עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
השאלה אבל אם זה אמיתי או סתם שטויות כי המחיר די סביר 250 שקל לשנהזה ממש ממש יקר, אם היה לי כסף הייתי קונה את זה.
זה משפר תזכרון בכללי או רק ספציפית למשחקים האלו?וואו זה אדיררר היה לי את זה באייפון לפני איזה שנה כשעוד הייתה פריצה, זה באמת פשוט אדיר ולאט לאט אתה שם לב כמה אתה משתפר במשחקים שם כי הוא מקליט לך את התוצאות וזה מציג את ההתקדמות
האפליקציה אולי הכי כיפית שהייתה לי
סוד הזיכרון זה אותו עיקרון של הארי לוריין?לפי מחקר שפורסם ב-NATURE שעשו על 10K~ אנשים כל הדברים האלה משפרים רק את המשחקים הספציפיים שאתם עושים ובמשחקים אחרים עם אותו רעיון לא יהיה שיפור.
http://www.nature.com/news/2010/100420/full/4641111a.html
מה שכן, אפשר לזכור הכל יותר טוב עם טכניקות זיכרון.
יש בעברית את הספר סוד הזיכרון המצויין של ערן כץ, יש לי אותו והוא מעולה.
ללימודים יש ספר של הארי לוריין, מי שערן כץ למד ממנו הכל- super memory super student. לא מצאתי בזמנו PDF אז קניתי משומש בפחות מ-20 ש"ח וגם הוא מעולה.
חפש ב-Abebooks, book depository ואמאזון משומש, בטח תמצא גם במחיר זנות.
להארי יש הרבה ספרים, אחד נקרא THE MEMORY BOOK שזה בתכל'ס סוד הזיכרון רק בשפה אחרת, אבל הספר שהמלצתי הוא שונה- אותן שיטות ואותם עקרונות אבל יש שם טכניקות מותאמות להמון מקצועות- ספרות, שפות זרות, מתמטיקה, כימיה, ביולוגיה, חוקים נוסחאות וכו'. סוד הזיכרון יהיה מעולה לזיכרון כללי ליום יום ו-SUPER MEMORY SUPER STUDENT לזיכרון שקשור ללימודים.סוד הזיכרון זה אותו עיקרון של הארי לוריין?
אין תרגום של זה לעברית? ישלי אנגלית טובה יחסית אבל בטח יש שם מילים גבוהות שאני לא יבין לא?להארי יש הרבה ספרים, אחד נקרא THE MEMORY BOOK שזה בתכל'ס סוד הזיכרון רק בשפה אחרת, אבל הספר שהמלצתי הוא שונה- אותן שיטות ואותם עקרונות אבל יש שם טכניקות מותאמות להמון מקצועות- ספרות, שפות זרות, מתמטיקה, כימיה, ביולוגיה, חוקים נוסחאות וכו'. סוד הזיכרון יהיה מעולה לזיכרון כללי ליום יום ו-SUPER MEMORY SUPER STUDENT לזיכרון שקשור ללימודים.
לא משהו ניכר ששמתי לב אליו, אבל בהחלט היה אפשר לשים לב לשיפור במשחקים שם 😃זה משפר תזכרון בכללי או רק ספציפית למשחקים האלו?
זה ספר לכולם, מתלמידי תיכון עד אוניברסיטה. אין שם אנגלית גבוהה, זה לא איזה ספר מדעי, רק כל מיני טכניקות.אין תרגום של זה לעברית? ישלי אנגלית טובה יחסית אבל בטח יש שם מילים גבוהות שאני לא יבין לא?
אני 4 אבל אפשר להגיד ש5זה ספר לכולם, מתלמידי תיכון עד אוניברסיטה. אין שם אנגלית גבוהה, זה לא איזה ספר מדעי, רק כל מיני טכניקות.
אתה אמור להסתדר, מה גם שרוב המילים חוזרות על עצמן.
באיזו כיתה אתה? כמה יחידות אנגלית אתה עושה? לפי הפרופיל אתה ביא-יב אז אנגלית של 5 יחידות בכיתות האלה תהיה מעולה, 4 יחידות אתה גם תסתדר טוב רק תצטרך מדי פעם לתרגם במורפיקס/גוגל.
לזכור את הדרך למקום מסויים, לעשות לעצמך "התראות" לעשות דברים (נגיד לא לשכוח להיכנס לדואר), לזכור מספרים וכו'.אני 4 אבל אפשר להגיד ש5
והספר בעברית על איזה דברים בדיוק לדוגמה הוא משפר תזיכרון ליוםיום?
אין את הספר להורדה בשום מקום, אבל אפשר לקנות עותק חדש ב-45 ש"ח:אולי במקום לדבר על רמת האנגלית נקבל איזה לינק לספר המדובר? סקרנת אותי רצח