הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ לקראת סייקל שני של DNP

Anonymous

משתמש מתחיל
15
7
נק' מוניטין:
7
15
7
היי חבר'ה,

לפני שבוע סיימתי שימוש ראשון ב-Dinitrophenol, סייקל שהיה ברובו במינון נמוך ומטרתו העיקרית היתה למידה, התנסות, ובחינת הסיבולת שלי לחומר.
חלקו הראשון של הסייקל היה שגרתי- לאחר מכן התחלתי להרגיש עייפות ניכרת- ובסיומו עליתי משמעותית במינון והרגשתי את מרבית תופעות הלוואי המוכרות- חום והזעה מוגברת, תיאבון מוגבר, קוצר נשימה ועייפות.

אני מעוניין להתחיל בשבוע הקרוב סייקל נוסף, ארוך יותר ובמינון בינוני.

קצת עליי:
עסקתי בתחום פיתוח הגוף באופן חובבני בעבר, הפסקתי להתאמן לפני שלוש שנים בעקבות פציעה חוזרת, ומאז עליתי 25KG.
הצלחתי להוריד 13KG תוך מספר חודשים, אבל אני מתקשה להמשיך להפחית את שאר המשקל העודף וזוהי המטרה שלי בסייקל הקרוב.
אני משתמש רשום בפורום כבר מספר שנים אבל החלטתי לפתוח חשבון אנונימי חדש ליתר ביטחון.

אני יודע שמדובר בחומר מעורר מחלוקת, אבל מראש אומר שאני מעדיף להימנע מדיונים בנושא.
עשיתי מחקר אינסופי על החומר הזה- קראתי כל דיון, מאמר, וסיכומי מחקר שקיימים ברשת, ועשיתי את הבחירה שלי לאחר שמצאתי ספק אמין לחלוטין. מי שלא מסכים מוזמן לבחור אחרת, אבל אין צורך לחזור על קלישאות שנאמרו עשרות אלפים פעמים בפורומים אחרים.
בכל מקרה, אני אשמח לענות על שאלות הנוגעות לשימוש.

היעד האישי שלי הוא סייקל של 40 יום במינון קבוע של 500mg.
אני מניח שלעיתים אפחית במינון בתאם להרגשה, ואולי אסיים את הסייקל מוקדם יותר במידה וחודש יולי יהיה חם מדי.

חשוב מאוד לציין שהDNP שמופץ בשנים האחרונות הוא Under-Dose- זה ברור מאוד כשמשווים חוויות שימוש של אנשים שצורכים מינון גבוה היום לבין אלו שצרכו לפני מספר שנים.
אני מניח ש500mg שלי הם בפועל 300-400mg. למיטב ידעתי מרבית הספקים מוסיפים נוגדי חימצון וAlpha Lipoic Acid כדי למלא את הקפסולות.

כיוון שמדובר בCrystal DNP תופעות הלוואי מורגשות בעיקר בשעות הראשונות שלאחר השימוש ולכן אני מעדיף לצרוך אותם בחציו השני של היום- אני אקח 2 כדורים בהפרש של מספר שעות- 250mg בשעה 16:00, ו250mg הנוספים לפני השינה.

שגרה:
אני עובד כרגע במשרה משרדית נוחה שלא דורשת מאמץ פיזי, ומערבת מעט מאוד אינטראקציה עם אנשים.
סייקל DNP בקיץ זה לא אידאלי, אבל אפשרי בהחלט.

אין סמים:fever2:
אין אלכוהול:suicide:

תוספים תזונה יומיים:

כיוון שמדובר בCrystal DNP תופעות הלוואי מורגשות בעיקר בשעות הראשונות שלאחר השימוש ולכן אני מעדיף לצרוך אותם בחציו השני של היום- אני אקח 2 כדורים בהפרש של מספר שעות- 250mg בשעה 16:00, ו250mg הנוספים לפני השינה.
מולטי ויטמין -VitaCost Opti-Vitamin (ערכים זהים ל Opti-Men של Optimum)- מינון יומי כפול
Taurine - 1000 mg
Zinc & Copper - 15 mg / 1 mg
Potassium - 300 mg
Magnesium - 800 mg
Vitamin E - 400 IU
Selenium - 200 mcg
Alpha Lipoic Acid & Acetyl L-Carnitine HCl - 1600 mg
Vegetable Glycerine - 45 ml
Pyruvate - 3600 mg
Caffeine - 400 mg
Ephedrine HCL - 40 mg
סיבים תזונתיים- עוזרים לדיכוי תיאבון.

סביר להניח שאני לוקח הרבה יותר תוספים ממה שאני צריך, אך מבחינתי בהתחשב במחירים הנמוכים ובסיכונים הקיימים-
אני מעדיף לצרוך את כל מה שמומלץ על מנת לצמצם את תופעות הלוואי ולהימנע מסיבוכים.

תזונה:
בסייקל הראשון חוויתי עייפות ותיאבון מוגבר שגרמו לי לחרוג משמעותית מהתפריט המתוכנן ולכן התוצאות לא היו מרשימות.
בסייקל הנוכחי הצטיידתי בקפאין ואפדרין לפתור את בעיית האנרגיה ולסייע מעט בדיכוי התיאבון.

אני מתכוון לבצע דילול פחמימות שלושה ימים לפני הסייקל על מנת להאיץ את התהליך הראשוני של הDinitrophenol.
במהלך החודש אני מתכנן לשמור על מאזן קלורי נמוך במיוחד, ולצרוך מעט מאוד פחמימות, כדי להימנע מעלייה גבוהה בטמפרטורות ולאפשר ניצול מקסימלי של מאגרי השומן.

מרבית הארוחות שלי יבוססו על ירקות ופירות, וכמובן שאוסיף חלבון ושומן בכמות הנדרשת.
צריכה מוגברת של מים- בסביבות 6 ליטר ליום.

אימון:
אני נמנע מכל פעילות פיזית מאומצת.
Dinitrophenol פועל בצורה שמאפשרת שריפת שומן מוגברת במנוחה ולפי דעתי אין סיבה להוסיף אימון אירובי בהתחשב בסיכון בהתייבשות.

2 התלבטויות:
1. מגוון התוספים הגדול בשילוב עם הDNP וצריכת המים הגבוהה נראים לי כעומס עצום על המערכת, אני מניח שקיימים לא מעט קונפליקטים בהשפעות התוספים.
אשמח לשמוע את דעתם של אלו שבקיאים בבביולוגיה של המכונה...

2. צריכת T3-
Dinitrophenol מדכא את הייצור הטבעי של הT3 ולמיטב הבנתי עלול לגרום לנזק בלתי הפיך בתקופות ארוכות של שימוש.
מרבית קהילת הבודיבילדינג נמנעים מצריכת T3 כיוון שיש לו אפקט קטבולי, אך כמובן שהוא פחות מטריד אותי מנזק בלתי הפיך לבלוטת התריס, ולכן אני שוקל להוסיף לסייקל 50mg יומיים של T3.

מדובר בנושא שנוי במחלוקת ולא הצלחתי למצוא לו תשובה ודאית.
במחקרים שנעשו בשנות ה30 המשתתפים צרכו מינון T3 במינון של 100mg, אך אותם המחקרים נמשכו מספר חודשים.

אשמח לשמוע את דעתכם בעניין זה, ולקבל חוות דעת כללית לגבי הסייקל.

אני יכול לפרסם לוג שימוש במידה וזה יעניין אתכם...

נערך לאחרונה:
עצה בסיסית- תוותר על הקלן, ותשקיע זמן רב באירובי.
אני לא הייתי מגיע לDNP מלכתחילה ללא הייתה לי פציעה.

אני אכן משקיע באירובי (ארבע פעמים בשבוע)

ועל הקלן ללא t3 אכן ויתרתי...אבל כמוך אני מוכן ללכת רחוק בשביל להפטר מא.ש. גבוהים.

אצלך זוהי פציעה פיזית שמחייבת אותך.אצלי זוהי פציעה מנטלית:79nb:

• פותח/ת השרשור
לפני שהתעניינתי בDNP קראתי מספר לוגים ומאמרים שהמליצו על שימוש בalbuterol\Salbutamol כתחליף לClen, בעיקר בגלל שהוא נקי מתופעות לוואי, והוא קל להשגה באופן יחסי (מדובר ברכיב הפעיל בתרופה "ונטולין").

תבדוק את הנושא...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית