הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ זקפה לא חזקה

• פותח/ת השרשור roi.k.
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
שלום חברה
אני מתאמן 5 שנים נקי והחלטתי לעשות סייקל ראשון טסט אנתת של אייר הכל מבית המרקחת.אחרי שש שבועות האסטרוגן שלי קפץ ל858 שהמקסימום זה 150. החלטתי לצאת מהסייקל עם נולבדקס ופרגניל כדור נולבדקס ופרגניל יום כן יום לא 20 מג במזרק אנסולין 8 זריקות סך הכל. נשארו לי עוד שתי זריקות פרניל וכמה נולבדקס.העניין הוא שהזקפה שלי לא כל כך חזקה. מה עושים?

שלום חברה
אני מתאמן 5 שנים נקי והחלטתי לעשות סייקל ראשון טסט אנתת של אייר הכל מבית המרקחת.אחרי שש שבועות האסטרוגן שלי קפץ ל858 שהמקסימום זה 150. החלטתי לצאת מהסייקל עם נולבדקס ופרגניל כדור נולבדקס ופרגניל יום כן יום לא 20 מג במזרק אנסולין 8 זריקות סך הכל. נשארו לי עוד שתי זריקות פרניל וכמה נולבדקס.העניין הוא שהזקפה שלי לא כל כך חזקה. מה עושים?
אני יגיד לך למה , כי חסר לך כלומיד שזה התרופה שמעודדת ייצור LH ו FSH מה שאומר שמחזיר חשק מיני את הגירוי ואת הזקפה תנסה לארגן ותיקח כל יום כדור למשך 30 יום

• פותח/ת השרשור
הבנתי אייל אבל יש לי עוד שתי זריקות פרגניל אז לשלב את זה עם כלומיד ונובדקס שאני כבר לוקח? אני לוקח כרגע פרגניל ונולבדקס חברה לא צריך לכעוס בשביל זה יש את הפורום יש אנשים שלא מבינים בזה ואני באתי לפה בשביל יעוץ. אם אפשר בבקשה לקבל תשובה מהמנהל איך אני משלב עכשיו את הכלומיד? אחרי הפרגניל? והאם זה יכול ליצור דיכוי בציר ההיפופיזה היפותולומוס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית