הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נשיא איגוד נאב"א ישראל בסקוואט אכזרי

• פותח/ת השרשור Fuck
  • פורסם בתאריך

Fuck

משתמש משקיע
2,808
1,647
נק' מוניטין:
3,782
2,808
1,647
אמנון גאון, נשיא איגוד נאב"א (NABBA - National Amateur Body-Builders' Association) בישראל, מדגים סקוואט:

מילא בלי מוט, כי זה אמור להיות סרטון לאימונים עם ספסל ומשקל גוף בלבד, אבל העומק...
e1d62928-b742-4c04-98b4-70c841bdd3db.jpg

גם הדיפס מאכזב.

דבר אחד שאהבתי בסרטון זה את המוזיקה בחדר כושר (Santana-why don't you and I) 😃

העיקר גופיית בילדרים.

אצלינו התאמן / מתאמן אלישע לוי, מתאמן אפילו הרבה יותר ליצני ממנו. הייתי מצפה ממאמן בליגת העל לדעת דבר או שתיים על אימון בחדר כושר.

אפשר ביכלל לקרוא לנאבא של היום איגוד ?!
נשיא האיגוד אלי האנה פרש מהאיגוד + הרבה מתחרי נאבא פרשו מהאיגוד עקב השיעצתם לצמיתות של אייל חסון ואיתי בושארי ביגלל שהתחרו בחול באיגוד אחר .
כיום יש איגוד עולה שאני מאמין שהוא יהיה האיגוד המוביל שהוא ibff

העיקר גופיית בילדרים.

אצלינו התאמן / מתאמן אלישע לוי, מתאמן אפילו הרבה יותר ליצני ממנו. הייתי מצפה ממאמן בליגת העל לדעת דבר או שתיים על אימון בחדר כושר.
יצא לך לראות כדורגל ישראלי בזמן האחרון?הקבבים האלה לא רצים.
זה מדהים..אני זוכר עוד כשהייתי רואה כדורגל בימים של אלי אוחנה זה היה ככה.

חשבתי שאני הולכת לפתוח את הסרטון ולראות משהו מפלצתי
בסוף ראיתי את זה
טוב
:(

אפשר ביכלל לקרוא לנאבא של היום איגוד ?!
נשיא האיגוד אלי האנה פרש מהאיגוד + הרבה מתחרי נאבא פרשו מהאיגוד עקב השיעצתם לצמיתות של אייל חסון ואיתי בושארי ביגלל שהתחרו בחול באיגוד אחר .
כיום יש איגוד עולה שאני מאמין שהוא יהיה האיגוד המוביל שהוא ibff
אתה מתכוון ifbb? הוא ממש לא איגוד עולה הוא וותיק מאוד ורוב המתחרים בעולם נמצאים בו..

מביך!

והמקום נראה כמו חדר כושר של זקנים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית