הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב מסה רול שוקולד

• פותח/ת השרשור lbob11
  • פורסם בתאריך

lbob11

משתמש מתחיל
280
53
נק' מוניטין:
158
280
53
חג שמח , אז זה מתכון ממש פשוט שככה בשלוף שילבתי בתפריט בצורה טובה וחשבתי לשתף .
מצרכים : 200 גר ביצה + סקופ של חלבון
אופן הכנה : לטרוף 200 גר ביצה ( כ 4 ביצים L) ולשפוך אל תוך מחבת רותחת , למי שיש מחבת רגילה אז שפריץ שניים של ספריי שמן יעשו את העבודה .
פשוט להכין את החביתה כמו כל חביתה רגילה ולהוציא אותה אל תוך צלחת.
לאחר מיכן יש לקחת סקופ חלבון ( אני משתמש באיסו ויוצא טעים ) ולשפוך אל תוך קערה קטנה ולערבב עם 2 כפות מים עד לקבלת רוטב סמיך ולא נוזלי ממש.
את הרוטב יש למרוח על החביתה ולגלגל וקיבלתם רול שוקולד
אני נהנה מהארוחה הזאת מאוד כי היא הארוחה הכי טעימה שיש לי במהלך החיטוב .

ואתה לא חושב שאזור ה80 גרם חלבון לארוחה אחת זה קצת מוגזם? נ.ב לא בקטע של "הגוף יכול לספוג עד 30 גרם חלבון בארוחה" פשוט ככה זה די מרעיב אותך למשך היום ..

• פותח/ת השרשור
200 גר ביצים = 25 גרם חלבון אתה מוזמן לבדוק . סקופ חלבון = 25 גר חלבון יוצא 50 בארוחה ומבחינתי זה בסדר 😃

אהה התכוונת אולי ללבני/חלבוני ביצה?
אז טעיתי חשבתי שמדובר ב4 ביצים שלמות(חלבון+חלמון)
צודק 50 חלבון לארוחה סביר בהחלט .. סליחה על הטעות נשמע טוב 😃

האמת שבארוחת צהריים שלי יש 74-+ גרם של חלבון מלא, ועוד איזה 10 של חלבון "אחר" - ממש לא מרעיב אותי לשאר היום... 😃

עשיתי עם שתי ביצים שלמות, יצא סבבה. קיבלתי רעיון להוסיף קצת קמח לבלילה של הביצים, אני אנסה פעם הבאה (אבל מי שבחיטוב לקחת בחשבון כמובן).. ממש אהבתי את הרעיון לעשות ממרח מאבקת חלבון, אני הולך לנסות את זה עם עוד דברים!!

• פותח/ת השרשור
אין בעד מה חברים , והרעיון של לקחת סקופ ובמקום לשתות אותו כמו הרוב , אלא אפשר ליצור ממנו ממרח טעים 😃

הכוונה פה זה רק לחלבונים ללא החלמונים כן?

• פותח/ת השרשור
ביצה שלמה כולל הכל .

אני עשיתי רק את החלבון + אבקת חלבון טעם קפה אממ וואללה יצא פרפקט רק הטעם של הקפה הוא פשוט היה חלש מדיי אבל היה נהדר באמת נהנתי תודה לך !

עריכה : עשיתי שוב עם החלמון ! שמתי קצת יותר מים לאבקה הטעם ? פשוט נהדר וואו !! בהחלט נתת לי עוד כוח מנטלי עם המתכון הזה !

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שמחתי לשתף חבר .

הכנתי היום, יצא פשוט מגעיל, אני לא אחד שמתלונן אבל יצא לי על הפנים.

אולי בגלל החלבון

Back
למעלה תחתית