הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קנייה 2 סקופים של אופטימום מכל אחד מהטעמים הבאים

• פותח/ת השרשור Vibryll
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
ערב טוב!
אני מעונין לרכוש בקרוב דלי של אופטימום וויי גולד עקב העובדה ששלי בקרוב נגמר.
קראתי את המאמרים של משה וננעלתי על כמה טעמים,העניין הוא שצריך מכאן לבחור רק אחד ואם תשאלו אותי זה כבר קטע של העדפה עצמית.
לכן החלטתי לגייס 2 סקופים(מנות) מהטעמים הבאים לניסיון אישי עם חלב ומים:
Caramel toffee fudge
Chocolate malt
Cookies and cream
Double rich chocolate
Delicious strawberry
Banana cream

תשלחו בבקשה בהודעה פרטית הצעת מחיר אם יש לכם טעמים כלשהם מהרשימה או בנייד
0526791189

אם בין הטעמים יש טעם שלא נמכר בארץ תגידו איזה שאוכל ישר לשלול אותם.

תודה ולילה טוב!

פשוט תזמין את החבילה של ה 16 טעמים של אופטימום
הרבה יותר פשוט מאשר לקבל הצעות מחיר על 2 סקופים מאנשים

Chocolate malt

לא נמכר בארץ

גבר מה אתה עושה כזה סיפור מאבקת חלבון . שקניתי אוטו לא עשיתי כזה סיפור ...איזה סקר שוק מקיף אתה עושה בשביל אבקת חלבון אפשר לחשוב ...אם אתה מתאמן רציני אתה תקנה כל חודש או חודש וחצי דלי חלבון ותטעם את כל הטעמים . אם אתה סתם חאפר וקונה דלי פעם בשנה אז בשביל מה לך להתאמץ כל כך...

חיל האויר בוחר את המטוס הבא יותר מהר מאיך שאתה בוחר חלבון 😃

עכשיו ברצינות,אל תעשה מיזה כזה סיפור,גם אם נפלת על טעם שהוא לא הכי טעים לך זה ירד לך בסבבה בגרון.

• פותח/ת השרשור
צודקים ללא ספק,קצת נסחפתי ת'אמת.

גבר מה אתה עושה כזה סיפור מאבקת חלבון . שקניתי אוטו לא עשיתי כזה סיפור ...איזה סקר שוק מקיף אתה עושה בשביל אבקת חלבון אפשר לחשוב ...אם אתה מתאמן רציני אתה תקנה כל חודש או חודש וחצי דלי חלבון ותטעם את כל הטעמים . אם אתה סתם חאפר וקונה דלי פעם בשנה אז בשביל מה לך להתאמץ כל כך...

רגע שאני אבין,אז אם אני לא שותה דלי אבקה גם בחודשיים אז אני חאפר?סבבה אחי.😃

אם אתה שותה אם מיים לך על טעם בננה בגולד אופטימום בראש שקט ותיגמור עניין.גם אם חלב הוא מעולה.
אם אתה שותה רק אם חלב אז לך על קרם עוגיות או קרמל לדעתי אם חלב שניהם לא רואים שום אבקה אחרת בארץ בטעם. (גם באיכות..עירבוב/ערכים וכו'.)

קרם עוגיות מגעיל לדעתי בכל מצב, שוב זה עניין של טעם וריח.
הפיבורטים שלי זה בננה (תמיד בכל מצב, לפני שבועיים הבאתי דלי עשירי שלי בערך של הדבר הנדיר הזה), קרמל טופי פאדג' זה נחמד מאוד מספר 2 באופטימום לדעתי.
מה שכן החדש עכשיו של גאספרי שחצי פורום הביא מ BB.COM בטעם שוקולד לא רואה הרבה אבקות שטעמתי במיוחד עם חלב זה ממש כאילו אתה שותה מילקשייק, יש לו את המרקם, הריח והטעם אם אני הייתי מגיש את זה במסעדה לא היו מבדילים.

אני לא יודע אבל שווה לך לברר אם יש למוכר במאסל האוס טעימות של אופטימום,מה שבטוח יש לו של ISS כי הוא נתן לי(אני גם לא מבין מה אתה צריך לשלם על חלבון אופטימום 369 ש"ח שיש לך ISS ב 308 ש"ח שהוא לא פחות טוב {וניסיתי לא מעט אבקות}),בכל אופן שווה בדיקה תרים לו טלפון לחנות.

אני לא יודע אבל שווה לך לברר אם יש למוכר במאסל האוס טעימות של אופטימום,מה שבטוח יש לו של ISS כי הוא נתן לי(אני גם לא מבין מה אתה צריך לשלם על חלבון אופטימום 369 ש"ח שיש לך ISS ב 308 ש"ח שהוא לא פחות טוב {וניסיתי לא מעט אבקות}),בכל אופן שווה בדיקה תרים לו טלפון לחנות.
היום חלבון של אופטימום 2,3 קילו אפשר להביא גם ב-300 ש"ח.

כן כן אני יודע אפשר להשיג את החלבון הרגיל של אופטימום במאסל האוס ב 270-280 שח אתה צודק אחי.

קצת מוזר לי מה שאתה מתאר..ועוד שביכלל יש סחורה של אופטימום בחנות של "מאסל האוס",כי ליפני כמה ימים היבואן הרשמי של אופטימום בארץ כולל (BSN, ו-MRM ו-ABB - ונוטראבוליקס ועוד כמה חברות אמר לי שהוא בחיים לא סיפק סחורה לחנות זו) כך שאני לא יודע אם יש שם אופטימום או לא אבל זה לא הגיע ישירות מהיבואן ואם זה קיים שם אז ככל הנראה זה מוברח לארץ בדרך כלשהיא (שטחים,דרך ערבים)או דרך אחרת אבל ללא פיקוח של יבואן ומשרד בריאות זה בטוח.

איזה פיקוח ואיזה שטויות,שקניתי אצלו יש לו מוצרים בדיוק כמו של יבואן אופטימום למה מה נראה לך הוא יכול לעטוף קופסאות יפה כמו במפעל או לסגור שקים של סריוס מאס כמו במפעל? חח הוא פשוט לא גוזר אותנו במחירים וזהו לא יותר מיזה,אין לו עיניים גדולות ובזה אני מחזיק מימנו.אל תנסה להכפיש את החנות למה בעל החנות הוא גבר וישר,הלוואי והרבה ילמדו מימנו על שירות ואמינות,הוא מבטיח לי שישלח ויגיע יום למחרת הסחורה והכל כמו שעון.

נערך לאחרונה:
קצת מוזר לי מה שאתה מתאר..ועוד שביכלל יש סחורה של אופטימום בחנות של "מאסל האוס",כי ליפני כמה ימים היבואן הרשמי של אופטימום בארץ כולל (BSN, ו-MRM ו-ABB - ונוטראבוליקס ועוד כמה חברות אמר לי שהוא בחיים לא סיפק סחורה לחנות זו) כך שאני לא יודע אם יש שם אופטימום או לא אבל זה לא הגיע ישירות מהיבואן ואם זה קיים שם אז ככל הנראה זה מוברח לארץ בדרך כלשהיא (שטחים,דרך ערבים)או דרך אחרת אבל ללא פיקוח של יבואן ומשרד בריאות זה בטוח.

וין דיזל,אני רק מבקש ממך דבר 1 פשוט ותכניס לך טוב טוב לראש,מה שאתה רושם זאת הוצאת דיבה.
אל תנסה אפילו לנסות להוציא את החנות שלי כמוכרת מוצרים של אופטימום לא מקוריים או לא מפוקחים,ועל איזה פיקוח אתה מדבר?
כל המוצרים מקוריים של אופטימום,החלבונים והשקים סגורים הרמטית,מקוריים לחלוטין ואל תנסה להכפיש את שמי הטוב,אני מבין שאתה לחוץ שאתה רואה שאין למאסל האוס עיניים גדולות ובאים לקראת הלקוח ולא נותנים מחירים לא מציאותיים אז אני מבקש ממך בפעם הבאה לשקול את דברך לפני שאתה כותב אותם.

ודרך אגב,אתה מוזמן להגיע לחנות ברחוב סוקולוב 87 הרצליה ולבדוק בעצמך שכל המוצרים מקוריים ובסופו של דבר תראה שאתה טעית בגדול ואתה תצטרך להיתנצל!

נערך לאחרונה:
אהלן קובי חח וואלה מה המצב גבר...? עזוב אחי אל תתרגש,אני ביקרתי אצלך בחנות לא פעם ולא פעמיים וראיתי שהמוצרים של אופטימום שיש לך הם מקוריים לחלוטין,אל תיקח ללב את מה שהוא כותב לך למה תתקן אותי אם אני טועה...הוא גם מוכר אופטימום אבל במחירים גבוהים נכון? טוב זה ברור שהוא ינסה להכפיש את השם שלך כדי שיבואו אליו,אחי אל תיקח ללב,רק שתדע שאניממש שמח שהכרתי אותך כי באמת אתה אחלה של בן אדם.

אהלן קובי חח וואלה מה המצב גבר...? עזוב אחי אל תתרגש,אני ביקרתי אצלך בחנות לא פעם ולא פעמיים וראיתי שהמוצרים של אופטימום שיש לך הם מקוריים לחלוטין,אל תיקח ללב את מה שהוא כותב לך למה תתקן אותי אם אני טועה...הוא גם מוכר אופטימום אבל במחירים גבוהים נכון? טוב זה ברור שהוא ינסה להכפיש את השם שלך כדי שיבואו אליו,אחי אל תיקח ללב,רק שתדע שאניממש שמח שהכרתי אותך כי באמת אתה אחלה של בן אדם.

תודה רבה ירון אני אף פעם לא מסתכל על חנויות אחרות ומה הם עושים אני דואג שהלקוח שלי יקבל תמחיר הטוב ביותר בשוק ושירות טוב כמה שאפשר.

אני אישית הייתי בחנות לפני שבועיים ולקחתי 2 דליים של אופטימום ואני יכול להתחייב פה לכל אחד ואחד בפורום הזה שיגיע לחנות ויבחן את הדליים בעצמו, כל דלי הוא מקורי אפילו עם הגומייה שמתלבשת על המכסה והקרטון שמסביר מהו המוצר, סגור ארמטי ותאריך תפוגה עד 2011 כך שזה טרי לגמרי.
כנראה שכואב לפעמים לראות חנויות אחרות מצליחות אבל גם זה יעבור.

יש על המוצר מדבקה של היבואן הרשמי בעיברית ?

יש על המוצר מדבקה של היבואן הרשמי בעיברית ?

את השאלה הזאת אף פעם לא הבנתי חח,מה שאתה מזמין מבודי בילדינג קום אתה מקבל מדבקה של היבואן של אופטימום בארץ? לא! אז מה זה משנה לך מאיפה מאסל האוס מביא את החלבונים שלו?אולי הוא מזמין לבד מחו"ל?אולי הוא קונה ממפיץ נוסף של אופטימום בישראל?מה שמשנה זה מה שאמר משה-הקופסאות של אופטימום שיש במאסל האוס מקוריות וטריות וזה מה שחשוב ומספיק.קינאה בהצלחה של אחרים זאת תכונה מגונה,משה צודק ובגדול!

איזה פיקוח ואיזה שטויות,שקניתי אצלו יש לו מוצרים בדיוק כמו של יבואן אופטימום למה מה נראה לך הוא יכול לעטוף קופסאות יפה כמו במפעל או לסגור שקים של סריוס מאס כמו במפעל? חח הוא פשוט לא גוזר אותנו במחירים וזהו לא יותר מיזה,אין לו עיניים גדולות ובזה אני מחזיק מימנו.אל תנסה להכפיש את החנות למה בעל החנות הוא גבר וישר,הלוואי והרבה ילמדו מימנו על שירות ואמינות,הוא מבטיח לי שישלח ויגיע יום למחרת הסחורה והכל כמו שעון.
איזה פיקוח? אני חושב שאתה קצת שוכח שמדובר פה בתוספי מזון שאנחנו המתאמנים מכניסים לגוף שלנו וזה צריך להיות באיכות הגבווה ביותר ולכן זה צריך לעבור השגחה של משרד הבריאות,אתה מוזמן להתקשר אליהם ולישעול איזה פיקוח צריך לעבור תוסף מזון שמגיע לארץ למכירה לאנשים.
אתה יכול גם ליקרוא על זה קצת באתר פה.
http://www.health.gov.il/download/fcs/laws/health-mazon02A.pdf
*משפט מהקישור-(5)"כל שלבי הייצור,האחסנה,ההובלה והשיווק של תוסף מזון יהיו בתנאי תברואה נאותים הדרושים למזון"
זה תומרת שמשרד הבריאות צריחים להשגיח על זה. ובארץ קיים רק יבואן-1 רשמי של אופטימום שמשרד הבריאות בודק לו כל קונטיניר וכל סחורה שמגיע לארץ והם מאשרים לו את המכירה והשיווק של התוספי מזון אחרי שהם בטוחים שהכל עומד בתקנים של הבריאות.
כך שזה לא שטויות.וכל מקור אחר לאופטימום בארץ שהוא לא יבואן ככל הנראה לא עובר את ההשגחה של משרד הבריאות אתה לא מסכים?
*אני רק רוצה להבעיר פה משהו-אני לא אמרתי שום דבר רע על החנות או על בעל חנות או על התוספים שם ואני לא מנסה להכפיש אף אחד על תכניס לי מילים לפה.
פעם הבאה תקרא 3 פעם את האודעות שלי ליפני שאתה מגיב סתם.ועוד מנסה להוציא אותי לא בסדר כיאילו אני מנסה להכפיש פה מישהו.לא אמרתי שום דבר ממה שהזכרת באודעה שלך.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית