קנייה 2 סקופים של אופטימום מכל אחד מהטעמים הבאים

• פותח/ת השרשור Vibryll
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
וין דיזל,אני רק מבקש ממך דבר 1 פשוט ותכניס לך טוב טוב לראש,מה שאתה רושם זאת הוצאת דיבה.
אל תנסה אפילו לנסות להוציא את החנות שלי כמוכרת מוצרים של אופטימום לא מקוריים או לא מפוקחים,ועל איזה פיקוח אתה מדבר?
כל המוצרים מקוריים של אופטימום,החלבונים והשקים סגורים הרמטית,מקוריים לחלוטין ואל תנסה להכפיש את שמי הטוב,אני מבין שאתה לחוץ שאתה רואה שאין למאסל האוס עיניים גדולות ובאים לקראת הלקוח ולא נותנים מחירים לא מציאותיים אז אני מבקש ממך בפעם הבאה לשקול את דברך לפני שאתה כותב אותם.
ודרך אגב,אתה מוזמן להגיע לחנות ברחוב סוקולוב 87 הרצליה ולבדוק בעצמך שכל המוצרים מקוריים ובסופו של דבר תראה שאתה טעית בגדול ואתה תצטרך להיתנצל!
איפו הוצעת דיבה? אני לא אמרתי שום דבר רע לא עליך ולא על החנות שלך ולא על המוצרים שאתה מוכר.לא יודע איך אתה והחבר שלך פה למאלה הגעתם למסכנה הזאת.
ואני מדבר על הפיקוח של משרד הבריאות על התוספים,רשמתי פירוט באודעה ליפני.
ותאמין לי אני לא לחוץ עכשיו חזרתי לארץ אחרי חופשה בחו'ל דווקה משוחרר לגמרה..😃
אין לי על מה להתנצל...אלה אם כן אתה תירשום פה עכשיו שרשמתי טעות והיבואן הרשמי בארץ של אופטימום שזה Hot Supplement כן מספק לך את התוספים של אופטימום והכל באישור של משרד הבריאות ואז אני יצטרך להתנצל כי כנראה לא הבנתי משהו נכון?.

נערך לאחרונה:
בקיצור מה שחשוב שיש במאסל האוס אופטימום תקין לחלוטין,ניסינו אותו ועוד פה ניסו והכל טוב ותקין ומשה אישר לך שהוא בעצמו היה שם וקנה וכל המוצרים שם מקוריים,תכלס למאסל האוס יש מחירים הכי טובים בארץ לאופטימום וזאת עובדה,מוצרים תקינים+מחירים נמוכים=לקנות אופטימום ממאסל האוס וזה מה שחשוב! אין לקובי עיניים גדולות והוא לא עוקץ במחירים כמו אחרים שמוכרים אופטימום.

נערך לאחרונה:
קרם עוגיות מגעיל לדעתי בכל מצב, שוב זה עניין של טעם וריח.
הפיבורטים שלי זה בננה (תמיד בכל מצב, לפני שבועיים הבאתי דלי עשירי שלי בערך של הדבר הנדיר הזה), קרמל טופי פאדג' זה נחמד מאוד מספר 2 באופטימום לדעתי.
מה שכן החדש עכשיו של גאספרי שחצי פורום הביא מ BB.COM בטעם שוקולד לא רואה הרבה אבקות שטעמתי במיוחד עם חלב זה ממש כאילו אתה שותה מילקשייק, יש לו את המרקם, הריח והטעם אם אני הייתי מגיש את זה במסעדה לא היו מבדילים.

בהחלט, מהטעות הזו יהיו להם הרבה הזמנות.

לסיכום..

[FONT=Arial (Hebrew)][FONT=Arial (Hebrew)][FONT=Arial (Hebrew)]טוב חברים יקרים,אתם מוזמנים להגיע אלי לחנות ולראות את מוצרי אופטימום המקוריים שיש לי,עם תוקף ומספרים סידוריים כמו שנמכרים בכל חנויות אופטימום בארץ,כמו כן יש לכם את ההנחה שהבטחתי למשה, תודה על שיתוף הפעולה.

[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית