דיון סוסטנון או אנטט? מה כדאי לסייקל מסה ראשון?

DoctorProp

משתמש פעיל
444
69
נק' מוניטין:
183
444
69
אז ככה חברים
הרבה בפורום פה ממליצים על טסט אנטט לסייקל ראשון ,לעומת זאת הרבה אנשים אחרים ממליצים על סוסטנון לסייקל ראשון,מה דעתכם?מה יותר כדאי?זהו סייקל מסה

בסופו של דבר טסט זה טסט. זה לא ממש משנה. שניהם מתאימים גם לסייקל ראשון.
למרות שהרמות פחות יציבות בדם בזמן סוסטנון לדעתי עדיף כי הוא משלב כמה אסטרים וככה גם לא צריך לחכות 4 שבועות כדי להרגיש את הטסט כמו שקורה באנטט

• פותח/ת השרשור
למרות שהרמות פחות יציבות בדם בזמן סוסטנון לדעתי עדיף כי הוא משלב כמה אסטרים וככה גם לא צריך לחכות 4 שבועות כדי להרגיש את הטסט כמו שקורה באנטט
הסוסטנון יכנס לפעולה מלאה תוך כמה זמן ?

אז ככה חברים
הרבה בפורום פה ממליצים על טסט אנטט לסייקל ראשון ,לעומת זאת הרבה אנשים אחרים ממליצים על סוסטנון לסייקל ראשון,מה דעתכם?מה יותר כדאי?זהו סייקל מסה
די דומה. סוסטנון הוא בלנד של אסטרים כשהאפקט דומה יותר לטסט ארוך. ההבדלים אינם מהותיים ובאופן כללי טסט הוא טסט.
תדירות ההזרקה עם סוסטנון אינה מאפשרת ניצול מלא של האסטרים הקצרים, הגם שמשקלם חלקי. אם משתמש מעוניין בקיק לסייקל הטסט עדיף לשלב בין טסט פרופ לאננתת בשלושת השבועות הראשונים, כשתדירות הזריקות של הפרופ היא eod וזו של האנתת e3d. אני מבטיח שהתוצאה תהיה שונה מאוד מאשר שימוש בסוסטנון.

די דומה. סוסטנון הוא בלנד של אסטרים כשהאפקט דומה יותר לטסט ארוך. ההבדלים אינם מהותיים ובאופן כללי טסט הוא טסט.
תדירות ההזרקה עם סוסטנון אינה מאפשרת ניצול מלא של האסטרים הקצרים, הגם שמשקלם חלקי. אם משתמש מעוניין בקיק לסייקל הטסט עדיף לשלב בין טסט פרופ לאננתת בשלושת השבועות הראשונים, כשתדירות הזריקות של הפרופ היא eod וזו של האנתת e3d. אני מבטיח שהתוצאה תהיה שונה מאוד מאשר שימוש בסוסטנון.
מה לגביי טסטווירון?(שילוב של 200 מ"ג אנתת ו50 פרופ..של שרינג)

מה לגביי טסטווירון?(שילוב של 200 מ"ג אנתת ו50 פרופ..של שרינג)
שוב, בשורה התחתונה טסט זה טסט. התוצאות יהיו דומות לאננתת במינונים דומים. אם הייתי רוצה קיק לסייקל טסט לא הייתי מנסה לעשות זאת באמצעות הזרקה e3d של סוסטנון אלא פשוט משלב בין Test P eod ל-Test E e3d למשך שלושת השבועות הראשונים ולאחר מכן ממשיך עם Test E בלבד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית