הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר בדיקת דם > רופאים לא רוצים לעזור להוריד אסטרוגן \ לעלות טסט

• פותח/ת השרשור Vile
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Vile

משתמש קבוע
1,071
374
נק' מוניטין:
752
1,071
374
היי,

לאחרונה עשיתי בדיקת דם בקופת חולים מאוחדת (אם זה משנה).
הריינג' של הטסטוסטרון נע בין 6 ל- 28, נכון?
יצא לי 10.

באסטרוגן זה בין 50 ל- 250, נכון?
יצא לי 240!! זה מאוד גבוה.

התחננתי לאנדוקרינולוגית שלי שתביא לי טסט רפואי, היא לא נתנה כלום!
אז ביקשתי לפחות אנטי-אסטרוגן וגם את זה היא לא נתנה.

האם זה משפיע עלי פיזית? כן.
אני אוגר מהר מאוד שומן, האסטרוגן מעודד עליה בשומן ואגירה של נוזלים.
יש לי שומן במיוחד באזור הישבן, יריכיים וחזה.

הבנתי שטמוקסיפן יכול להוריד אסטרוגן ואז יעופו כל האפקטים האלו.
Tamoxifen.

מה ההמלצה? להתחיל עם Tamoxifen? זה יוריד לי את האסטרוגן? מה התופעות לוואי?
כמה מ"ג לוקחים ולכמה זמן?

אם אתה לא משיג חומרים תנסה דברים אחרים כמו קורדיספס של סולגאר או של DR.ADATO שבקרוב ייצא וגינסנג קוריאני של סולגאר
זה יכול לעזור לך אם תיקח במינון טוב

נו ומה תעשה אם תגלה מאיפה אפשר להשיג ? תכניס את עצמך לtrt ?
אחי עזוב שטויות תתאמן לכיף שלך ... כל הסטרס הזה שיש לך משפיע על זה גם שתידע .
אתה בחור צעיר רק בשביל להיות פחות ״נוזלי״ אתה מוכן לוותר על הילדים שלך ?
תפעיל את הראש !!!

אני מטופל ב-TRT ואני חייב לציין שכל התגובות פה צורמות לי, בתור אחד שעבר את הזלזול הזה בבעיה היחסית חמורה של טסט נמוך. התחלתי טיפול כשגרתי בקנדה (אחרי תוצאות טובות משלך, כ-12!) שם חיכיתי חודשים רבים עד שמצאתי מומחה בתחום שאכן אישר את מה שידעתי כבר ממחקר שעשיתי לגבי הטווח ה"תקין" כביכול. הטווח הבזוי הזה הוא הטווח הפיזיולוגי שמוגדר על ידי שתי סטיות תקן מהממוצע או משהו סטטיסטי כזה או אחר, ונועד לכסות 95% מהאוכלוסיה. הוא כולל גברים בגיל 80 וגם בגיל 20. כל קשר בינו לבין "תקין" הוא מקרי בהחלט אבל כמות האנשים שיוכלו לאבחן את זה, לצערנו, קטנה מאוד.

אחרי שחזרתי לישראל, הפסקתי לחודשיים את הזריקות (הייתה לי אספקה שהרופא בקנדה רשם, ואז קניתי מחברים מהמכון) כדי שאוכל לקבל טיפול מהקופ"ח ואכן הרמה ירדה ל-7.4 (הרגשתי נורא ואיום, לא מאחל לאף אחד), רמה שבה אפילו רופא שאין לו מושג נאלץ להתחיל בטיפול. אני עדיין כנראה אלך בסופו של דבר לפרטי או אחפש מומחה אמיתי בקופ"ח כי אין לאנדוקרינולוג הממוצע מושג.

אל תוותר! לכל מי שחושב ש-10 זו רמה טובה, אני הייתי שם (וגם ב-30+ בטיפול) וזה שמיים וארץ, בכל תחומי החיים. עזבו אותכם מאימונים, זו בעיה שמשפיעה על כל כך הרבה דברים שזה טירוף לא לטפל. צריך ללכת ולחפור לרופאים עד שמוצאים מישהו שיכול לעזור (או ללכת לפרטי, אם ישנה אפשרות). זה הולך להישמע קצת חסר אחריות, אבל אם אני הייתי במצב הזה והייתי יכול להשיג בעצמי (אך לא מקופ"ח) הייתי עושה זאת בלי לחשוב פעמיים לו הייתי יודע איך זה יישפר לי את החיים. קצת מחקר, כמה בדיקות דם כל כמה זמן וזהו. אלו מינונים נמוכים, כמעט ללא תופעות לוואי. יחסית לדברים שאנשים דוחפים לעצמם זה משחק ילדים, רק שעבורך ועבורי זה צורך רפואי אמיתי. מה גם, שכמו שראית הרמה שלי צנחה עוד יותר אחרי שהפסקתי להזריק אחרי תקופה של שנתיים, לרמה שרופאים גם בארץ לא יכולים להתעלם, אז תוכל להתחיל בטיפול בקופ"ח.

בהצלחה, ושוב, אל תוותר!

עריכה: וכל מיני שטויות להעלאה הטסט בצורה "טבעית" זה חרטא, עבודה בעיניים, ושוד לאור יום. זה לא נותן כלום חוץ מחור בכיס.

בנוגע ל-TRT, אם אתה חש בסימפטומים בולטים הקשורים בטסט נמוך המלצתי היא לפנות באופן פרטי.אליך? או רופא פרטי?
שים לב שהקפצת פוסט בן כמעט שנתיים. אל תעשה את זה להבא.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית