הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל שני

• פותח/ת השרשור amir123
  • פורסם בתאריך

amir123

משתמש מתחיל
3
1
נק' מוניטין:
1
3
1
שלום לכולם , רציתי יעוץ בקשר לסייקל שני (כאשר הסייקל הראשון היה טסט סולו) שאני רוצה להתחיל בקרוב.

אחרי קראיה נוספת בנעוצים החלטתי ללכת על טסט+דיבול.

הסייקל הוא כך:
1-12 Testosterone Enanthate 500mg/EW
1-4 Dianabol 30mg/ED
2-12 HCG 500ui/EW
14-18 PCT:
temox:
week 14-16- 2xcaps
week 16-18 - 1xcaps
clomid
week 14-16- 2xcaps
week 16-18 - 1xcaps

האם הסייקל נכון והגיוני ? האם יש צורך לתוספת של חומר מסוים ל pct ?
האם יש צורך במנקה כבד עבוד הדיבול ? או שבטווח של 4 שבועות לא יווצר נזק ?
תודה לכולם מראש.

שלום לכולם , רציתי יעוץ בקשר לסייקל שני (כאשר הסייקל הראשון היה טסט סולו) שאני רוצה להתחיל בקרוב.

אחרי קראיה נוספת בנעוצים החלטתי ללכת על טסט+דיבול.

הסייקל הוא כך:
1-12 Testosterone Enanthate 500mg/EW
1-4 Dianabol 30mg/ED
2-12 HCG 500ui/EW
14-18 PCT:
temox:
week 14-16- 2xcaps
week 16-18 - 1xcaps
clomid
week 14-16- 2xcaps
week 16-18 - 1xcaps

האם הסייקל נכון והגיוני ? האם יש צורך לתוספת של חומר מסוים ל pct ?
האם יש צורך במנקה כבד עבוד הדיבול ? או שבטווח של 4 שבועות לא יווצר נזק ?
תודה לכולם מראש.
הסייקל עצמו בסדר גמור. גם ה-PCT.
בעצם החלטת ללכת על סייקל נוסף די דומה לקודם.
כתוסף לכבד קיימת עדיפות ל-TUDCA במינון של 1-1.5g/ed וניתן להכניס גם LIV52.

• פותח/ת השרשור
הסייקל עצמו בסדר גמור. גם ה-PCT.
בעצם החלטת ללכת על סייקל נוסף די דומה לקודם.
כתוסף לכבד קיימת עדיפות ל-TUDCA במינון של 1-1.5g/ed וניתן להכניס גם LIV52.

תודה רבה על התשובה המהירה.
כלומר liv 52 - כדור ביום יחד עם 1.5 גרם של tudca למשך אותם 4 שבועות של דיבול וזהו ?

ליאור אם הוא רוצה משהו שמשפיע מהר ל4 שבועות הראשונים לפני שהטסט נכנס לתוקף דקה לא בא בחשבון, אני טועה?

אני מסכים עם ליאור.
רק שבהתחלה הייתי משלב עם הדקה עוד 1 סיסי של דקה פיניל. ואז הקיק מגיע מוקדם יותר. אחרי שלוש שבועות אפשר להפסיק עם הפיניל.
אני אישית מטבל איתו תמיד את הדקה (; מרגיש איתו למחרת מצויין.

אני מסכים עם ליאור.
רק שבהתחלה הייתי משלב עם הדקה עוד 1 סיסי של דקה פיניל. ואז הקיק מגיע מוקדם יותר. אחרי שלוש שבועות אפשר להפסיק עם הפיניל.
אני אישית מטבל איתו תמיד את הדקה (; מרגיש איתו למחרת מצויין.
npp זה החומר האהוב עליי וזה התכנון שלי לסייקל הבא : סוסטנון , דקה דוראבולין , npp , ובולדנון

npp זה החומר האהוב עליי וזה התכנון שלי לסייקל הבא : סוסטנון , דקה דוראבולין , npp , ובולדנון

למה בולד? למרות שאני מת עליו.... לשמור על ייבוש מסויים ?
אני כרגע על סוס ודקה וNPP... ודיבול
מתכון למסה.
אבל נראה לי אני נפרד מהסוס לסייקל הבא. רוצה משהו יותר יציב... כנראה נלך על טסט רפואי עם פצפוצי פרופ 😃

למה בולד? למרות שאני מת עליו.... לשמור על ייבוש מסויים ?
אני כרגע על סוס ודקה וNPP... ודיבול
מתכון למסה.
אבל נראה לי אני נפרד מהסוס לסייקל הבא. רוצה משהו יותר יציב... כנראה נלך על טסט רפואי עם פצפוצי פרופ 😃
הבולדנון הוא חומר טוב אני מריץ אותו 800מג בשבוע אני יודע שהמקור שאני משיג הוא אמיתי בכלל בכל החומרים שאני משיג וכולם ug , רצות שמועות חדשות שהולכת לרוץ חברה חדשה מבית tech labs

מצטער על התגובה הלא קשורה,
אבל תוכל להעלות תמונה שלך מעכשיו
לאחר שעשית סייקל טסט - מעניין אותי התוצאות ..
תודה רבה !

• פותח/ת השרשור
ליב צריך 4 ביום הייתי ממליץ לך ללכת על דקה במקום דיבול

חשבתי על זה , אבל הרעיון היה לקבל פוש קטן עד שהטסט יכנס לפעולה , לכן גם הגבלתי את הדיבול ל 4 שבועות . אבל תודה על ההצעה בכל מקרה .

אסי ,אני לא מרוצה מהסייקל הראשון שלי בגלל המינון המינון אותו נתנו לי אז היה 200 מג בשבוע הייתה עלייה מינימלית , בנוסף לכל לא הייתה השקעה בתזונה מסיבות אישיות .

נעדכן בסוף הסייקל הזה בתקווה שהכל ילך טוב .

אני מנחש שאתה שואל כדי לקבל פרופורציה על כמה עולים בערך הסייקל, ובכן זה עניין אישי ואינדבדואלי , יש כאלה שיעלו 10 קילו ויש יותר או פחות , לכן לרוב הסייקל הראשון הוא סוג של מבחן לגוף , הן בגלל התגובה לחומרים והן בגלל ההשפעה והעלייה ולקבל פרופורציות ומידע לגבי הגוף שלך.

חשבתי על זה , אבל הרעיון היה לקבל פוש קטן עד שהטסט יכנס לפעולה , לכן גם הגבלתי את הדיבול ל 4 שבועות . אבל תודה על ההצעה בכל מקרה .

אסי ,אני לא מרוצה מהסייקל הראשון שלי בגלל המינון המינון אותו נתנו לי אז היה 200 מג בשבוע הייתה עלייה מינימלית , בנוסף לכל לא הייתה השקעה בתזונה מסיבות אישיות .

נעדכן בסוף הסייקל הזה בתקווה שהכל ילך טוב .

אני מנחש שאתה שואל כדי לקבל פרופורציה על כמה עולים בערך הסייקל, ובכן זה עניין אישי ואינדבדואלי , יש כאלה שיעלו 10 קילו ויש יותר או פחות , לכן לרוב הסייקל הראשון הוא סוג של מבחן לגוף , הן בגלל התגובה לחומרים והן בגלל ההשפעה והעלייה ולקבל פרופורציות ומידע לגבי הגוף שלך.
תודה רבה על התגובה הרצינית ולעניין .
וכן רציתי לראות שינוי של מישהו שעשה סייקל לראשונה בחייו , ולא כאלה שכבר בסייקל ה-4/5 שלהם .
אבל תודה על הכוונה ובהצלחה!

הבולדנון הוא חומר טוב אני מריץ אותו 800מג בשבוע אני יודע שהמקור שאני משיג הוא אמיתי בכלל בכל החומרים שאני משיג וכולם ug , רצות שמועות חדשות שהולכת לרוץ חברה חדשה מבית tech labs

לא ממש הרגשתי את הבולד בסייקל הקודם. את הדקה אני מרגיש אש. כרגע הכל וורמוז אצלי - לא מחליף.
נראה לי סייקל הבא אני נשאר אם המאפיינים של הדקה - רק יותר אגרסיבי - אולי ננסה טרן. יכול מוקדם מדי, אבל חושב על זה.
נעשה בלסט אנד קרוז חודש ונתחיל. אבל יש לי עוד שישה שבועות על הסייקל הזה.

לא ממש הרגשתי את הבולד בסייקל הקודם. את הדקה אני מרגיש אש. כרגע הכל וורמוז אצלי - לא מחליף.
נראה לי סייקל הבא אני נשאר אם המאפיינים של הדקה - רק יותר אגרסיבי - אולי ננסה טרן. יכול מוקדם מדי, אבל חושב על זה.
נעשה בלסט אנד קרוז חודש ונתחיל. אבל יש לי עוד שישה שבועות על הסייקל הזה.
אני בעד קרוז אנד בלאסט , מחכה רק שאשתי תתעבר ואז מזריק לי את הזריקה באושר ..

קח בחשבון שטרן הוא לא דקה אגרסיבי. למעשה מדובר בשני סטרואידים שונים מאוד עם מעט מאוד מאפיינים דומים למעט העובדה ששניהם פרוגסטרינים.

טום, במה שונה האפקטיביות של דקה וטרן,
ומה העדיפות ללקיחה בסייקל שני, בתוספת טסט כמובן?!
סקירה על ננדרולון:

https://www.lbs.co.il/threads/53546/#post-677560

דקה הוא מולקולת ננדרולון מוצמדת אסטר דקאנוט (ארוך) לפחמן ה-17 (C17).
NPP הוא מולקולת ננדרולון מוצמדת אסטר
פנילפרופיונט (קצר) באותו המיקום.

סקירה על טרנבולון:

https://www.lbs.co.il/threads/54285/#post-685894

גם טרנבולון יכול להופיע עם כל אסטר מוצמד ב-C17 או לחילופין מוצמד מטיל באותו המיקום, אז מתקבל מטיל-טריאנלון אולי הסטרואיד העוצמתי ביותר שקיים (בוודאי מ"ג למ"ג ובכלל).

ממליץ לך על דקה דורבולין פלוס npp שאת ה npp תוריד אחרי חודש מתי שהדורבולין יתחיל לפעול
טרן הוא חומר חזק מידיי לסייקל שני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית