זה לא כמו הדבר האידיוטי שעושים בMMA?להרביץ עם פטיש לצמיג :\\לפני כמה זמן ראיתי בחדר כושר באשדוד (נראה לי גו אקטיב זה היה, אני לא מהאיזור אז אל תשאלו אותי מי זה), את אחד מדריכים לוקח איזה מקל ופשוט מתחיל להרביץ לחצי כדור בוסו... ועשה סטים כאלה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא כמו הדבר האידיוטי שעושים בMMA?להרביץ עם פטיש לצמיג :\\לפני כמה זמן ראיתי בחדר כושר באשדוד (נראה לי גו אקטיב זה היה, אני לא מהאיזור אז אל תשאלו אותי מי זה), את אחד מדריכים לוקח איזה מקל ופשוט מתחיל להרביץ לחצי כדור בוסו... ועשה סטים כאלה
לפי מה אתה חושב שזה אדיוטי?זה לא כמו הדבר האידיוטי שעושים בMMA?להרביץ עם פטיש לצמיג :\\
לפי זה שיש לי חבר חולה MMA(מתאבק בעצמו)ואני אוהב להטריל אותו ככה. סוג של הרגללפי מה אתה חושב שזה אדיוטי?
קודם כל MMA זה ספורט יותר מלגיטימי לכל דבר שמפותח הרבה יותר PL בטח ובטח.לפי זה שיש לי חבר חולה MMA(מתאבק בעצמו)ואני אוהב להטריל אותו ככה. סוג של הרגל
מישהו לוקח הטרלות קצת קשה אה?קודם כל MMA זה ספורט יותר מלגיטימי לכל דבר שמפותח הרבה יותר PL בטח ובטח.
דבר שני התרגיל עם הפטיש והצמיג? ניסית אותו פעם? אתה יודע למה זה טוב? אל תפסול דברים שאין לך מושג בהם.