הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לומוסיטי "אימונים למוח" זה נכון?

• פותח/ת השרשור asdb1
  • פורסם בתאריך

asdb1

משתמש פעיל
358
5
נק' מוניטין:
2
358
5
סתם קראתי על זה וראיתי סרטון זה כאילו נותנים לך שאלות על בסיס זמן,זיכרון ועוד כמה אלמנטים
ואז נותנים לך סוג של תוכנית אימונים שכאילו תוכל לשפר תביצועים בערך כאילו תזיכרון
הנה הסרטון-

זה נכון או סתם שטות?

וואו זה אדיררר היה לי את זה באייפון לפני איזה שנה כשעוד הייתה פריצה, זה באמת פשוט אדיר ולאט לאט אתה שם לב כמה אתה משתפר במשחקים שם כי הוא מקליט לך את התוצאות וזה מציג את ההתקדמות
האפליקציה אולי הכי כיפית שהייתה לי

• פותח/ת השרשור
וואו זה אדיררר היה לי את זה באייפון לפני איזה שנה כשעוד הייתה פריצה, זה באמת פשוט אדיר ולאט לאט אתה שם לב כמה אתה משתפר במשחקים שם כי הוא מקליט לך את התוצאות וזה מציג את ההתקדמות
האפליקציה אולי הכי כיפית שהייתה לי
זה משפר תזכרון בכללי או רק ספציפית למשחקים האלו?

למה אתה רוצה לשפר את הזיכרון? ככל שאני אשכח מהר יותר את הפדיחות שאני עושה ככה יותר טוב

לפי מחקר שפורסם ב-NATURE שעשו על 10K~ אנשים כל הדברים האלה משפרים רק את המשחקים הספציפיים שאתם עושים ובמשחקים אחרים עם אותו רעיון לא יהיה שיפור.
http://www.nature.com/news/2010/100420/full/4641111a.html
מה שכן, אפשר לזכור הכל יותר טוב עם טכניקות זיכרון.
יש בעברית את הספר סוד הזיכרון המצויין של ערן כץ, יש לי אותו והוא מעולה.
ללימודים יש ספר של הארי לוריין, מי שערן כץ למד ממנו הכל- super memory super student. לא מצאתי בזמנו PDF אז קניתי משומש בפחות מ-20 ש"ח וגם הוא מעולה.
חפש ב-Abebooks, book depository ואמאזון משומש, בטח תמצא גם במחיר זנות.

קראתי על הדבר הזה פעם, יש המון אתרים כאלה שמציאים ״מכון כושר״ למוח תמורת תשלום מכובד **אבל** הבנתי שזה בולשיט ושזה ישפר לך רק את היכולת הספציפית אשר עליה עבדת במשחק זאת אומרת זה לא יועיל לך בחיי היום יום..

• פותח/ת השרשור
לפי מחקר שפורסם ב-NATURE שעשו על 10K~ אנשים כל הדברים האלה משפרים רק את המשחקים הספציפיים שאתם עושים ובמשחקים אחרים עם אותו רעיון לא יהיה שיפור.
http://www.nature.com/news/2010/100420/full/4641111a.html
מה שכן, אפשר לזכור הכל יותר טוב עם טכניקות זיכרון.
יש בעברית את הספר סוד הזיכרון המצויין של ערן כץ, יש לי אותו והוא מעולה.
ללימודים יש ספר של הארי לוריין, מי שערן כץ למד ממנו הכל- super memory super student. לא מצאתי בזמנו PDF אז קניתי משומש בפחות מ-20 ש"ח וגם הוא מעולה.
חפש ב-Abebooks, book depository ואמאזון משומש, בטח תמצא גם במחיר זנות.
סוד הזיכרון זה אותו עיקרון של הארי לוריין?

סוד הזיכרון זה אותו עיקרון של הארי לוריין?
להארי יש הרבה ספרים, אחד נקרא THE MEMORY BOOK שזה בתכל'ס סוד הזיכרון רק בשפה אחרת, אבל הספר שהמלצתי הוא שונה- אותן שיטות ואותם עקרונות אבל יש שם טכניקות מותאמות להמון מקצועות- ספרות, שפות זרות, מתמטיקה, כימיה, ביולוגיה, חוקים נוסחאות וכו'. סוד הזיכרון יהיה מעולה לזיכרון כללי ליום יום ו-SUPER MEMORY SUPER STUDENT לזיכרון שקשור ללימודים.

• פותח/ת השרשור
להארי יש הרבה ספרים, אחד נקרא THE MEMORY BOOK שזה בתכל'ס סוד הזיכרון רק בשפה אחרת, אבל הספר שהמלצתי הוא שונה- אותן שיטות ואותם עקרונות אבל יש שם טכניקות מותאמות להמון מקצועות- ספרות, שפות זרות, מתמטיקה, כימיה, ביולוגיה, חוקים נוסחאות וכו'. סוד הזיכרון יהיה מעולה לזיכרון כללי ליום יום ו-SUPER MEMORY SUPER STUDENT לזיכרון שקשור ללימודים.
אין תרגום של זה לעברית? ישלי אנגלית טובה יחסית אבל בטח יש שם מילים גבוהות שאני לא יבין לא?

זה משפר תזכרון בכללי או רק ספציפית למשחקים האלו?
לא משהו ניכר ששמתי לב אליו, אבל בהחלט היה אפשר לשים לב לשיפור במשחקים שם 😃
לא חושבת שזה מספיק רציני בשביל לשפר יכולות דידקטיות

אין תרגום של זה לעברית? ישלי אנגלית טובה יחסית אבל בטח יש שם מילים גבוהות שאני לא יבין לא?
זה ספר לכולם, מתלמידי תיכון עד אוניברסיטה. אין שם אנגלית גבוהה, זה לא איזה ספר מדעי, רק כל מיני טכניקות.
אתה אמור להסתדר, מה גם שרוב המילים חוזרות על עצמן.
באיזו כיתה אתה? כמה יחידות אנגלית אתה עושה? לפי הפרופיל אתה ביא-יב אז אנגלית של 5 יחידות בכיתות האלה תהיה מעולה, 4 יחידות אתה גם תסתדר טוב רק תצטרך מדי פעם לתרגם במורפיקס/גוגל.

• פותח/ת השרשור
זה ספר לכולם, מתלמידי תיכון עד אוניברסיטה. אין שם אנגלית גבוהה, זה לא איזה ספר מדעי, רק כל מיני טכניקות.
אתה אמור להסתדר, מה גם שרוב המילים חוזרות על עצמן.
באיזו כיתה אתה? כמה יחידות אנגלית אתה עושה? לפי הפרופיל אתה ביא-יב אז אנגלית של 5 יחידות בכיתות האלה תהיה מעולה, 4 יחידות אתה גם תסתדר טוב רק תצטרך מדי פעם לתרגם במורפיקס/גוגל.
אני 4 אבל אפשר להגיד ש5
והספר בעברית על איזה דברים בדיוק לדוגמה הוא משפר תזיכרון ליוםיום?

אני 4 אבל אפשר להגיד ש5
והספר בעברית על איזה דברים בדיוק לדוגמה הוא משפר תזיכרון ליוםיום?
לזכור את הדרך למקום מסויים, לעשות לעצמך "התראות" לעשות דברים (נגיד לא לשכוח להיכנס לדואר), לזכור מספרים וכו'.

אולי במקום לדבר על רמת האנגלית נקבל איזה לינק לספר המדובר? סקרנת אותי רצח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית