עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יצא לך לראות כדורגל ישראלי בזמן האחרון?הקבבים האלה לא רצים.העיקר גופיית בילדרים.
אצלינו התאמן / מתאמן אלישע לוי, מתאמן אפילו הרבה יותר ליצני ממנו. הייתי מצפה ממאמן בליגת העל לדעת דבר או שתיים על אימון בחדר כושר.
מסוג האשכולות שאנשים פותחים בשביל לקרוא את התגובות. 🥴מסוג האשכולות שאנשים באים בשביל לקרוא את התגובות חח
העיקר גופיית בילדרים.
אצלינו התאמן / מתאמן אלישע לוי, מתאמן אפילו הרבה יותר ליצני ממנו. הייתי מצפה ממאמן בליגת העל לדעת דבר או שתיים על אימון בחדר כושר.
אתה מתכוון ifbb? הוא ממש לא איגוד עולה הוא וותיק מאוד ורוב המתחרים בעולם נמצאים בו..אפשר ביכלל לקרוא לנאבא של היום איגוד ?!
נשיא האיגוד אלי האנה פרש מהאיגוד + הרבה מתחרי נאבא פרשו מהאיגוד עקב השיעצתם לצמיתות של אייל חסון ואיתי בושארי ביגלל שהתחרו בחול באיגוד אחר .
כיום יש איגוד עולה שאני מאמין שהוא יהיה האיגוד המוביל שהוא ibff
הוא מתכוון למה שהוא רשםאתה מתכוון ifbb? הוא ממש לא איגוד עולה הוא וותיק מאוד ורוב המתחרים בעולם נמצאים בו..
לא אני מתכוון בדיוק למה שרשמתי IBFFאתה מתכוון ifbb? הוא ממש לא איגוד עולה הוא וותיק מאוד ורוב המתחרים בעולם נמצאים בו..