חוות דעת על Klipsch Image S4i

• פותח/ת השרשור Vibryll
  • פורסם בתאריך

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
http://www.amazon.com/Klipsch-Image...=1402060746&sr=1-2&keywords=Klipsch+image+s4i

81EGZOk4j%2BL._SL1500_.jpg

היו לי לפני כן את ה-Reference שלהם, ובמשך שנתיים נהנתי מכל רגע.
הן היו טובות ברמה של חוסר נוחות כמעט עם כל אוזניה שיצא לי לשים במקביל...
בשלב מסויים לפני כחודש האוזניה השמאלית הפסיקה לתפקד והן עשו את שלהן, אז החלטתי להזמין עוד קליפש, כי אני פשוט לא מסוגל לשים שום אוזניה ברמה נמוכה יותר.

הזמנתי את ה-Image S4i מאמאזן, דרך Mustop(יש הנחה של 10$ על משלוח של מוצרי אמאזון).
כרגע פתחתי אותן ועכשיו אני יושב איתן ונהנה מכל רגע, ויש סיכוי טוב שהן נשמעות אפילו יותר טוב מה-Reference, שבתאכלס עלו בזמנו במבצע מטורף כמו המחיר הרגיל של ה-Image.(באופן כללי, כמעט פי 2 יקרות יותר).

איכות החיווט מעולה, חוטים שטוחים, חיבורים עמידים ויציבים, לעומת ה-Reference, שגם היו איכותיות, אך עם חיווט פחות מאסיבי ואמין מה-Image, החוטים היו דקים יותר והחיבורים נראו חלשים יותר.

ב-Reference היו לפעמים בעיות וואקום והיה צריך לשחק מעט עם האוזניה באוזן כדי לקבל את הסאונד המירבי, משהו שלא נתקלתי בו עדיין ב-Image.
הן פשוט נשמעות טוב בכל זווית שבה הן נמצאות באוזן, איזה סאונד!

שלט נוח עם אפשרות לדיבור בטלפון, לעצירת\הפעלת שיר, לווליום ולהעברת שירים קדימה ואחורה.

המחיר לטעמי שווה כל שקל, במיוחד שהן נראות ונשמעות לי פשוט יותר טוב מה-Reference, שעולות, כמו שכבר ציינתי, כמעט פי 2.

כל הסיפור יצא לי סביבות ה-260 שקל, כולל משלוח עד הבית.
55$ באמאזון(כרגע אפילו טיפה יותר זול) + 15$ משלוח מארה"ב לכאן.
לפי תעריפי פייפאל, זה בערך הסכום שמתקבל בשורה התחתונה.
(אוזניות שבארץ עולות 520 ש"ח, בזאפ).

http://www.guyphone.co.il/products/503230/Klipsch-Image-S4i

שורה תחתונה, ממליץ בחום למי שאוהב לשמוע מוזיקה בסאונד טוב ואיכותי וגם במחיר יחסית נוח לכיס!
בהחלט שווה להשקיע פעם אחת לטווח, מאשר לקנות זבל ב-120 ש"ח כמו סקאלקנדי, שהחיווט נדפק בהן אחרי מספר חודשים, מניסיון.

יש לי אותם ממליץ בחום לכל מי שמחפש אוזניות לאימונים, לא מחליקות מהאוזניים למרות שאני מזיע המון.

ואם יש לכם תקציב קצת יותר גבוה ואתם לא סובלים שאוזניות נופלות לכם מהאוזניים בזמן אירובי (כמו הנ״ל), לכו על iSport Victory

נערך לאחרונה:
סתם שאלה..כשאתם מתאמנים אתם עם אוזניות?זה לא קצת מוזר לעשות סקוואטים וכאלה עם אוזניות?

• פותח/ת השרשור
סתם שאלה..כשאתם מתאמנים אתם עם אוזניות?זה לא קצת מוזר לעשות סקוואטים וכאלה עם אוזניות?
ממש לא, אני חייב משהו שיוציא לי את העצבים, איזה ריף טוב ברקע כשאני עושה הרמה כבדה כלשהי.

אוזניות מעולות!
לצערי שבועיים אחרי שקניתי אותם הם נגנבו לי בחדר כושר 🙁

חשבתי על להזמין אותם אבל אין לי מספיק כסף. בכל מקרה יש לי את הסקולקנדי טיטן כבר המון זמן והם פשוט אחלה מת עליהם והזמנתי אותם ממש בזול(70-80 שקל נראלי).

• פותח/ת השרשור
חשבתי על להזמין אותם אבל אין לי מספיק כסף. בכל מקרה יש לי את הסקולקנדי טיטן כבר המון זמן והם פשוט אחלה מת עליהם והזמנתי אותם ממש בזול(70-80 שקל נראלי).
אתה צריך לראות אותן פעם בלייב וגם לשמוע, כדי שתבין שהן באמת שוות כל אגורה.

עד שלא תתנסו בBeats Studio Wireless אתם לא תדעו מה פשר הפירוש לאוזניות.

עד שלא תתנסו בBeats Studio Wireless אתם לא תדעו מה פשר הפירוש לאוזניות.
גם אם היה לי את הכסף לא הייתי מזמין, אולי אם הייתי משתמש באוזניות המון בבית ודברים כאלה, אבל אני משתמש בהם בעיקר באימונים ונסיעות וכו', וזה ממש לא נוח לדעתי להתאמן עם אוזניות כאלו .

גם אם היה לי את הכסף לא הייתי מזמין, אולי אם הייתי משתמש באוזניות המון בבית ודברים כאלה, אבל אני משתמש בהם בעיקר באימונים ונסיעות וכו', וזה ממש לא נוח לדעתי להתאמן עם אוזניות כאלו .

השימושים שלנו שונים.

ניסיתי כל מיני אוזניות, יקרות יותר ויקרות פחות, והמסקנה היא ששום אוזניית IN EAR לא מתאימה לאוזן שלי.
באמת שהאוזניות הלבנות הפשוטות של אפל הן הכי טובות, עולות כמעט חינם ומחזיקות לי באוזניים גם אם יש טורנדו.
וסתם שאלה למי שמשתמש ב-IN EAR, לא מעצבן שיש וואקום באוזן ושומעים רעשים מהכבל?

ניסיתי כל מיני אוזניות, יקרות יותר ויקרות פחות, והמסקנה היא ששום אוזניית IN EAR לא מתאימה לאוזן שלי.
באמת שהאוזניות הלבנות הפשוטות של אפל הן הכי טובות, עולות כמעט חינם ומחזיקות לי באוזניים גם אם יש טורנדו.
גם אני הייתי כמוך לא סבלתי IN EAR כי לא התנסתי עם אחד נורמאלי. באיזשהו שלב נהרסו לי האוזניות(של אפל) והלכתי לחנות קרובה והיה להם רק IN EAR שהיה סוג של סקולקאנדי, התאהבתי בהם. לי אישית הם לא יוצאות מאוזן. בעבר הם היו מכאיבות לי אבל גם הייתי שומע על הכי חזק באייפון תמיד ובמשך שעות כל יום והיה לי כואב והיה את הוואקום הזה ולא נוח וכל כמה זמן הייתי צריך להוציא את האוזניות לתת כמה שניות עד שיעבור קצת.
עכשיו זה כבר לא המקרה כי אני שומע בערך על החצי-65 אחוז מהקול, אבל מבחינת חוזק זה מרגיש בדיוק אותו הדבר(פשוט היה לי תקופה של איזה חודש חודשיים ששמעתי אפילו על פחות מזה באיזה נגן MP3 דפוק, והתרגלתי לזה, שחזרתי לאייפון הכי גבוהה היה ממש מטורף כאילו הראש מתפוצץ).
אישית אני לא יכול עם אוזניות כמו של אייפון עכשיו כי שומעים כל כך הרבה דברים מסביב וזה לא מבודד כמו IN EAR. ואישית אף פעם לא נפלו האוזניות IN EAR לעומת האייפון שכן.

• פותח/ת השרשור
שמע, האוזניות של אפל פשוט נופלות לי כל רגע, באס אין להן בכלל, חרא אוזניה לטעמי.
לדעתי זה עניין של מבנה אוזן, כי לי למשל הן לא מתאימות, אבל אוזניות IN EAR יושבות בול.
מה גם שהוואקום הזה מסנן רעשים ונותן לך את האפשרות לשמוע באסים ברמה אחרת.

איך שירי רוק כבד נשמעים מבחינת הפרדה בין צלילים בווליום גבוה?

• פותח/ת השרשור
ניסית פעם סקולקאנדי כלשהו שתאכל לעשות השוואה מבחינת האיכות שמיעה?
כן, כמו עזה ותל אביב.
סקאלקנדי הרסתי 3 זוגות, המבנה שלהן פשוט זול (INK'D) והחיווט ממש רגיש ועדין.
הן נשמעות סבבה סה"כ בישביל אוזניה לאימונים, אבל האיכות לא משתווה לקליפש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית