הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ wrist wraps

• פותח/ת השרשור Snorlax
  • פורסם בתאריך

Snorlax

משתמש קבוע
1,583
838
נק' מוניטין:
5,412
1,583
838
http://www.liftinglarge.com/Powerlifting-Wrist-Wraps
מיפה או מכל מקום אחר גם טוב..

צריך שגם הם יהיו תקינות לתחרות, שיהיו בתנאים לתחרות.
לפי מה שראיתי לתחרות צריך מקסימום 61CM שזה 24INCH
ורוחב 8CM אבל איפה אני בודק את הרוחב?..
ואיזה מבניהם הכי טוב ?
תודה
smile.gif

עריכה : אני הולך על הטיטאן 18INCH כמו שהמליצו לי.

בקשר לרצועות ברכיים, האם שווה למתאמן ברמה שלי לקנות?.. אני הולך על אלה http://www.liftinglarge.com/Titanium-Powerlifting-Knee-Wraps
2.5 מטר
( אם זה חשוב סקוואט שיא 177.5קילו, מתאמן שנה וחצי בערך 7חודש ב PL )

נערך לאחרונה:
לרצועה ראשונה הייתי ממליץ על הטיטניום 18 אינץ'. אין מה לדאוג לגבי רוחב, כל הרצועות של טיטאן ipf approved.

אני קניתי רצועות ראשונות רצועות מאוד חלשות (SCHEIK) שעדיין היו לי לוחצות בטירוף ורק הפריעו לי עד שהתרגלתי. האקטסרא אורך נותן אקסטרא לחץ או לחץ שמתפזר על איזור יותר גדול (תלוי איך אתה משתמש ברצועה). אני משתמש כרגע בגולד שנחשבות הכי חזקות והן מאוד מאוד קשיחות, בהתחלה היה לי פיזית קשה לשים אותן (למתוח). ממליץ גם על טיטאניום, 18" יספיק, למרות ש24" לא תהיה בחירה בהכרח לא טובה, אבל 18" לרצועות ראשונות זה בהחלט עושה את העבודה.

• פותח/ת השרשור
אני קניתי רצועות ראשונות רצועות מאוד חלשות (SCHEIK) שעדיין היו לי לוחצות בטירוף ורק הפריעו לי עד שהתרגלתי. האקטסרא אורך נותן אקסטרא לחץ או לחץ שמתפזר על איזור יותר גדול (תלוי איך אתה משתמש ברצועה). אני משתמש כרגע בגולד שנחשבות הכי חזקות והן מאוד מאוד קשיחות, בהתחלה היה לי פיזית קשה לשים אותן (למתוח). ממליץ גם על טיטאניום, 18" יספיק, למרות ש24" לא תהיה בחירה בהכרח לא טובה, אבל 18" לרצועות ראשונות זה בהחלט עושה את העבודה.
אוקיי החלטתי בסוף ללכת על ה 18INCH
דרך אגב, אני חושב גם להזמין על הדרך רצועות ברכיים אלה : http://www.liftinglarge.com/Titanium-Powerlifting-Knee-Wraps
באורך 2.5מטר..
ניראלך יש צורך בזה? או שעדיין ברמה שלי לא צריך את זה? מישהו בקשר לרצועות ברכיים? ?...

אני לא מכיר אותך ולא יודע מה המשקלים, ותק באימונים וכוונות להתחרות. עכשיו איגוד GPA נכנס לארץ ובתחרות הקרובה מותר להשתמש ברצועות ברכיים. אם אתה מתכנן להתחרות, הייתי מזמין בדיוק את הרצועות האלה בנוסף לרצועות ידיים.

• פותח/ת השרשור
אני לא מכיר אותך ולא יודע מה המשקלים, ותק באימונים וכוונות להתחרות. עכשיו איגוד GPA נכנס לארץ ובתחרות הקרובה מותר להשתמש ברצועות ברכיים. אם אתה מתכנן להתחרות, הייתי מזמין בדיוק את הרצועות האלה בנוסף לרצועות ידיים.
כתבתי למעלה סקוואט שיא 177.5קילו, מתאמן שנה וחצי בערך 7חודש ב PL

ודרך אגב, אם אני מזמין את שניהם ומשלם גם משלוח 15$
זה יוצא הכל 76$.. ושמעתי שמעל 70$ לוקחים מעמ?..

נערך לאחרונה:
כתבתי למעלה סקוואט שיא 177.5קילו, מתאמן שנה וחצי בערך 7חודש ב PL

ודרך אגב, אם אני מזמין את שניהם ומשלם גם משלוח 15$
זה יוצא הכל 76$.. ושמעתי שמעל 70$ לוקחים מעמ?..
משלוח יוצא הרבה יותר מ15$ אם אתה מזמין מLL לרצועות ידיים+ברכיים

עד 75$ לא כולל משלוח, אתה משלם מע"מ על הסחורה שאתה מייבא ולא על המשלוח.
לגבי הותק והמשקלים, נראה שאתה לא מתחיל ויש לך מושג מה אתה עושה. אני הייתי מזמין רצועות ברכיים במקומך. קח בחשבון שזה מוצר שלא קל להתרגל ולא קל להתאמן איתו, דורש השקעה וזמן השתפשפות לא קטן.

• פותח/ת השרשור
עד 75$ לא כולל משלוח, אתה משלם מע"מ על הסחורה שאתה מייבא ולא על המשלוח.
לגבי הותק והמשקלים, נראה שאתה לא מתחיל ויש לך מושג מה אתה עושה. אני הייתי מזמין רצועות ברכיים במקומך. קח בחשבון שזה מוצר שלא קל להתרגל ולא קל להתאמן איתו, דורש השקעה וזמן השתפשפות לא קטן.
כן הבנתי כבר שזה מוצר בהתחלה שזה מוזר להתאמן איתו ומרגיש לא טבעי כזה..

הזמנתי כבר 2.5מטר לברכים 18אינץ לפרק כף היד, דיברתי איתם לפני ואמרתי להם שיכתבו על החבילה מחיר פחות מ 70$ או שיעשו את זה כGIFT
והם הסכימו 😃

תודה על העזרה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית