דיון ראיונות עם קרוספיטרים מובילים בארץ

Crossfiter

מושעה
5,953
3,737
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,185
5,953
3,737
היי חברים, אני רוצה להתחיל לראיין קרוספיטרים מובילים בארץ ולהעלות לכאן.

אני כבר אומר לכם שהראשונים בניהם יהיו
זהר ליפקין- מקום 7 באסיה בריג'ונלס
ואסי בילדוסולה- the fittest man in israel

מי שרוצה לדעת משהו מסויים, שאלות ייתקבלו בברכה - אאסוף את כולם ואוסיף אותם לרשימות השאלות.

יאללה תורכם

יש תמונה של the fittest man in israel ?

• פותח/ת השרשור
יש תמונה של the fittest man in israel ?

חשוב לי לציין שאסי ספורטאי ענק, בא מעולם האירובי יותר ולא מפחד לקבל עצות ממני למשל על אימוני כוח , אין לו אגו הוא עובד קשה ומקצוען אמיתי- הא והוא בן 32

981050_1492267124326309_2724300154626077329_o.jpg

סחטיין על היוזמה!
אותי מעניין לדעת כמה פעמים בשבוע הם מתאמנים, כמה מתוך זה זה אימונים שכוללים אלמנטים של כוח ומה השיאים האישיים שלהם בתרגילי הבסיס.

יש לי שאלה קצת כללית בהתחלת דרכם בקרוספיט הם לא הרגישו עומס מבחינת אימונים וכו כי מנסיון המועט שלי קשה מאוד להתאושש מאימוני משקולות וריצה אני גם אשמח עם אתה תענה לי

• פותח/ת השרשור
יש לי שאלה קצת כללית בהתחלת דרכם בקרוספיט הם לא הרגישו עומס מבחינת אימונים וכו כי מנסיון המועט שלי קשה מאוד להתאושש מאימוני משקולות וריצה אני גם אשמח עם אתה תענה לי

מבחינתי שהתחלתי קרוספיט כבר הייתי "מתאמן מתקדם" יחסית, תסתכל על הלוג שלי פעם שילבתי ריצות היום אני משלב אירובי שהוא לא ריצה (בדר"כ חתירה כרגע כי זה הכי זמין) אני לא מרגיש בעיה בהתאוששות אבל אני מאמין שאם הייתי מתאמן נטו כוח ברור שהיתי מתקדם הרבה יותר מהר, כרגע ההתקדמות שלי יחסית איטית אבל אני מרגיש שיפור ניכר בעוד אספקטים חוץ מהכוח אז לי בתור ספורטאי קרוספיט זה שווה את זה. חשוב לציין שאני נח יומיים בשבוע,קבוע.

אותי מעניין לדעת את הרוטינה של האימונים (דגש על איפה נכנס התרגילים המורכבים וכמה) ואיך נראת התזונה (קלוריות , חלבון , כמה ארוחות ביום + תוספי תזונה) .

יש לי כמה שאלות:
1. האם קשה להם מבחינה כלכלית לעבוד בספורט שהוא קצת פחות מפותח בארץ.
2. כמה זמן הוא בתחום.

תשאל אותם איך הם מסתכלים על וואנאביז שרק נרשמו לבוקס שנמצא הכי קרוב אליהם, קנו את מרבית הציוד הכי יקר שאפשר(נעלי הרמות, ביגוד ומה רק לא) וחשים אלופי הגלקסיה, אך בפועל בכושר הם ברמה פחות מסבירה.
אותי אישית אנשים כאלה ממש מעצבנים, בכל תחום, אנשים שעושים יותר רעש על התחביב שלהם, מאשר הביצועים שלהם בתחום בפועל.
לצערי יש המון אנשים לא מקצועיים שכאלה בארץ, שיצא לי להתקל בהם, לא יודע בקשר לחו"ל.

• פותח/ת השרשור
תשאל אותם איך הם מסתכלים על וואנאביז שרק נרשמו לבוקס שנמצא הכי קרוב אליהם, קנו את מרבית הציוד הכי יקר שאפשר(נעלי הרמות, ביגוד ומה רק לא) וחשים אלופי הגלקסיה, אך בפועל בכושר הם ברמה פחות מסבירה.
אותי אישית אנשים כאלה ממש מעצבנים, בכל תחום, אנשים שעושים יותר רעש על התחביב שלהם, מאשר הביצועים שלהם בתחום בפועל.
לצערי יש המון אנשים לא מקצועיים שכאלה בארץ, שיצא לי להתקל בהם, לא יודע בקשר לחו"ל.

כמו שאמרת יש כאלו בכל תחום ואני מעדיף להשאיר את הראיון מקצועי ככל שאפשר. זאת שאלה ללא תכלית

בכל מקרה השאלות נשלחו לזהר + שאלות שלי הוא יענה בסופש אני אערוך ואעלה את זה.

יש למה לחכות...

כמו שאמרת יש כאלו בכל תחום ואני מעדיף להשאיר את הראיון מקצועי ככל שאפשר. זאת שאלה ללא תכלית

בכל מקרה השאלות נשלחו לזהר + שאלות שלי הוא יענה בסופש אני אערוך ואעלה את זה.

יש למה לחכות...
חבל, דווקא דיי עניין אותי לשמוע מה דעתם בנושא, אבל מה שבא לך. 😃

• פותח/ת השרשור
חבל, דווקא דיי עניין אותי לשמוע מה דעתם בנושא, אבל מה שבא לך. 😃

אני מאמין שספורטאים ברמה שלהם מתעסקים בעצמם ולא במתאמנים ליצנים אחרים

Back
למעלה תחתית