נק' מוניטין:
87
- 946
- 159
יש חומרים שאפשר לקחת בגיל 16 שלא יפגעו בגדילה?
אל תנסו לשכנע אותי לרדת מזה בגלל הגיל בבקשה..
אל תנסו לשכנע אותי לרדת מזה בגלל הגיל בבקשה..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נו..סייקלים של הרבה אוכל ואימונים כבדים
יש עכשיו בפורום בישול ומתכונים עוגיות צאק נוריס של oz ניראה לי העוגיות יעיפו לך תצורה לפחות כמו טרן .
עכשיו ברצינות ילד בן 16 לא צריך ביכלל לחשוב על לדחוף לעצמו הורמונים נקודה !.
שמעתי באיזה מקום שטרן זה מעולה לסייקל ראשון לילד בן 16.שמע אחי. אתה לא אמא שלי אז שחרר
אם אני יכול להריץ סייקל שלא יפגע לי בגביהה אני אעשה את זה
אם טסט לא היה פוגע בגביהה מזמן הייתי מתחיל.
מה הקשר? אני מדבר רק על הגביהה.. דיבול פוגע בגביהה?אם הייה חומרים אנאבולים שלא דופקים את הגוף
ממזמן כבר כולם היו משתמשים בהם לא משנה באיזה גיל
תעשה סייקל רק דיבול, זה רעיון מעולה.מה הקשר? אני מדבר רק על הגביהה.. דיבול פוגע בגביהה?
שתוק כבר נו חלאס להסתלבט. אם לא שמת לב הידע שלי לא ככ גדול בנושאתעשה סייקל רק דיבול, זה רעיון מעולה.
אני בטוח שגם אתה ידעת הכל על סטרואידים ביום הראשון שהתחלת להתענייןתעשה סייקל רק דיבול, זה רעיון מעולה.
זה מה שמשנה לך ? הגובהה שלך ?!שמע אחי. אתה לא אמא שלי אז שחרר
אם אני יכול להריץ סייקל שלא יפגע לי בגביהה אני אעשה את זה
אם טסט לא היה פוגע בגביהה מזמן הייתי מתחיל.
בדיוק, אם הידע שלך נושא לא גדול אין לך מה להתעסק בזה עכשיו קודם תלמד ותבין ואז תחשוב אם אתה רוצה להכניס לגוף שלך הורמונים בגיל 16.שתוק כבר נו חלאס להסתלבט. אם לא שמת לב הידע שלי לא ככ גדול בנושא
כן משנה לי הגובה... אם אתה לא רוצה לעזור אני לא מכריח אותך, תודה בכל מקרה..זה מה שמשנה לך ? הגובהה שלך ?!
מה בנוגע לכבד ?! מה בנוגע ללב ולמערכת הקרדיו וסקולרית שניפגעים בסייקל ?!
מה בנוגע להורמונים שעדיין לא יציבים אצלך יפגעו וכל חייך כמו שאתה מכיר אותם כבר לא יהיו אותו הדבר ?
בדיוק, אם הידע שלך נושא לא גדול אין לך מה להתעסק בזה עכשיו קודם תלמד ותבין ואז תחשוב אם אתה רוצה להכניס לגוף שלך הורמונים בגיל 16.
תאמת לא אכפת לי מצידי עכשיו שתזריק מכל הבא ליד ושאיזה דילר מניאק ימכור לך חומרים ויפגע לך בבריאות, רואים בתגובות שלך שהכבוד שלך לגופך הוא אפסי ואתה ילדון קטנטן שלא יודע עדיין מה הוא רוצה מעצמו , אני בכל תוקף מתנגד לעזור לך פה . ויותר מזה כל מי שיעזור לך אני ידווח עליו למנהלים כי זה פשוט בלתי נתפס לעזור לאדם לפגוע בעצמו , זה כמו שתבקש עצות איך להיתאבד ואני ינדב לך כמהכן משנה לי הגובה... אם אתה לא רוצה לעזור אני לא מכריח אותך, תודה בכל מקרה..
תהנהתאמת לא אכפת לי מצידי עכשיו שתזריק מכל הבא ליד ושאיזה דילר מניאק ימכור לך חומרים ויפגע לך בבריאות, רואים בתגובות שלך שהכבוד שלך לגופך הוא אפסי ואתה ילדון קטנטן שלא יודע עדיין מה הוא רוצה מעצמו , אני בכל תוקף מתנגד לעזור לך פה . ויותר מזה כל מי שיעזור לך אני ידווח עליו למנהלים כי זה פשוט בלתי נתפס לעזור לאדם לפגוע בעצמו , זה כמו שתבקש עצות איך להיתאבד ואני ינדב לך כמה