מלחמת העולם הבאה בדרך או שארה"ב סתם חרטטים ופחדנים??

• פותח/ת השרשור dannyy
  • פורסם בתאריך
איך זה שרק מטומטמים תומכים בבוש?
בנתיים אובמה עושה דברים נכונים במישור המדיני, במיוחד באזורנו. כבר היתה מלחמה שארצות הברית היתה מעורבת בה עם הקוריאניות וזה לא היה טוב. יש להם סיבה למה לא להרים מטוסים וטילים לאוויר.
על מה אתה מדבר? 😣
האידיוט הזה נותן למדינה של קיצונים מושתנים כמו צפון קוריאה לעשות הרבה יותר מדי רעש, כל פעם שהם יורדים מהכותרות הם מעיפים איזה טיל לים ואומרים שאם מישהו יעצבן אותם הם יזיינו אותו, פשוט בושה.
בקשר למלחמה בעיראק, ארה"ב אולי אוכלים הרבה חרא בעיראק, אבל לא הייתי לוקח סיכון במקומם.
סדאם חוסיין היה מטורף, גם בין לאדן והטאליבן היו מטורפים וארה"ב אכלו מהם חרא גדול.

על מה אתה מדבר? 😣
האידיוט הזה נותן למדינה של קיצונים מושתנים כמו צפון קוריאה לעשות הרבה יותר מדי רעש, כל פעם שהם יורדים מהכותרות הם מעיפים איזה טיל לים ואומרים שאם מישהו יעצבן אותם הם יזיינו אותו, פשוט בושה.
בקשר למלחמה בעיראק, ארה"ב אולי אוכלים הרבה חרא בעיראק, אבל לא הייתי לוקח סיכון במקומם.
סדאם חוסיין היה מטורף, גם בין לאדן והטאליבן היו מטורפים וארה"ב אכלו מהם חרא גדול.

מה אתה רוצה שיעשו?
http://he.wikipedia.org/wiki/מלחמת_קוריאה

ארצות הברית יצאה למלחמה בגלל נשק להשמדה המונית בעירק נכון? עכשיו איראן חותרת לזה, עם הוכחות קצת יותר ברורות. מה קרה הפעם שבוש לא קפץ?
בדיוק, אינטרסים. אני מאוד מקווה שישראל לא תעשה שטויות ותתקוף באיראן, אחרת אנחנו נסבול קצת ולא בטוח שנצליח לעצור נשק גרעיני מהם בעתיד בכל מקרה.

• פותח/ת השרשור
זאת הבעיה,מה תרגיש אם יום אחד אתה קונה עיתון בבוקר ורואה בכותרת-

איראן השיגה פצצת אטום !!!!

מה נעשה אז? נשב ונשלים עם המצב? נקבל את זה שחיזבאלה וסוריה מאותו היום ירגישו שיש להם גב? אתה מסוגל לחיות עם חרב כזאת על הצוואר??

אני לא!!!

כמה שזה כואב,עצוב ומייאש שאלה החיים שלנו במדינתנו הקטנה,אין לנו ברירה,אלפי שנים סבלנו ונראה שנמשיך לסבול,עם קטן וחזק שאין כדוגמתו,נאלץ להתמודד עם האיראנים ואין לנו ברירה אחרת..מלחמה איתם ללא ספק תשאיר פצע עמוק בלב העורף שלנו,לצערי זה הרע במיעוטו,לקום בבוקר ולראות את הכותרת על איראן גרעינית זה דבר בלתי ניסבל שלא נוכל לחיות איתו,החיים פה לא יהיו אותם חיים,הההשקעות במדינה ירדו דרמטית,לדעתי תהיה גם ירידה מסויימת של אזרחים מהמדינה,מצב הרוח הלאומי של כולנו יתרסק,זאת האמת והיא עצובה לכולנו אבל אין לנו ברירה אחרת אלא-

להתמודד עם איראן ובעזרת השם ננצח!!

קריאה עיקבית ב http://pajamasmedia.com/instapundit/ , במקום YNET ושמיינט, תוביל כל קורא נבון, לאט אבל בטוח, לכיוון שבו הוא רואה בעיניים פקוחות מה שקורה סביבו, מה לא רוצים לספר לו כי זה לא מתאים לאג'נדה, ומה מעוותים ומשקרים .
איך אמר גלן בק? אין בארה"ב כבר מפלגה שתומכת בחופש. דמוקרטים ורפובליקנים הפכו לדבר דומה, בהבדלי מינון וקיצוניות. הרי כל הביזבוזים האלה החלו אצל בוש, שהמשיך את מה שיצר קלינטון.

יש אתר דומה בענייני אירופה: http://no-pasaran.blogspot.com/

ולחובבי המבטא הרוסי (באנגלית), הנה ראיון עם עריק KGB, שמסביר איך כל זה התחיל, איך ארה"ב הידרדרה ממדינה שסימלה עצמאות, יכולת אישית שאינה מנותקת ממחויבות הדדית, למדינת תינוקות שמחפשים מדינה-אומנת שתחשוב במקומם; וזה קליפ בן כבר 22 שנים; כיום אנחנו כבר חווים את מה שהוא הסביר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זאת הבעיה,מה תרגיש אם יום אחד אתה קונה עיתון בבוקר ורואה בכותרת-

איראן השיגה פצצת אטום !!!!

מה נעשה אז? נשב ונשלים עם המצב? נקבל את זה שחיזבאלה וסוריה מאותו היום ירגישו שיש להם גב? אתה מסוגל לחיות עם חרב כזאת על הצוואר??

אני לא!!!

כמה שזה כואב,עצוב ומייאש שאלה החיים שלנו במדינתנו הקטנה,אין לנו ברירה,אלפי שנים סבלנו ונראה שנמשיך לסבול,עם קטן וחזק שאין כדוגמתו,נאלץ להתמודד עם האיראנים ואין לנו ברירה אחרת..מלחמה איתם ללא ספק תשאיר פצע עמוק בלב העורף שלנו,לצערי זה הרע במיעוטו,לקום בבוקר ולראות את הכותרת על איראן גרעינית זה דבר בלתי ניסבל שלא נוכל לחיות איתו,החיים פה לא יהיו אותם חיים,הההשקעות במדינה ירדו דרמטית,לדעתי תהיה גם ירידה מסויימת של אזרחים מהמדינה,מצב הרוח הלאומי של כולנו יתרסק,זאת האמת והיא עצובה לכולנו אבל אין לנו ברירה אחרת אלא-

להתמודד עם איראן ובעזרת השם ננצח!!

תסביר לי למה איראן תפציץ את ישראל בפצצת אטום?
דבר ראשון, הם ימחקו מעל פי האדמה ברגע שיעשו זאת.
דבר שני, האזור פה מלא ערבים שיפגעו ישירות מן הפצצה (פלסטינים) ומההשלכות שלה (מצרים,ירדן,סוריה,לבנון, סעודיה).
דבר שלישי, האזור לא יהיה מיושב בגלל זיהום שימשך עשורים שלמים.

אני לא מאמין שלחיזבאללה וסוריה זה יתן גב. אנחנו לא צריכים נשקים אטומים כדי לנצח אותן, וסביר להניח שהן יכנעו לפני שאיראן תבוא ותשתמש בפצצה על מנת להגן על סוריה או חיזבאללה.
לאיראן יש בעיות יותר גדולות מישראל, החודש האחרון הראה לך בדיוק מה.

תסביר לי למה איראן תפציץ את ישראל בפצצת אטום?
דבר ראשון, הם ימחקו מעל פי האדמה ברגע שיעשו זאת.
דבר שני, האזור פה מלא ערבים שיפגעו ישירות מן הפצצה (פלסטינים) ומההשלכות שלה (מצרים,ירדן,סוריה,לבנון, סעודיה).
דבר שלישי, האזור לא יהיה מיושב בגלל זיהום שימשך עשורים שלמים.

אני לא מאמין שלחיזבאללה וסוריה זה יתן גב. אנחנו לא צריכים נשקים אטומים כדי לנצח אותן, וסביר להניח שהן יכנעו לפני שאיראן תבוא ותשתמש בפצצה על מנת להגן על סוריה או חיזבאללה.
לאיראן יש בעיות יותר גדולות מישראל, החודש האחרון הראה לך בדיוק מה.
אתה לא רואה את כל התמונה..
זה ברור גם לאח שלי בן 8 שאיראן לא תעז להפציץ בנשק גרעיני כמו שצפון קוריאה יכלה מזמן לעשות.
הבעיה היא שברגע שלאיראן יש נשק גרעיני זה יגיע לחיזבאללה בצורת מה שנקרא פצצות מלוכלכות (כמו נשק גרעיני קטן) ומשם במלחמה הבאה עם חיזבאללה מי מבטיח לך שכשיגיעו לבירות לא יתאבד לך חיזבאלון עם פצצה מלוכלכת בתל אביב אחרי שנכנס לישראל דרך סירה או מה שאתה לא רוצה?
ופצצה גרעינית לא תתקרב בכלל למדינות הערביות מסביבנו, למה נראה לך שפיצוץ גרעיני הורס ישבת שלמה? אולי עיר שלמה.

בכל מקרה, זה יהיה די אידיוטי לתקוף באיראן כי אנחנו נחטוף פה טילים חופשי ולא נוכל לתקוף אותם דרך האדמה ככה שגם הם יחטפו טילים חופשי אבל חוץ מזה, כלום.

חמוד, תחזיר את הסרט שאתה חי בו...
מה זה נראה לך כל כך קל לשנע פצצה מלוכלכת מאיראן ללבנון? אתה חושב שזה קל להחדיר פצצה כזאת לארץ? זה לא מטען עם מסמרים בפנים או איזה סרט הוליוודי.

ופצצה גרעינית לא תתקרב בכלל למדינות הערביות מסביבנו, למה נראה לך שפיצוץ גרעיני הורס ישבת שלמה? אולי עיר שלמה.

שמעת על נשורת גרעינית? מציע לך ללמוד קצת על הנושא 😃

• פותח/ת השרשור
1-המשוגע מאיראן לא רואה בעינים,מעניין את ה ** שלו אם יהרגו על הדרך אלפי ערבים העיקר להשמיד את מדינת היהודים,נכון הוא לא יגיע לפצצה ובום יאאלה שולחים על ישראל,אבל הדרדרות כוללת באיזור מה שיכול להיות במזרח התיכון המשוגע שלנו יכול להוביל תיק תק למלחמה כוללת ואז לך תדע מי יקבל את הטירוף ויטיס איזו מתנה אלינו.

2-לפי התגובות פה לצערי אתם משלימים עם פצצה אטום איראנית,לדעתי שווה לסבול את הטילים שאתם מדברים עליהם מאשר לקבל יום אחד איזו חבילה יפה מאחמדינג'אד,אני מקווה שהמנהיגים שלנו לא חושבים כמוכם.

לפקיסטן יש נשק אטומי, מדינה מוסלמית שלא נמצאת ביחסים עם ישראל. הטאליבן נלחם שם מאוד חזק בצבא. לא שמעתי את ישראל זועקת שלא יתנו להם לפתח נשק גרעיני.

מעבר לכך, אחמדי הוא רק הצפצפה של הייטולות באיראן. מה נעשה שמצרים תרצה לפתח אנרגיה גרעינית? גם נגיד להם לא ונלך להפציץ?
אפשר לעשות משהו קצת יותר חכם כמו לקחת את כל הכסף שמכניסים לתלמידי הישיבות הפרזיטים ולבנות מקלטים נורמליים בכל בניין או בכל אזור.
אותי לא מפחיד אטום, מפחיד שחיזבאללה ירה סקאדים פתאום למרכז העיר שלי והמרחב המוגן שלי הוא בניין משנות ה 60 שעשוי מבלוקים.

אני רק אומר שאתה מפוחד יותר מדי. מקסימום נמות, טוב למות בעד ארצנו. 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
היטלר 2 צץ לנו ומדבר בלי לדפוק חשבון על השמדת המדינה-טוב נו תעצמו עיניים תגידו הכל בסדר ובלה בלה...מי ייתן ואני טועה ובגדול,הלוואי ואתם צודקים.

להיטלר באיראן יש בעיות פנים יותר קשות מהיטלר בגרמניה, במיוחד מבחינת קונצנזוס.
מעבר לכך, יש הבדל בין אחד שמשמיד עם בתוך ארצו לאחד שמאיים על מדינה ריבונית שיש לה את הצבא הכי חזק באזור.

צריך לעצור את איראן, אבל ישראל לא יכולה לעשות את זה לבד, ולאו דווקא כוח זה מה שיפתור את הבעיה.

• פותח/ת השרשור
אותי לא מפחיד אטום, מפחיד שחיזבאללה ירה סקאדים פתאום למרכז העיר שלי והמרחב המוגן שלי הוא בניין משנות ה 60 שעשוי מבלוקים.

אני לא מפוחד,הכל בידי שמיים ומה שיהיה יהיה,אתה מפחד קצת לא? 😃 סקאדים ETC...

חמוד, תחזיר את הסרט שאתה חי בו...
מה זה נראה לך כל כך קל לשנע פצצה מלוכלכת מאיראן ללבנון? אתה חושב שזה קל להחדיר פצצה כזאת לארץ? זה לא מטען עם מסמרים בפנים או איזה סרט הוליוודי.

שמעת על נשורת גרעינית? מציע לך ללמוד קצת על הנושא 😃
בקשר חלק הראשון - http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7%A6%D7%A6%D7%94_%D7%9E%D7%9C%D7%95%D7%9B%D7%9C%D7%9B%D7%AA

בקשר לחלק השני - שמעת על צ'רנוביל? הייתה שם קרינה פי 300 יותר חזקה מהפיצוץ בהירושימה ונאגסקי (AKA פצצה גרעינית) והנשורת לא הגיעה אפילו רבע מהמרחקים שאתה מתאר.

לפקיסטן יש נשק אטומי, מדינה מוסלמית שלא נמצאת ביחסים עם ישראל. הטאליבן נלחם שם מאוד חזק בצבא. לא שמעתי את ישראל זועקת שלא יתנו להם לפתח נשק גרעיני.

מעבר לכך, אחמדי הוא רק הצפצפה של הייטולות באיראן. מה נעשה שמצרים תרצה לפתח אנרגיה גרעינית? גם נגיד להם לא ונלך להפציץ?
אפשר לעשות משהו קצת יותר חכם כמו לקחת את כל הכסף שמכניסים לתלמידי הישיבות הפרזיטים ולבנות מקלטים נורמליים בכל בניין או בכל אזור.

פקיסטן בכלל לא יכולה להגיע לישראל לפי מה שאני יודע, ובוא נגיד שיש לה כרגע יותר בעיות עם הודו מאשר איתנו.
מצרים לא תפתח נשק גרעיני כי היא תאבד את התמיכה של ארה"ב.
ודרך אגב, אם אתה מתכוון למקלט ציבורי רגיל (?) אז גם אם הוא משנות ה40 הוא יכול לשרוד פגיעה ישירה של סקאדים.
ובקשר לפרזיטים אין פה ויכוח בכלל...רק להגיד הלוואי 🙌

אה וירון, בקשר לאיראן, בקרב צבא מול צבא יכול להיות שננצח אבל הבעיה היא שקרב כזה לא יכול לקרות, ובגלל זה הנזק המקסמלי שתביא על איראן אחרי מלחמה יהיה כורים הרוסים והרבה תשתיות הרוסות, שום דבר שהם לא יכולים לבנות כמה שנים לאחר מכן.

• פותח/ת השרשור
אנסה לזרום איתכם אוקי? אתם טוענים שאין מה לעשות וחבל על כל נושא התקיפה? תוכלו לחיות עם הידיעה שלמשוגע מאירן יש פצצת אטום?

Bariah - אני יודע מה זה פצצה מלוכלכת, אני לא צריך קישורים לויקיפדיה. תקרא את הלינק ששמת ותראה שזאת פצצה רגילה עם קצת זיהום רדיואקטיבי שלא עולה בנזק שלו על פצצות קונבציונליות.

הנשורת של צ'רנוביל הגיעה עד שוודיה ממה שזכור לי מנשיונל גיאוגרפיק. מה גם שהפיצוץ בצ'רנוביל לא היה דומה לזה של פצצת אטום. בצ'רנוביל היתה בעיקר דליפה (ובכל זאת, קרינה גבוהה מהרגיל נמדדה עד צפון אירופה). עד היום המקום נטוש כי הוא מזוהם.

גם לאיראן אין בעיה ישירה עם ישראל. בפעם אחרונה שבדקתי הם במרחק של 1500 ק"מ מאיתנו. פשוט הלחץ מאיראן הוא כזה גדול ששוכחים שפקיסטן מכילה מאות לוחמי טאליבן ואל-קעידה, שלאחרונה אף הכריזו שהם רוצים לתפוס פצצה ולהשתמש בה נגד ארצות הברית.

וירון, כן. אני אחיה בסדר גמור. לסוריה יש נשקים ביולוגים וכימים, אתה לא חי טוב כרגע? אתה חושב שזה פחות חמור מנשק אטומי? זה יכול להיות הרסני לאוכלוסיה לא פחות מפצצה גרעינית.

הטריק של ההיסטוריה הוא, שהיא לא באמת חוזרת על עצמה, אלא חוזרת על עצמה במספיק הבדלים כך שנחשוב "הפעם זה לא יקרה".
2000 שנים העם הזה מותקף, מפוזר, נטחן, "אבל שוב זה לא יקרה - הפעם הם נאורים". ושוב ושוב אנחנו נופלים למלכודת הספק בזכות קיומנו, שמאלצת אותנו להיות אכזריים יותר ויותר עד שההתקפות מבפנים משתקות אותנו לחלוטין.

Bariah - אני יודע מה זה פצצה מלוכלכת, אני לא צריך קישורים לויקיפדיה. תקרא את הלינק ששמת ותראה שזאת פצצה רגילה עם קצת זיהום רדיואקטיבי שלא עולה בנזק שלו על פצצות קונבציונליות.

הנשורת של צ'רנוביל הגיעה עד שוודיה ממה שזכור לי מנשיונל גיאוגרפיק. מה גם שהפיצוץ בצ'רנוביל לא היה דומה לזה של פצצת אטום. בצ'רנוביל היתה בעיקר דליפה (ובכל זאת, קרינה גבוהה מהרגיל נמדדה עד צפון אירופה). עד היום המקום נטוש כי הוא מזוהם.

גם לאיראן אין בעיה ישירה עם ישראל. בפעם אחרונה שבדקתי הם במרחק של 1500 ק"מ מאיתנו. פשוט הלחץ מאיראן הוא כזה גדול ששוכחים שפקיסטן מכילה מאות לוחמי טאליבן ואל-קעידה, שלאחרונה אף הכריזו שהם רוצים לתפוס פצצה ולהשתמש בה נגד ארצות הברית.

וירון, כן. אני אחיה בסדר גמור. לסוריה יש נשקים ביולוגים וכימים, אתה לא חי טוב כרגע? אתה חושב שזה פחות חמור מנשק אטומי? זה יכול להיות הרסני לאוכלוסיה לא פחות מפצצה גרעינית.
הנשורת של צ'רנוביל שהגיע עד שוודיה (בהנחה שכן, לא זוכר) לא הייתה ברמה שסיכנה זבוב, הרמת סיכון הייתה באיזור שפונה (העיר PRYPIAT אם ככה כותבים את זה) ולפי עובדות שראיתי על צ'רנוביל הנשורת שם הייתה גבוהה פי 300 מהפצצות על יפן.
בקשר לפצצה המלוכלכת, שאתה אומר פצצה קונבנציונאלית, תחשוב אם אתה מתכוון לפצצה קונבנציונאלית של טון + חומר נפץ תקני שנופלת ממטוס/מורכבת על טיל, או פצצה שהוכנה מדשן וחרא שיש ביהודה ושומרון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית