הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אפדרין 8 מ״ג , 9 כדורים ביום !?!?

• פותח/ת השרשור mist7
  • פורסם בתאריך

mist7

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
0
26
0
יש לי אפדרין 8 מג , וקראתי במאמר שאדם במשקל שלי צריך לצרוך ביום בין 60-70 גרם ... זה אומר שאני שותה 8-9 כדורים כל יום ???

יש לי קצת נסיון עם אפדרין, וכן מנה "רגילה" זה 60 מ"ג
אם יש לך כדורים במינון נמוך אולי שווה להתחיל מיותר נמוך - תתייעץ עם מנוסים יותר.

יש לי אפדרין 8 מג , וקראתי במאמר שאדם במשקל שלי צריך לצרוך ביום בין 60-70 גרם ... זה אומר שאני שותה 8-9 כדורים כל יום ???
למטרת מרץ ייתכן ותסתפק בכ-5 כדורים כחצי שעה לפני אימון. ככל שתשתמש בתדירות גבוהה יותר כך תזדקק למינון גבוה יותר למטרה זו.
למטרת חיטוב כ-60mg ביום נשמע סביר על הצד הנמוך. השימוש באפדרין כרוך בנסוי וטעיה משמע יש לכוונן את המינון בהתאם לצרכיך והרגשתך על-מנת להשיג אפקט איכותי.

• פותח/ת השרשור
למטרת מרץ ייתכן ותסתפק בכ-5 כדורים כחצי שעה לפני אימון. ככל שתשתמש בתדירות גבוהה יותר כך תזדקק למינון גבוה יותר למטרה זו.
למטרת חיטוב כ-60mg ביום נשמע סביר על הצד הנמוך. השימוש באפדרין כרוך בנסוי וטעיה משמע יש לכוונן את המינון בהתאם לצרכיך והרגשתך על-מנת להשיג אפקט איכותי.
הבנתי ... וגם העניין שכתוב עם קפאין .. קראתי גם על זה מאמר חח שאומר שהגוף ״מתרגל״ לקפאין , ולכן בדרך כלל בשימוש בקפאין עושים 3 ימים ON ו 3 ימים OFF
גם בסייקל אפדרין לעשות ככה ?

תחלק את זה למנות של 3 כדורים כל 3-4 שעות (24 מ״ג למה). יותר מ-4 כדורים למנה נהייה כבר OVERKILL.
אם אתה רוצה מרץ, קח אפדרין ON/OFF. אם אתה למקסם הורדה בשומן, קח אפדרין כל יום.

אם אתה רוצה מרץ, קח אפדרין ON/OFF. אם אתה למקסם הורדה בשומן, קח אפדרין כל יום.

לא הבנתי מה ההבדל בין מרץ להורדת שומן. חשבתי ששניהם נגזרות של העליה בפעילות המטבולית.
אשמח לקבל הסבר קצר איך אפדרין מוריד שומן מבלי להמריץ. ומה זה בעצם "הורדת שומן"?

אני מתעניין כי אני משתמש באפדרין למטרות חיטוב, ועד עכשיו לקחתי רק לפני אימונים.

לא הבנתי מה ההבדל בין מרץ להורדת שומן. חשבתי ששניהם נגזרות של העליה בפעילות המטבולית.
אשמח לקבל הסבר קצר איך אפדרין מוריד שומן מבלי להמריץ. ומה זה בעצם "הורדת שומן"?

אני מתעניין כי אני משתמש באפדרין למטרות חיטוב, ועד עכשיו לקחתי רק לפני אימונים.
אתה מוזמן לקרא על אפדרין בנעוץ "שורפי שומן".
בפשטות, אפקט "שריפת השומן" קיים תמיד, גם כשאינו מורגש. אפקט המרץ קשור בהתרגלות לחומר וירד ככל שהשימוש יהיה ממושך ותדיר.

יש לי שאלה טום, ממה שאני מבין קלן\אפדרין הם לא שורפי שומן אלא בעצם מגדילים את הגרעון הקלורי,
אז זאת אומרת שאם אני מחטב ונמצא בגרעון קלורי של 500 קק"ל בלי אפדרין אני ארד במשקל באותה מידה שאני אהיה בגרעון של 500 קק"ל
עם אפדרין?

אתה משחק עם הטרמינולוגיה...
האפקט של קלן/אפדרין בהיותם תרמוגניים שקול להגברת הגרעון הקלורי. זה נכון מבחינה איכותית.
כמותית, המידה בה הגדלת הגירעון הקלורי תתן אפקט השקול לזה שתרוויח מאחד מהם אינה כ"כ ברורה הגם שמעבר לתרמוגניות קיימים לכ"א מהם השפעות נוספות כמו הגברת מרץ או אנטי-קטאסוליות אותם לא תרוויח מהגברת הגירעון הקלורי.

הבנתי. השאלה לא הייתה בקטע של התחכמות, אלא ניסיון להבין אם זה באמת גורם לירידה ישירה בשומן או שזה באופן
עקיף באמצעות העלאת הגרעון הקלורי.

טום, קראתי את המדריך אולי 10 פעמים.
עדיין המושג "שריפת שומן" לא ברור לי.
אני עדיין לא מבין איך השומן נשרף אם הגוף לא מומרץ. אבל לא משנה, אני אקבל את זה As Is.
בכל אופן אילו חדשות משמחות 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית