הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ להתחיל סייקל?

• פותח/ת השרשור Vosegus
  • פורסם בתאריך

Vosegus

משתמש משקיע
3,382
2,115
נק' מוניטין:
5,837
3,382
2,115
אהלן, קיבלתי היום את הPCT ובגדול חישבתי שאם אני אתחיל את הסייקל עכשיו..אסיים אותו כמה ימים לפניי תחילת המילואים שלי.
מה אתם אומרים, להתחיל עכשיו או לחכות לאחריי המילואים?
אני מריץ אפיסטן..לא משהו כבד מדי..

נ.ב.
כלומיפן=כלומיד נכון?

תודה! אגב, המילואים עצמם זה טיול ג'יפים...4 ימים

אהלן, קיבלתי היום את הPCT ובגדול חישבתי שאם אני אתחיל את הסייקל עכשיו..אסיים אותו כמה ימים לפניי תחילת המילואים שלי.
מה אתם אומרים, להתחיל עכשיו או לחכות לאחריי המילואים?
אני מריץ אפיסטן..לא משהו כבד מדי..

נ.ב.
כלומיפן=כלומיד נכון?

תודה! אגב, המילואים עצמם זה טיול ג'יפים...4 ימים
עבור 4 ימי מילואים תוכל להתחיל גם אם זה היה נופל באמצע...
כלומיפן הוא החומר הפעיל, כלומיד הוא שם מסחרי.

• פותח/ת השרשור
יצא לי לדבר עם אביעד והוא אמר שלמשך זמן שאני לוקח לא צריך להביא pct לאחר מכן והגוף יתאושש לבד + הוא אמר שלפעמים האפיסטן לא ישבית ביכלל את הציר
לא יודע..אני הצטיידתי בכלומיד וטמוקסיפן ליתר בטחון...לך תדע איך אגיב חח

יצא לי לדבר עם אביעד והוא אמר שלמשך זמן שאני לוקח לא צריך להביא pct לאחר מכן והגוף יתאושש לבד + הוא אמר שלפעמים האפיסטן לא ישבית ביכלל את הציר
אתם חבר'ה מצחיקים... שאלתי את אביעד, שאלתי את תום (כן, זה עם 'ת')...
אתם יכולים להעלות פוסט. צוות המנהלים יתן תשובה זהה בפרטי או בפוסט מאחר וב-90% מהמקרים אנחנו באמת מאותה אסכולה.
על ה-10% הנוספים נתווכח לנצח כנראה...

• פותח/ת השרשור
למה הטמוקסיפן ?
קראתי איפשהו שבמקרים מאוד נדירים יכולה להתפתח איזושהי תגובה אסטרוגנית ומומלץ שיהיה..ליתר בטחון כוונה.
אין לי שום כוונה להשתמש בו, הPCT שאני מתכנן זה כלומיד 50 מ"ג 14 ימים

קראתי איפשהו שבמקרים מאוד נדירים יכולה להתפתח איזושהי תגובה אסטרוגנית ומומלץ שיהיה..ליתר בטחון כוונה.
ממה שהבנתי הסטרואיד הוא אנטי אסטרוגני ואין מצב לתופעות כאלה, אבל כבר יהיה לך לסייקל הבא והאמיתי חחח

במקרה הזה קראת שטויות. האפשרות הזאת לא קיימת מבחינה מולקולרית. גם המטאבוליטים של הסטרואיד אינם משפיעים ברמת הרצפטור, ללא שום יכולת לעבור ארומטיזציה וללא שום אפקט אסטרוגני, אנזימטי שניוני כדוגמת ננדרולון. מדובר במולקולה שטבעת A שלה זהה לחלוטין לזו של אפיסטיניאנול, תרופה אנטי-אסטרוגנית המשצשת לטיפול בסרטן השד.
מעבר לכך חשוב שתבינו וניסיתי להסבןר זאת בעבר: רצוי להימנע משימוש בטמוקסיפן כל עוד אין בה צורך.

• פותח/ת השרשור
במקרה הזה קראת שטויות. האפשרות הזאת לא קיימת מבחינה מולקולרית. גם המטאבוליטים של הסטרואיד אינם משפיעים ברמת הרצפטור, ללא שום יכולת לעבור ארומטיזציה וללא שום אפקט אסטרוגני, אנזימטי שניוני כדוגמת ננדרולון. מדובר במולקולה שטבעת A שלה זהה לחלוטין לזו של אפיסטיניאנול, תרופה אנטי-אסטרוגנית המשצשת לטיפול בסרטן השד.
מעבר לכך חשוב שתבינו וניסיתי להסבןר זאת בעבר: רצוי להימנע משימוש בטמוקסיפן כל עוד אין בה צורך.
אין ספק. כמו שאמרתי, אני מתכונן לכל מקרה..דבר אחרון שאני רוצה זה לפשל. ואני לא מתכוון לגעת בטמוקסיפן מבחינתי.

אני סובל מאקנה מאז שהתחלתי עם האפיסטן שאינה מראה סימנים של נסיגה,
האם אחרי שאני יתחיל את הPCT עם הכלומיד זה ייפסק? יש עוד חומרים שכדי להצטייד במידה וזה הולך להחריף?

אף פעם לא היה לי בעיה של פצעים על הפנים, אפילו לא בגיל ההתבגרות. זה בא ממש בפתאומיות

אחת מתופעות הלוואי של אפיסטן זה אקנה קלה ( יש אנשים שלא נוצר להם בכלל ) כנראה שאתה קצת רגיש לזה , בעיקרון כשהחומר יתנקה זה אמור לעבור , לעת עתה תוכל להשתמש במשחות זמניות לאקנה ( תבקש מרשם לפוסידין מהרופא )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית