הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה דעתכם על משקאות כמו BLU וכאלה

• פותח/ת השרשור UPWei
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אני חושב שאפילו לא אנסה בגלל הקטע עם הלב, זה מלחיץ.

הלב פועם מהר יותר כנראה בגלל הקפאין. מה עם קפה? Pre-workout? כדורי קפאין? אתה חושב שזה לא גורם ללב לפעול מהר יותר?

• פותח/ת השרשור
עדיין, זה ממש מלחיץ.. אולי הוא יישחק מהר יותר בעתיד? (חס וחלילה)
וזה זמני או שאחרי כמה זמן זה מסתדר?

אני לא חושב שצריך לעשות מזה סיפור גדול. אתה רוצה - תשתה, אתה לא רוצה - אל תשתה(שזה לדעתי עדיף). גם אם תשתה זה לא שזה אסון גדול אבל זה לדעתי מיותר.

רק לשם הבהרה אולי זה קצת נשמע ככה אבל ההודעה לא נכתבה בטון מזלזל או משהו..

אני אישית לא שותה את זה על בסיס יומיומי אבל בתחרויות, הכל הולך...

• פותח/ת השרשור
קפה לא ממש מפחד לשתות..
שתיתי קפה רק מלפני כמה שנים חח.. לא מת על זה.
מה ייקרה אם אשתה פחית אחת של BLU וכאלה? זה לא יותר מדי?

כלום! כלום לא ייקרה! כלום כלום כלום! זה רק משקה! בכל שתייה מתוקה שקיימת יש דברים שעדיף לא לשתות, אז מה?! אתה גם מפחד לשתות ספרייט/פאנטה/קולה וכו'?! פשוט תשתה את ה-BLU...

חחח איזה הגזמה אלוהים ישמור למרות שזה לא בריא התחלתי לשתות תחרא הזה בכיתה ה.. זה כולה משקה רגיל וגם קפאין אין שם בכמות מטורפת אתה לא תרגיש שום דבר זה פשוט כמו לשתות קולה חח

בלו רק בטעם אחר חח לטעמי יותר טעים אבל בכללי עדיף לשתות איזה קולה זירו על זה..

• פותח/ת השרשור
שמעתי שבתה אין קפאין, זה נכון?
כי אם זה נכון - אז אני בכלל לא צורך קפאין...
ופתאום אני אכניס לגוף מלא קפאין.. :S

שמעתי שבתה אין קפאין, זה נכון?
כי אם זה נכון - אז אני בכלל לא צורך קפאין...
ופתאום אני אכניס לגוף מלא קפאין.. :S
בתה יש מעט קפאין. ולדעתי אתה עושה מזה סיפור מוגזם. סך הכל עדיף לא לשתות אבל אם תשתה לא יקרה אסון. אם אתה בכל זאת רוצה לשתות את זה אל תגזים ואל תשתה מיליון פחיות בפעם אחת.

• פותח/ת השרשור
חח אני כולה חשבתי רק לנסות את זה, וגם אם אני יאהב את זה אז זה לקנות פחית פעם בכמה שבועות ניראלי

יש לי חבר עם הפרעות קשב וריכוז אימפרקטיבי אחושרמוטה והוא מכור לשתיה מתוקה שותה ביום כמה פחיות בלו ואיזה שתי בקבוקי קולה. בקיצור כשהוא הלך לרופא הרופא פשוט אמר לו שבגלל* שהוא בחור ״אנרגטי״ עדיף שלא ישתה יותר מפחית בשבוע. וזה הכול... ואני אומר לך שהוא הייה שותה כמה פחיות ביום!!! זה כולה משקה מתוק עם מךא חרא בפנים בדיוק כמו קולה ואין מה להתרגש מקפאין זה לא יעשה לך כלום.. אגב בקשר לתגובה על התה ממה שידוע לי כמות הקפאין תלויה בסוג התה ויש כאלה שיש בהם יותר קפאין מבקפה

• פותח/ת השרשור
תה ויסוצקי רגיל.. אדום כזה..
אממ.. כמה פחיות ביום? וואו, זה ממש מוגזם..
מה מזיק יותר - קולה או בלו?
בקולה יש הרבה קפאין?

אף אחד לא יודע בדיוק ממה מכינים אותם אבל בדיוק קניתי עכשיו xl ורשום פה 32 מ״ג קפאין ל100 מ״ל, בפחית יש 250 מ״ל תעשה את החישוב.. יוצא בפחית לא הרבה יותר מכוס קפה ממוצע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית