הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נעלי fivefingers

PuppEDogg

משתמש מתחיל
50
3
נק' מוניטין:
3
50
3
נתקלתי לאחרונה בנעליים האלה http://www.vibramfivefingers.it/default.aspx
מי שלא מכיר זה נעליים דקות במיוחד שאמורות לדמא הליכה/ריצה יחפה.

קראתי שריצה יחפה יותר בריאה ומונעת פציעות ולשם כך הומצאו הנעליים האלה, רציתי לשאול אם זה באמת ככה בריא יותר והאם באמת נעליים מסוג יותר טובות מנעלי ריצה מקצועיות אחרות (אסיקס, מיזונו, סקוני וכו')

אני יודע שהנעליים נראות מאוד מגוכחות אבל בשבילי זה לא בעייה עדיף היעילות וגם ככה אני רץ עם בגדי ספורט ונראה כמו סטיקלייט.

• פותח/ת השרשור
מה שהבאתי לי כאן קצת בלבל אותי, הבנתי שהנעליים כן טובות רק צריך לעבור אליהם בהדרגה איטית כדי שהגוף יתרגל לרוץ "יחף" אני צודק?

יש דעות לכאן ולכאן. הייתי מציע לך לקרוא את המאמר על ריצה יחפה באתר של מר קדמוני והכי חשוב לזכור לעשות את המעבר בהדרגה!

למען האמת, אני אוהב להתאמן יחף (במשקולות) מה שאי אפשר בחדר כושר לעשות. הזמנתי מחו"ל את נעלי הvibram מה שאמור לדמות כמה שיותר הליכה יחפה. אני אכתוב ביקורת שיצא לי להתנסות איתם

נתקלתי לאחרונה בנעליים האלה http://www.vibramfivefingers.it/default.aspx
מי שלא מכיר זה נעליים דקות במיוחד שאמורות לדמא הליכה/ריצה יחפה.

קראתי שריצה יחפה יותר בריאה ומונעת פציעות ולשם כך הומצאו הנעליים האלה, רציתי לשאול אם זה באמת ככה בריא יותר והאם באמת נעליים מסוג יותר טובות מנעלי ריצה מקצועיות אחרות (אסיקס, מיזונו, סקוני וכו')

אני יודע שהנעליים נראות מאוד מגוכחות אבל בשבילי זה לא בעייה עדיף היעילות וגם ככה אני רץ עם בגדי ספורט ונראה כמו סטיקלייט.
אני יכולה להמליץ לך מניסיון שאם אתה רץ- נעלי אסיקס הן מצוינות ולא הייתי מחליפה אותן בעד שום מותג אחר בעולם. כל יום קמים רעיונות חדשים.. אבל בינינו אין כמו הנעל הקלאסית וטכנ' מתקדמת.

אני יכולה להמליץ לך מניסיון שאם אתה רץ- נעלי אסיקס הן מצוינות ולא הייתי מחליפה אותן בעד שום מותג אחר בעולם. כל יום קמים רעיונות חדשים.. אבל בינינו אין כמו הנעל הקלאסית וטכנ' מתקדמת.

לחלוטין לא מסכים איתך.

הרעיון של ריצה כזאת הוא לא חדש בכלל אלא הפוך!! הרעיון של לרוץ עם נעליים מרופדות עם הגבהה בעקב וכ'ו הוא רעיון חדש (מאז המצאת נעלי הספורט המודרניות).

כל הטכנולוגיות המתקדמות נועדות לפצות על בעיות שלא היו נגרמות כלל ללא הנעליים הללו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית