שאלה בנוגע לייעוץ למתאמן מתחיל

• פותח/ת השרשור avih
  • פורסם בתאריך

avih

משתמש מתחיל
12
1
היי ,
בקרוב אני משתחר מהצבא והחלטתי להתחיל להתאמן ולעלות במשקל כי אני ממש רזה כרגע שבעיניי זה ממש גועלי .
אני משתדל לאכול המון ובניתי לי תפריט אבל עדיין לא מצליח לשמור על התפריט במסודר ולעלות במשקל , התאמנתי בבית במשך חודש וחצי תוכנית FBW בפעם הראשונה מיזה שהתאמנתי איי פעם .
בנוסף יש לי בעיה בברך ששברתי אותה לפני כמה שנים , האם הייעוץ מקיף ? הכוונה האם מתייחסים גם לבעיות הרפואיות
דבר אחר , בחיים לא הייתי במכון כושר ככה שאני לא מכיר תרגילים בכלל , האם יש אפשרות לקנות את הייעוץ [ בניית תוכנית ותזונה ] ובנוסף לקנות גם אימון עם מאמן על מנת ללמוד את התוכנית/טכניקה בפעם הראשונה ?

תודה רבה ושבת שלום!

שלום,

יש לי בעיה בברך ששברתי אותה לפני כמה שנים
מה האבחנה הרפואית המדוייקת לגבי הבעיה הזו? האם הייתה אצל פיזיותרפיסט/אורטופד לאיבחון? מה הן ההמלצות שלהם לגבי טווח התנועה בברך?
אנחנו מתייחסים לבעיות רפואיות, אבל אנחנו צריכים אבחנה מדוייקת מאיש מקצוע שראה אותך ואיבחן את הבעיה שלך, תוך כדי גם נתן המלצות קונקרטיות כיצד להתאמן, ממה להמנע, אילו טווחי תנועה טובים יותר או פחות בשבילך. בלי המידע הזה אי אפשר לבנות לך תוכנית אימון.

דבר אחר , בחיים לא הייתי במכון כושר ככה שאני לא מכיר תרגילים בכלל , האם יש אפשרות לקנות את הייעוץ [ בניית תוכנית ותזונה ] ובנוסף לקנות גם אימון עם מאמן על מנת ללמוד את התוכנית/טכניקה בפעם הראשונה ?
כן, אפשר גם לבנות תוכנית אימון וגם להגיע לאימון אישי.

• פותח/ת השרשור
שלום,

מה האבחנה הרפואית המדוייקת לגבי הבעיה הזו? האם הייתה אצל פיזיותרפיסט/אורטופד לאיבחון? מה הן ההמלצות שלהם לגבי טווח התנועה בברך?
אנחנו מתייחסים לבעיות רפואיות, אבל אנחנו צריכים אבחנה מדוייקת מאיש מקצוע שראה אותך ואיבחן את הבעיה שלך, תוך כדי גם נתן המלצות קונקרטיות כיצד להתאמן, ממה להמנע, אילו טווחי תנועה טובים יותר או פחות בשבילך. בלי המידע הזה אי אפשר לבנות לך תוכנית אימון.

כן, אפשר גם לבנות תוכנית אימון וגם להגיע לאימון אישי.

תודה רבה על התשובה המהירה .

את הברך שברתי לפני 3 שנים בערך הייתי עם גבס במשך 4 חודשים ואחרי זה עוד חודשיים פיזוטרפיה ..ומאז מעולם לא רצתי הרבה או התאמנתי על הרגליים כדי לחזק אותם
הרופא/אורטופד המליץ לי להתאמן במכון כושר אך לא במכונות כדי לחזק את הברכיים בגלל התקופה הארוכה שבה לא הייתי עליהם [ חוץ מזה ששברתי את הברך היה חשש גם לקרע ברצועה בגלל שכל הברך הייתה מפוצצת נוזלים ושחורה/כחולה .
חוץ מזה שהוא המליץ לי לחזק את הברך הוא לא אמר כיצד להתאמן וממה להימנע , ניסיתי לעשות "סקוואט" ללא משקל על מנת לראות איך התרגיל הזה עובד על הברכיים , יש לי קליקים ממש חזקים באחד מהם והברך השנייה כואבת יכול להיות שזה בגלל שהם חלשות.

אני ממליץ לקבוע תור עם פיזיותרפיסט למען קביעת טווח התנועה בברך והמלצות בהתאם לאימונים.

Back
למעלה תחתית