הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חומרים, צבא ותזונה לא מוקפדת

• פותח/ת השרשור Fuck
  • פורסם בתאריך

Fuck

משתמש משקיע
2,808
1,647
נק' מוניטין:
3,782
2,808
1,647
הנתונים:
- אין לי בקרה קלורית מדויקת, אבל אני אוכל כמה שיותר נקי, מגיע לכמויות חלבון גבוהות תמיד (2-4 גרם חלבון פר קילו משקל גוף), מביא אוכל מהבית כדי לאכול כמה שפחות זבל בחדר האוכל (ירקות, חזה עוף, טחינה גולמית משומשום מלא, גבינה צהובה 5%, קוטג' 1%, שקדים, אגוזים, אבקת חלבון).
- מתאמן 4 פעמים בשבוע. יש לי את כל הציוד שאני צריך כמעט בשביל להמשיך להתאמן ולהתקדם.
- ישן 6-8 שעות ביום.
- יש לי זמן להתעסק עם תוספים. התחלתי לאחרונה עם מולטי-ויטמין, מגנזיום, אבץ ואומגה 3. בנוסף, חזרתי לקחת קריאטין לאחר הפסקה שהייתה הכרחית (מחלת הנשיקה שהשביתה אותי מאימונים [לא הייתה לי בכלל גישה למכון, ר"ם 2]).
- חמישה ימים בשבוע אני בבסיס. חמישי-שישי-שבת בבית. גם בבית אוכל נקי.

אני מחפש משהו שייתן את הדחיפה הקטנה האחרונה. מרגיש שאני עושה הכל כמו שצריך; עובד נכון באימונים, נותן לגוף להתאושש כמו שצריך, ישן טוב, אוכל טוב ואני רואה תוצאות, אבל חיטוב לא יכול להתקדם כראוי בלי בקרה קלורית.
לכן יש לי כמה שאלות.
האם יש טעם להתחיל שימוש של יוהימבין בשילוב עם ל-טירוזין וקפאין בלי בקרה קלורית? אני מנסה להפיק לקחים כל שבוע כשאני חוזר הביתה לפי השינוי במשקל, אבל זה ממש לא מדד מדויק.
האם יש אפשרות להשתמש ביוהימבין ללא אירובי? אני מחלים כרגע משברי מאמץ ומעדיף להעמיס על הרגליים כמה שפחות. בנוסף, אני משעה 7:30 עד שעה 18:00 כבול לתפקיד שלי. ליטול את הכדורים על בטן ריקה ולתזמן ארוחות לפי הנטילה אני עוד יכול, מפני שאני מביא אוכל מהבית, אבל עם אירובי זה בעייתי.
אשמח לקבל תשובה לשאלות שלי ולדעת מה יכול לעזור לי בהתחשבות במגבלות שלי.
תודה רבה.

בשביל לנצל יוהימבין כמו שצריך אתה צריך להיות כ-10% שומן לא יותר. אתה 10%? כי אם אתה יותר זה לא כזה יעיל. עדיף קלן/ או אפדרין.

• פותח/ת השרשור
בשביל לנצל יוהימבין כמו שצריך אתה צריך להיות כ-10% שומן לא יותר. אתה 10%? כי אם אתה יותר זה לא כזה יעיל. עדיף קלן/ או אפדרין.
לפי מה שקראתי, קלן ואפדרין הם בעייתיים יותר להשגה, נוטים יותר לתחום האפור\שחור של החוק ודורשים מהצורך יותר (בקרה קלורית, אירובי, קפאין, תופעות לוואי וכן הלאה). לכן אני מתעניין ביוהימבין.
מעל 10% היעילות שלי היא אפסית? גם אם היעילות לא מקסימלית או גבוהה כמו בשימוש של קלן או אפדרין, המחיר, הנוחות וההימנעות מהיתקלות עם החוק\מצ"ח שווה את זה.

אם אתה מעל 10% שימוש ביוהימבין די חבל על הזמן שלך. בקרה קלוריות בחיטוב תמיד חשוב לא משנה במה אתה משתמש. זה א'-ב' בחיטוב זה התזונה.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מעל 10% שימוש ביוהימבין די חבל על הזמן שלך. בקרה קלוריות בחיטוב תמיד חשוב לא משנה במה אתה משתמש. זה א'-ב' בחיטוב זה התזונה.
זה ברור לכל. לא יודע אם קראת את האשכול, אבל כמו שכתבתי, אני לא יכול לעקוב אחרי הכנסת הקלוריות בצבא.
אני אבוא עם משקל מטבח לחדר האוכל? אשאל את הטבחים על כמויות השמן? אבדוק את אריזות המוצרים בפחים מחוץ לחדר האוכל?
פיתוח גוף בצבא אף פעם לא יהיה אופטימלי, אבל אני שואל מה כן יכול לעזור מתחום החומרים, על אף המגבלות שציינתי.

אם להגיד לך את האמת , גם כשאני על א"ש חד ספרתי אני לא מוצא את החומר יהומבין כאפקטיבי כמו קלן או אפדרין .
קלן תיהיה האופציה האוראלית הכי טובה לשריפת שומן שאני לפחות מכיר , אבל זה לא רעיון טוב לפי דעתי אם אתה לא בטוח ביותר מ50% מהערכים שאתה מכניס .

הייתי ממליץ לך בזמן הצבא לךכת דווקא על מסה ולהשתדל לעשות אותה כמה שיותר נקיה בגלל שאין לך באמת אופציה לשלוט בכמות הקלוריות. בנוסף עם הצום שיוהימבין מצריך (8 שעות סה״כ) אתה כנראה תאבד כמות נכבדת של שריר אם לא תוסיף לסיפור טסט.

אני בדיוק באותו מצב כמו שלך שפשוט תקוע ב-12% בגלל האוכל של הצבא אני משתדל לספור בערך ותמיד מעגל כלפי מלעה

זה גם באסה שבחופשים אי אפשר להתאמן

הזמנתי גם יהומבין אני מקווה שזה יעזור אם לא כבר קיץ הבא יהיה חיטוב מושלם שאני אהיה משוחרר 😁

אם כבר תלך על קלן .. הרבה חברים שניסו אמרו שבשבועיים שימוש הם ירדו 2-3 קילו אפילו בלי להקפיד יותר מדי על תזונה/אירובי/אימונים ..
וזה חומר יחסית פשוט לשימוש לא כמו יוהמבין שצריך לחשוב על מתי בדיוק לקחת וזה יוצר אורח יום לא הגיוני במיוחד במסגרת צבאית ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית