הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מהו קצב העלייה נקי פר לX זמן עם חומרים?

DoctorProp

משתמש פעיל
444
69
נק' מוניטין:
183
444
69
ממש כמו בכותרת , בכללי ידוע שבטבעי בממוצע אצל האוכלוסייה עלייה נקייה זה 1 קילו ~1.5קילו וחצי בחודש , אז כמה זה עם חומרים?

אף אחד לא עולה קילו שריר בחודש.טיבעי עולה משהו כמו 10 גרם ביום וגם זה רק בשנה הריאשונה. כ3.6 קילו בשנה.בסייקל יש הרבה נוזלים ורק שהם יורדים רואים תוצאה סופית.בוא נאמר שאים תעלה קילו נקי בחודש על סייקל נטו שישאר לאחר הסייקל תגיד תודה.

כמה שטויות רשמת
העלייה תלויה גם בגנטיקה, אם מתאמן מתחיל שיכול אפילו 5 קילו בחודש לעלות או מתאמן כבר שנים שיעלה מעט
ואם אתה מצליח לעלות רק קילו מסייקל אז מצבך באמת עגום

כמה שטויות רשמת
העלייה תלויה גם בגנטיקה, אם מתאמן מתחיל שיכול אפילו 5 קילו בחודש לעלות או מתאמן כבר שנים שיעלה מעט
ואם אתה מצליח לעלות רק קילו מסייקל אז מצבך באמת עגום
אים מיתאמן עולה 5 קילו בחודש כמה הוא עולה בשנה? . אני כבר יותר מ4 שנים בתחום וראיתי מאות מיתאמנים עם סטרואידים ובלי ואני מדבר מניסיון.

אתה מדבר על חסרי גנטיקה
אני מדבר על אנשים עם גנטיקה שנולדו לתחום בעיקר
תאמין לי שאני גם רואה הרבה ליצנים בתחום שלוקחים טונות של חומרים ובקושי עולים אבל הם זה לא דוגמא

ממש כמו בכותרת , בכללי ידוע שבטבעי בממוצע אצל האוכלוסייה עלייה נקייה זה 1 קילו ~1.5קילו וחצי בחודש , אז כמה זה עם חומרים?
זאת שאלה מאוד נאיבית...
אין נוסחה לעליית שריר עם חומרים או טבעי. יכול להיות אדם עם גנטיקה טובה מאוד שלא מגיב טוב לחומרים (או לחלקם) ולעומתו אחד שהתקשה מאוד לעלות במסת השריר בצורה טבעית ואילו במהלך שימוש בחומרים הוא טס.
קיימים כ"כ הרבה פרמטרים משפיעים ולפעמים חוליה חלשה אחת מביאה לאפס רווחים גם כאשר נעשה שימוש בחומרים.
מנקודת מבט סטטיסטית הגדילה פחות ופחות משמעותית בכל סייקל וסייקל וגם זה קשור במגוון של סיבות.

זאת שאלה מאוד נאיבית...
אין נוסחה לעליית שריר עם חומרים או טבעי. יכול להיות אדם עם גנטיקה טובה מאוד שלא מגיב טוב לחומרים (או לחלקם) ולעומתו אחד שהתקשה מאוד לעלות במסת השריר בצורה טבעית ואילו במהלך שימוש בחומרים הוא טס.
קיימים כ"כ הרבה פרמטרים משפיעים ולפעמים חוליה חלשה אחת מביאה לאפס רווחים גם כאשר נעשה שימוש בחומרים.
מנקודת מבט סטטיסטית הגדילה פחות ופחות משמעותית בכל סייקל וסייקל וגם זה קשור במגוון של סיבות.

אני הבנתי מאביעד שבסייקל ראשון העלייה היא כ 7-9 ק"ג שריר. במידה והכל מתבצע טוב מבחינת אימונים ותזונה.

אני הבנתי מאביעד שבסייקל ראשון העלייה היא כ 7-9 ק"ג שריר. במידה והכל מתבצע טוב מבחינת אימונים ותזונה.
לרוב זה נכון. אך מדובר בסייקל ראשון. קצב הגדילה בין סייקל לסייקל מאוד שונה כתלות במשתמש, בחומרים, במינונים ובעוד הרבה משתנים.

אתה מדבר על חסרי גנטיקה
אני מדבר על אנשים עם גנטיקה שנולדו לתחום בעיקר
תאמין לי שאני גם רואה הרבה ליצנים בתחום בכלשלוקחים טונות של חומרים ובקושי עולים אבל הם זה לא דוגמא
בכלל לא מדבר על ליצנים. כך לדוגמה את קלינה מפתח גוף מיקצועי שהיה פעיל בפורום ליפני כשנה.הוא מיתחרה ומגיע למקומות ריאשונים על בסיס קבוע.יש תמונות שלו באתר תיראה שהוא רציני בתחום. הוא שוקל כ88-90 קילו על גובה כ178. בחור בגובה הזה שלא מיתאמן שוקל בערך 75 קילו. זאת אומרת שקלינה ב12 שנות אימונים וסייקלים עלה בערך 15 קילו. אתה אומר שבשנה ראשונה עולים 10 קילו( אפילו רשמת 5 בחודש חחח) ועוד סייקל בודד עוד 5 קילו ומגיעים לרמה של קלינה?!
עולים במהלך הסיקל אך לא נישארים. רוב המישקל נעלם אחרי כמה זמן. תעשה סקר על חברה שעשו סייקל בודד חצי שנה מתחילת הסייקל כמה שקלו ליפני ואחרי.

סתם שאלה לפי מה קבעת של"קלינה" יש גנטיקה לתחום ? בגלל שעלה 15 קילו (כמו שאתה טוען) והתחרה כמה פעמים ? יש עוד הרבה פה במצב כמוהו
ומאיפה לך לדעת כמה הוא שקל לפני שהתחיל להתאמן עשית איתו ריאיון ?

סתם שאלה לפי מה קבעת של"קלינה" יש גנטיקה לתחום ? בגלל שעלה 15 קילו (כמו שאתה טוען) והתחרה כמה פעמים ? יש עוד הרבה פה במצב כמוהו
ומאיפה לך לדעת כמה הוא שקל לפני שהתחיל להתאמן עשית איתו ריאיון ?
הוא בטופ ארצי. תיראה אך הוא ניראה ואז תדבר.הוא סיפר כמה פעמים על עצמו והיה מפורסם בפורום.לגבי המישקל ההתחלתי זה ניחוש ממוצע.

לא בישבילי אני מכיר וכל מי שגולש פה מיזמן מכיר אותו.אולי ראית משהו ישן או לא מיצג אבל עזוב כמה זמן אתה מיתאמן כמה שוקל ומה הגובה?

עזוב אותך, כמו שאמרו זו נוסחת חצ'פרו. במילים פשוטות, נוסחאות זה לחישוב כמויות וככל שהן תלויות ביותר משתנים כך קשה ליצור נוסחא.
מאחר ואנו מדברים על גנטיקה כמרכיב עיקרי בחישוב, אין נוסחא אמיתית. כל אחד ומזלו.

רגע רגע, אני חייב להבהיר שמדובר בכך שאתה מגיב ממוצע + לחומרים ואתה מקפיד על הכל.
יש אנשים שהתגובה האנדרוגנית שלהם לחומרים נמוכה.

אגב, אתה יכול גם לעשות אינסולין בחצי מהזמן ולעלות אף יותר, אין סוף לדברים האלה.

בכלל לא מדבר על ליצנים. כך לדוגמה את קלינה מפתח גוף מיקצועי שהיה פעיל בפורום ליפני כשנה.הוא מיתחרה ומגיע למקומות ריאשונים על בסיס קבוע.יש תמונות שלו באתר תיראה שהוא רציני בתחום. הוא שוקל כ88-90 קילו על גובה כ178. בחור בגובה הזה שלא מיתאמן שוקל בערך 75 קילו. זאת אומרת שקלינה ב12 שנות אימונים וסייקלים עלה בערך 15 קילו. אתה אומר שבשנה ראשונה עולים 10 קילו( אפילו רשמת 5 בחודש חחח) ועוד סייקל בודד עוד 5 קילו ומגיעים לרמה של קלינה?!
עולים במהלך הסיקל אך לא נישארים. רוב המישקל נעלם אחרי כמה זמן. תעשה סקר על חברה שעשו סייקל בודד חצי שנה מתחילת הסייקל כמה שקלו ליפני ואחרי.

א. זה עצוב אם אתה לא מצליח לשמור תוצאות של סייקל ראשון או לפחות 80% מהם.
ב. אתה כנראה מתבלבל - זה שאנטון עלה 15 קילו ב12 שנים לא אומר שבזה זה נגמר, יש פה עניין של בגרות שריר שלוקח שנים לפתח.
אדם בעל אותו מסה כמו אנטון באותו משקל על אותו הגובה לא יראה טוב כמוהו בחיטוב, מה שאתם קוראים לו פסים.
ג. את רוב המסה הרצינית שלו הוא צבר בשנים הראשונות שלו על סייקלים, אני לא חושב שהוא ממשיך לעלות כי אני גם לדעתי חושב שהוא כבר מצא את המקום שלו. אם אנטון ירצה אני מניח, הוא יכול להוסיף לעצמו עוד כמה קילוגרמים עם קצת אינסו וסייקלים מורכבים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית