באימון משקולות עצים? קראתי במדריך שיוהימבין עדיף לא לשלב עם משקולות בגלל הלחץ דם. האם הדבר רלוונטי גם לאפדרין?
4. האם יש חשיבות לרציפות? אני טס בעוד שבוע לחו"ל (ואני לא מתכוון לעלות עם זה למטוס...) האם יש אפקטיביות לקחת שבוע. להפסיק 5 ימים ואז לקחת שוב? או שעדיף לחכות ולהתחיל את השימוש אחרי שאחזור, ואז להתחיל לקחת ברצף?

תודה לכל שיוכל לעזור.

שלום לכולם,
יש לי אפדרין של קייזן 8 מ"ג ואני מעוניין להתחיל להשתמש למטרות חיטוב.
לקחתי כדור אחד לבדוק שאני לא אלרגי או משהו... עבר בשלום.
קראתי את המדריך באתר והבנתי שיש לצרוך עם קפאין ביחס של 1:10.
יש לי כמה שאלות לפני שאני מתחיל:

1. האם זה בטוח לשימוש על בטן ריקה?
אני קם לרוץ בבוקר ולוקח כדור קפאין 200 מ"ג בלי לאכול כלום. האם יש סכנה לשלב אפדרין?
2. האם בטוח לשימוש במאמץ אירובי עצים? לדוגמה ריצת 10 ק"מ בקצב 48-50 דקות.
3. האם בטוח לשימוש באימון משקולות עצים? קראתי במדריך שיוהימבין עדיף לא לשלב עם משקולות בגלל הלחץ דם. האם הדבר רלוונטי גם לאפדרין?
4. האם יש חשיבות לרציפות? אני טס בעוד שבוע לחו"ל (ואני לא מתכוון לעלות עם זה למטוס...) האם יש אפקטיביות לקחת שבוע. להפסיק 5 ימים ואז לקחת שוב? או שעדיף לחכות ולהתחיל את השימוש אחרי שאחזור, ואז להתחיל לקחת ברצף?

תודה לכל שיוכל לעזור.
  1. אין בעיה לצרוך על בטן ריקה, ישפיע מהר יותר.
  2. אפדרין ממריץ תכונה שאינה בעייתית כ"כ עם מאמץ אירובי ממושך.
  3. מאמץ מאוד עצים עלול להוות גורם מפריע במקרים של רגישות מאוד גבוהה או מינון מאוד גבוה. רבים מאוד מהמתאמנים הכבדים (הן מבחינת מסת שריר והן מבחינת משקלי עבודה) משלבים בין אפדרין לטרנבולון ולסטרואיד אוראלי, למטרת כח, כשלשלושתם השפעה שלילית על לחץ הדם, לתקופות ממושכות וללא אירועים מיוחדים.
  4. אפדרין מעניק תוצאות טובות דווקא בשימוש ממושך בהיבט של חיטוב. דווקא אפקט המרץ מתאים יותר לשימוש ספוראדי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית