הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר קאטלר VS קולמן - מיני אולימפייה 2009?!?

Mike Bikov

מנהל אתר
103,279
12,429
מנהל
נק' מוניטין:
58,706
103,279
12,429
2n80ydw.jpg

האולימפיה מגיעה לאירופה , טוב נו לא בדיוק אבל משהו שנקרא "מיני" אולימפיה כנראה מתבצע באירופה במקום נחמד בברלין אשר בגרמניה (שמה המלא הוא : IFBB host Joe Weider's Pro World Bodybuilding Championships). התחרות תתקיים שבוע לאחר האולימפיה בארה"ב בין ה2 ל3 לאוקטובר.

כל השמות הידועים יופיעו שם : דקסטר ג'קסון , ג'אי קאטלר , ויקטור מרטינז , פיל הייט , דניס וולף כל אלו צפויים להתחרות אך עם תוספת אחת קטנה , המלך הגדול מכולם 9 פעמים מר אולימפיה הרי הוא - :s28:רוני קולמן:s28:.
רוני שוקל לאחרונה לחזור להתחרות בתחרויות מקצועיות של פיתוח גוף ולכן רצה גם לבוא ל"מיני" אולימפיה הזו אשר בברלין.
קולמן: "תמיד אמרתי שאני אופיע באירופה , אך מי שאומר משהו לבין משהו שעושה משהו ההבדל הוא שהוא שכאשר הוא עושה , הוא באמת עושה אותו"

כאשר קרב הטיזינג וכל האגו הזה בתחרות אחת , מגיע הרי הוא קאטלר ואומר :
"אם קולמן עושה את זה , גם אני עושה את זה" [הכוונה לבוא לתחרות הזו בגמרניה].

קולמן דווקא קיבל את זה כמחמאה , וכנראה שכל זה צפוי באמת לקרות.

התחרות תתקיים בברלין ויהיו בה כמה ארועים בין היתר תחרות מיס ביקיני , תחרות הבייסיפס , וביום ראשון אלוף האלופים שיצטרף לרוני , קולמן ודקסטר.
אנו בצפייה רבה שקולמן יחזור להתחרות באירגון ה IFBB ולראות את המשך דרכו בתחרויות הבאות , אם יופיע בתחרות הזו זה צעד גדול לחזרה שלו למסלול הבאדיבילדינג ולכך ציפינו שנה שלמה.

למקור:
http://www.flexonline.com/joe_weider_world_bodybuilding_championships/news/588

זאת תהיה האטרקציה הראשית בתחרות, אבל אני חושב שכולם יירצו לראות את זה בתחרות הגדולה ביותר, ולא בגרסת המיני.

תכלס עם זה יקרה ושניהם יתחרו זה חתיכת גימיק שיווקי הם ימלאו אולם ענקי

Back
למעלה תחתית